This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-07-11
Ilmoituksen numero2023-132975
TED numero2023/S 134-425441
OstajaorganisaatioKeski-Suomen hyvinvointialue (3221318-2 )
Hoitajantie 1
FI-40620 Jyväskylä
http://www.hyvaks.fi
Hankinnan otsikkotiedotRiski- ja lääkejäteastiat
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio380 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/90843/notice/132975/overview
Originaali JSON tietue132975.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat riskijäteastiat ja niiden pyydetyt lisätarvikkeet, joiden vaatimukset on esitetty tarjouspyynnössä. Kulutusmääräarviot on laskettu neljän (4) vuoden kulutuksen mukaan. Päästäkseen osa-alueen 1 (Riskijäteastiat) vertailuun Tarjoajan tulee tarjota Tarjouspyynnön liitteellä 1 Merkitsemättömät riskijäteastiat vaaditut tuotteet; Tarjoajan tulee liittää Tarjouspyynnön liite Merkitsemättömät riskijäteastiat täytettynä tarjouksensa liitteeksi (eivät vaikuta vertailuhintaan). Muita kokoja ja vaihtoehtoisia tuotteita pyydetään tarjoamaan liittämällä Tarjouspyynnön liite 2 Muut koot ja Vaihtoehtoiset tuotteet -liite täytettynä tarjouksen liitteeksi. Liitteillä pyydetyt tuotteet eivät vaikuta hintavertailuun eikä niistä ilmoiteta hankintapäätöksessä. Ohjeet liitteiden täyttämiseen löytyvät liitteistä omalta välilehdeltään. Käyttöönotettavista Muut koot ja Vaihtoehtoiset tuotteet -liitteen tuotteista ilmoitetaan valitulle toimittajalle hankintakauden alussa. Liitteillä tarjottavien tuotteiden on täytettävä samat laatu- ja turvallisuuskriteerit kuin tarjouspyynnöllä tarjottavien tuotteiden. Täytettävät liitteet löytyvät Tarjouspyynnön liitteistä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat lääkejäteastiat, joiden vaatimukset on esitetty tarjouspyynnössä. Kulutusmääräarviot on laskettu neljän (4) vuoden kulutuksen mukaan. Muita kokoja ja vaihtoehtoisia tuotteita pyydetään tarjoamaan liittämällä Tarjouspyynnön liite 2 Muut koot ja Vaihtoehtoiset tuotteet -liitteen täytettynä tarjouksen liitteeksi. Liitteen tuotteet eivät vaikuta hintavertailuun eikä niistä ilmoiteta hankintapäätöksessä. Ohjeet liitteen täyttämiseen löytyvät liitteestä omalta välilehdeltään. Käyttöönotettavista Muut koot ja Vaihtoehtoiset tuotteet -liitteen tuotteista ilmoitetaan valitulle toimittajalle hankintakauden alussa. Liitteellä tarjottavien tuotteiden on täytettävä samat laatu- ja turvallisuuskriteerit kuin tarjouspyynnöllä tarjottavien tuotteiden. Täytettävä liite löytyy Tarjouspyynnön liitteistä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset