This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-07-03
Ilmoituksen numero2023-132462
TED numero2023/S 129-412156
OstajaorganisaatioVarsinais-Suomen hyvinvointialue (3221065-1 )
Kiinamyllynkatu 4-8
FI-20520 Turku
https://www.varha.fi/fi
Hankinnan otsikkotiedotLeikkausrobotin vuokraus
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio378 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen378 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/90587/notice/132462/overview
Originaali JSON tietue132462.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSuorahankintaperuste on hankintalain 40§ 2 momentin 2 kohdan mukaan " teknisestä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaihtoehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta. Leikkausrobotilla tulee olla ICG-kuvantamisominaisuus. ICG (Firefly) ominaisuutta käytetään leikkauksen aikana syövän levinneisyydentutkimiseen sekä kudosten riittävän verenkierron varmistamiseen. ICG ominaisuus on enenevissä määrin käytössä kaikessasyöpäkirurgiassa. Urologiassa käyttö keskittyy riittävän verenkierron varmistamiseen munuais- ja virtsatiekirurgiassa, samoin kuinimusolmukemetastaasien etsimisessä. Suolistosyövän ICG tarvitaan syövän levinneisyyden selvittämiseen sekä suolen verenkierrontutkimiseen ennen suolisauman tekoa. Riittämätön verenkierto altistaa saumojen pettämiselle ja vakaville komplikaatioille. Pään ja kaulanalueen syövissä imusolmukemetastaasien leikkauksenaikainen löytäminen on välttämätöntä. Kohdun Endometriumkarsinooman kansainvälisen hoitosuosituksen mukaan potilaalle on tehtävä vartijaimusolmuketutkimus, jokatoteutetaan ICG-kuvantamisella. Ilman ICG-kuvantamista korkean riskin kohtusyöpäpotilaille joudutaan tekemään lantion- ja paraaortaalitilan lymfadenektomia. Tämä vie leikkausajasta suurimman ajan ja lisää leikkausriskejä ja potilaan sairastuvuutta merkittävästi. Leikkausrobottiin tulee olla sopivat stapelerointi instrumentit sekä suonensulku instrumentit mitä voidaan täysin kontrolloida kirurgintoimesta, konsolista käsin. Täysin nivelletyt instrumentit, paremmalle hermoa säästävälle dissekoinnille. Mahdollisuus tehdä thorax- ja pediatrista kirurgiaa. Edellä mainituista syistä Intuitive Surgigal toimittama DaVinci X leikkausrobotin vuokraus on välttämätön ja ainoa mahdollinen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-06-30
Sopimusnumero
MyyjätIntuitive Surgical Ireland LTD (IE)