This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-08-02
Ilmoituksen numero2023-133676
TED numero
OstajaorganisaatioKeravan kaupunki (0127485-5 )
PL 123
FI-04201 Kerava
http://www.kerava.fi
Hankinnan otsikkotiedotPohjois-Kytömaan KUVESI 1000 Teräsbetonipaalu -suojalaatta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/90716/notice/133676/overview
Originaali JSON tietue133676.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Pohjois-Kytömaan kaava-alueella sijaitsevan siirtoviemärin päälle tehtävä paalulaattarakenne. Urakan tarkempi sisältö on esitetty urakka-asiakirjoissa. Tarjouksen tulee perustua Infral RYL:in ja tarjouspyynnön mukaisiin ohjeistuksiin ja asiakirjoihin. Urakka tulee aloittaa viimeistään 18.09.2023 ja urakan tulee olla valmis 15.12.2023 mennessä. Rakennustyöt tulee suorittaa yhtäjaksoisesti. Urakkaan kuuluu siten kaikki urakka-asiakirjojen mukaiset työt ja materiaalit valmiin lopputuloksen aikaansaamiseksi mm.: (listaus on ohjeellinen) Urakka sisältää 5 päätyövaihetta seuraavasti: KUVESI 1000 siirtoviemäriputken seuranta koko urakan ajan teräsponttiseinä Teräsbetonipaalut Suojalaatat maatyöt 1. KUVESI 1000 siirtoviemäriputken seuranta: - 5 kpl siirtoviemäriputken mittapisteiden asentaminen - viemäriputken seurannan, tilaajaa on pidettävä ajan tasalla putken seurannasta - urakoitsijan on huomioitava että putken siirtyessä on työt keskeytettävä ja sovittava jatkotoimenpiteistä yhdessä tilaajan kanssa - seurantaa tehdään koko urakan ajan 2. Teräsponttiseinä - teräsponttiseinän toteutus ja lyönti - seurataan siirtoviemärin putkea 3. Teräsbetonipaalut: - Paalulaattaa/siirtymälaattaa varten tehtävä tb-paalutus (paalut 300 mm:n teräsbetonipaaluja, noin 64 kpl, teoreettinen paalupituus noin 12,5 m) materiaaleineen liitteenä olevien suunnitelmien mukaisesti - kaikki paalutustöihin liittyvät työt ja materiaalit (kärjet, jatkot, jne.) - paalunkatkaisut suunnitelmien mukaisesti - paalujen paikalleen mittaukset sekä tarkemittaukset - Urakoitsija toteuttaa paalutuspedin (ja muut mahdolliset koneaputyöt). - seurataan siirtoviemärin putkea Tilaaja osoittaa paalujen varastointialueen, urakka-alueen ja toimittaa lähtötiedot mittauksia varten. 4. Suojalaatat: - toteutus tarvittaessa lamelleittain laatta kerrallaan elementein tai paikallaanvaluna - suojalaatat - siirtymälaatat - viemäriputkea seurataan koko urakan ajan 5. Maansiirtotyöt - kaikki yllä oleviin työvaiheisiin (1-4) tehtävät maansiirtotyöt - kadun ja jalkakäytävän kantavan kerroksen teko suojalaatan yli - 2 kpl rumpuputkea PP600 / 688 - 2 kpl hv kaivo + PVC 250 putki - vaahtolasikevennys / siirtymäkiila Murskeet, vaahtolasikevennys, kaivot ja PVC putket tulee tilaajalta. Urakoitsijan tulee yhteensovittaa työt työmaa-aikataulun mukaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset