This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-08-16
Ilmoituksen numero2023-134529
TED numero
OstajaorganisaatioUlvilan kaupunki (0204910-7 )
PL 77
FI-28401 Ulvila
https://www.pori.fi/tyo-ja-yrittaminen/hankinnat
Hankinnan otsikkotiedotTalvihoitotöiden konetarjouspyyntö
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/91613/notice/134529/overview
Originaali JSON tietue134529.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyyntö käsittää seuraavat koneet kuljettajineen: - 4-vetotraktorit - pyöräkuormaajat, 4-pyörävetoiset - kaivurikuormaajat - tiehöylät - muut talvihoitoon katsottavat koneet ja laitteet Tarjouspyyntö käsittää koneiden käyttöä kahdelle (2) talvikaudelle. Talvikauden katsotaan alkavan vuosittain lokakuun 16. päivänä ja päättyvän toukokuun 31. päivään. Kaikkien maanrakennuskoneiden konelajikohtaisessa ryhmittelyssä ja luokituksessa noudatetaan maanrakennuskoneiden luokitusryhmän kulloinkin voimassa olevia luokituksia. Poikkeuksena ovat kuitenkin pyörätraktorit (traktorit), joiden luokitusryhmän luokkien rajat katsotaan muodostetun liian tiheäksi. Näiden osalta noudatetaan tarjouspyynnön liitteen mukaista ajoneuvojen ryhmittelyä ja luokitusta. Koneluokituksessa määräävä asiakirja on rekisteriote. Tilaaja ei takaa vuosittaista eikä kuukausittaista takuutuntimäärää. Koneiden tilaus työkohteisiin tapahtuu talvikunnossapidon tarpeen mukaan. Tarpeen määrittää tilaaja ja koneen vuokraaminen voidaan tehdä lyhyelläkin varoitusajalla tarpeen niin edellyttäessä. Tilaaja päättää työhön soveltuvan konetyypin/-luokan. Muut tarjousta koskevat ehdot on esitetty tarjouspyynnössä ja tarjouspyynnön liitteissä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääPuhdistus- ja puhtaanapitopalvelut sekä vastaavat palvelut kaupunki- ja maaseutualueilla (90600000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLumenaurauspalvelut (90620000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikkaKaupungin liikennealueet, kiinteistöjen pihat, ulkoilu- ja luistelualueet sekä muut yleiset alueet.

Sopimukset