This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-07-25
Ilmoituksen numero2023-133423
TED numero2023/S 144-457530
OstajaorganisaatioKouvolan kaupunki (0161075-9 )
PL 85
FI-45101 Kouvola
http://www.kouvola.fi
Hankinnan otsikkotiedotKouvolan tapahtumatalojen ravintolapalveluiden tuottaminen 1.1.2024 alkaen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/91069/notice/133423/overview
Originaali JSON tietue133423.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKouvolan kaupungin tavoitteena on saada Kuusankoskitalolle laadukas, asiakaspalvelulähtöinen, innovatiivinen, lähialueen raaka-aineita ja palveluja suosiva, joustava palveluntuottaja, joka näkee ravintolan mahdollisuuden liiketoimintapaikkana. Kuusankoskitalossa on 2 salia; Kuusaa-sali (486 paikkaa) ja Voikkaa-sali (220 paikkaa). Salien lisäksi talossa on 4 kokoustilaa sekä taidegalleria. Kuusankoskitalon aurinkoiselle kesäterassille on pääsy ravintolasta ja terassilta avautuu upea näkymä joelle. Kesäterassin kalusteet on uusittu 2022 keväällä. Kesäterassin ohessa oleva Kuusankoskitalon ulkonäyttämö remontoidaan syksyllä 23. Remontin myötä puistossa voidaan järjestää suurempia ulkoilmatapahtumia jotka tuovat asiakkaita myös ravintolaan. Vilkkaita tapahtumakuukausia ovat helmikuu, huhti-toukokuu sekä loka-joulukuu. Kuusankoskitalon oma toiminta on suljettuna juhannuksesta heinäkuun loppuun. Ravintola voi olla avoinna ympäri vuoden. Palveluntuottajalta toivotaan yhteistyötä paikallisten tuottajien ja yritysten kanssa. Kuusankoskitalon ravintolan tulee toimia merkittävänä kumppanina talolle, tukea toimintaa ja brändiä sekä toimia myös kahvilana ja lounaspaikkana talon kaikille käyttäjille. Toivomme, että palveluntuottaja omalla toiminnallaan nostaa talojen kiinnostavuutta. Ravintolan tulee tuottaa tarjoilut kokouksiin, seminaareihin, messuille, näyttelyiden avajaisiin, cocktail- ja juhlatilaisuuksiin sekä konserttien yhteyteen. Tarjoilujen on oltava ajanmukaisia ja tilaisuuksiin sopivia. Tarjottavat ruoka-annokset, kahvilatuotteet ja erikoistarjoilut ovat ajan hengen mukaisia, monipuolisia ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja. Kokouspakettiin kuuluvan lounaan tulee olla houkutteleva ja erottua peruslounastuotteesta. Ravintolassa tulee olla anniskeluoikeudet, jotka palveluntuottaja hakee. Avustamme ravintolapalveluiden markkinoinnissa kertomalla ravintolapalveluista sekä ajankohtaisista tapahtumista mm. tapahtumatalojen verkkosivujen ja sosiaalisen median kautta. Vuokrasopimukseen kuuluvat Kuusankoskitalolla olevat keittiö- sekä ravintolatilat laitteineen ja kalusteineen. Vuokrasopimus tehdään Kouvolan tapahtumatalojen kanssa. Tiloihin on mahdollista tulla tutustumaan sopimuksen mukaan 14.8.2023 jälkeen.Yhteyshenkilönä toimii Aija Matero, p. 020 615 8308 tai sähköposti [email protected].
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRavintola- ja tarjoilupalvelut (55300000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikkaKouvolan Kuusankoski.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKouvolan kaupungin tavoitteena on saada Kouvolatalolle laadukas, asiakaspalvelulähtöinen, innovatiivinen, lähialueen raaka-aineita ja palveluja suosiva joustava, palveluntuottaja, joka näkee ravintolan mahdollisuuden liiketoimintapaikkana. Kouvolatalossa on Simelius-sali (306 paikkaa) ,Honka-sali (70 paikkaa) ja 3 kokoustilaa. Talossa sijaitsee lisäksi kansalaisopiston ja musiikkiopiston opetustiloja sekä Poikilo-museot. Vilkkaita tapahtumakuukausia ovat helmikuu, huhti-toukokuu sekä loka-joulukuu. Toivomme että palveluntuottaja nostaa omalla toiminnallaan talon kiinnostavuutta. Palveluntuottajalta toivotaan yhteistyötä paikallisten tuottajien ja yrittäjien kanssa. Kouvolatalon osalta kokous- ja konserttiasiakkaille tulee olla tarjolla ravintolapalvelut (kokous- ja väliaikatarjoilut). Ravintolan tulee tuottaa tarjoilut kokouksiin, seminaareihin, messuille, näyttelyiden avajaisiin, cocktail- ja juhlatilaisuuksiin sekä konserttien yhteyteen. Tarjoilujen on oltava ajanmukaisia ja tilaisuuteen sopivia. Tarjottavat ruoka-annokset, kahvilatuotteet ja erikoistarjoilut ovat ajan hengen mukaisia, monipuolisia ja tuoreista raaka-aineista valmistettuja. Kokouspaketteihin kuuluvan lounaan tulee olla houkutteleva ja erottua mahdollisesta peruslounastuotteesta. Ravintolassa tulee olla anniskeluoikeudet, jotka palveluntuottaja hakee. Avustamme ravintolapalveluiden markkinoinnissa kertomalla ravintolapalveluista sekä ajankohtaisista tapahtumista mm. tapahtumatalojen verkkosivujen ja sosiaalisen median kautta. Vuokrasopimukseen kuuluvat Kouvolatalolla olevat keittiö- sekä ravintolatilat laitteineen ja kalusteineen sekä sähkö. Vuokrasopimus tehdään Kouvolan tapahtumatalojen kanssa. Tiloihin on mahdollista tulla tutustumaan sopimuksen mukaan 14.8.2023 jälkeen.Yhteyshenkilönä toimii Aija Matero, p. 020 615 8308 tai sähköposti [email protected].
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRavintola- ja tarjoilupalvelut (55300000)
AluekoodiFI1C4
Pääasiallinen suorituspaikkaKouvola.

Sopimukset