This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-06-22
Ilmoituksen numero2023-131741
TED numero2023/S 121-382807
OstajaorganisaatioHelsingin Asumisoikeus Oy (0912770-2 )
Sahaajankatu 3
FI-00880 Helsinki
http://www.haso.fi
Hankinnan otsikkotiedotKodinkonetoimitusten hankinta puitejärjestelynä
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen222 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/53102/notice/131741/overview
Originaali JSON tietue131741.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alue 1 Kylmälaitteet. Hankittavia kylmälaitteita ovat jääkaappipakastimet, jääkaapit sekä kaappipakastimet. Hankittavien laitteiden tarkemmat vähimmäisvaatimukset ja ominaisuudet on määritelty tarjouspyynnössä laitekohtaisesti. Tarjoajan on tullut ilmoittaa laitteen teknisiä vähimmäisvaatimuksia koskevat tiedot tarjouksessaan. Kaikkien hankittavien kylmälaitteiden yksikköhintaan on tullut sisällyttää seuraavat palvelut: 1. Toimitus Tilaajan osoittamaan kohteeseen 2. Asennus käyttökuntoon sisältäen laitteen ovenkätisyyden vaihdon asennuspaikan mukaan 3. Pakkausmateriaalin poisvienti ja kierrätys 4. Elintarvikkeiden siirto vanhasta laitteesta uuteen 5. Varmuusallas sekä varmuusaltaan asennus 6. Vanhan laitteen poiskuljetus sekä kierrätys/ hävitys käsittely- ja kierrätysmaksuineen Tarjoushinnat sisältävät kaikki tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt laitteet ja niille asetetut vaatimukset ja kokonaisuuteen kuuluvat palvelut kokonaisuudessaan niihin kuuluvine vastuineen. Tarjoushinnat sisältävät kaikki laitteiden toimittamiseen ja asennukseen yms. liittyvät kulut. Ilmoitetut tarjoushinnat ovat lopullisia ja sitovia sopimusmallin ehtojen mukaisesti. Mitään hinnanlisiä (esim. laskutuslisä) tai hintavaraumia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJääkaapit ja pakastimet (39711100)
Jääkaappi-pakastin-yhdistelmät (39711110)
Kaappipakastimet (39711123)
Jääkaapit (39711130)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-31
Sopimusnumero
MyyjätUnit Scandinavia (FI),  1464584-6 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alue 2 Liedet ja uunit. Hankittavia liesiä ja uuneja ovat keraamiset ja induktiosähköliedet, -liesitasot ja kalusteuunit. Hankittavien laitteiden tarkemmat vähimmäisvaatimukset ja ominaisuudet on määritelty tarjouspyynnössä laitekohtaisesti. Tarjoajan on tullut ilmoittaa laitteen teknisiä vähimmäisvaatimuksia koskevat tiedot tarjouksessaan. Kaikkien hankittavien laitteiden yksikköhintaan on tullut sisällyttää seuraavat palvelut: 1. Toimitus Tilaajan osoittamaan kohteeseen 2. Asennus käyttökuntoon sisältäen tarvittaessa kaatumisen estävän laitteen asennuksen 3. Pakkausmateriaalin poisvienti ja kierrätys 4. Asukkaan astioiden siirto vanhan laitteen säilytystilasta uuden laitteen säilytystilaan 5. Laitteen liitäntäkaapeleiden uusiminen asennuksen yhteydessä 6. Vanhan laitteen poiskuljetus sekä kierrätys/ hävitys käsittely- ja kierrätysmaksuineen Tarjoushinnat sisältävät kaikki tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt laitteet ja niille asetetut vaatimukset ja kokonaisuuteen kuuluvat palvelut kokonaisuudessaan niihin kuuluvine vastuineen. Tarjoushinnat sisältävät kaikki laitteiden toimittamiseen ja asennukseen yms. liittyvät kulut. Ilmoitetut tarjoushinnat ovat lopullisia ja sitovia sopimusmallin ehtojen mukaisesti. Mitään hinnanlisiä (esim. laskutuslisä) tai hintavaraumia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutUunit (39711360)
Sähköuunit (39711361)
Lämpölevyt (liesi) (39711420)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-31
Sopimusnumero
MyyjätEuronics / Radiolux Oy (FI),  0956033-8 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alue 3 Astianpesukoneet. Hankittavia astianpesukoneita ovat asuinhuoneistoihin soveltuvat astianpesukoneet. Hankittavien laitteiden tarkemmat vähimmäisvaatimukset ja ominaisuudet on määritelty tarjouspyynnössä laitekohtaisesti. Tarjoajan on tullut ilmoittaa laitteen teknisiä vähimmäisvaatimuksia koskevat tiedot tarjouksessaan. Kaikkien hankittavien laitteiden yksikköhintaan on tullut sisällyttää seuraavat palvelut: 1. Toimitus Tilaajan osoittamaan kohteeseen 2. Asennus valmistajan ohjeiden ja rakennusmääräysten mukaan käyttökuntoon sisältäen varmuusaltaan sekä varmuusaltaan asennuksen 3. Pakkausmateriaalin poisvienti ja kierrätys 4. Vanhan laitteen poiskuljetus sekä kierrätys/ hävitys käsittely- ja kierrätysmaksuineen Ilmoitetut tarjoushinnat ovat lopullisia ja sitovia sopimusmallin ehtojen mukaisesti. Tarjoushinnat sisältävät kaikki tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyt laitteet ja niille asetetut vaatimukset ja kokonaisuuteen kuuluvat palvelut kokonaisuudessaan niihin kuuluvine vastuineen. Tarjoushinnat sisältävät kaikki laitteiden toimittamiseen ja asennukseen yms. liittyvät kulut. Mitään hinnanlisiä (esim. laskutuslisä) tai hintavaraumia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutAstianpesukoneet (39713100)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2021-08-31
Sopimusnumero
MyyjätGigantti Oy (FI),  1523846-8