This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-06-19
Ilmoituksen numero2023-131451
TED numero
OstajaorganisaatioCentria-ammattikorkeakoulu Oy (1097805-3 )
Vierimaantie 7
TJ-84100 Ylivieska
http://www.centria.fi
Hankinnan otsikkotiedotSiirrettävä robottihitsaussolu oheislaitteineen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/89956/notice/131451/overview
Originaali JSON tietue131451.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausCentria-ammattikorkeakoulu edistää opiskelijoiden ja yritysten hyvinvointia, kehittymistä ja kilpailukykyä korkeakouluopetuksen, vahvan TKI-toiminnan ja kulttuuritoiminnan kautta. Aluevaikutuksesta ja kansainvälisyydestä tunnettu Centriaammattikorkeakoulu tukee yrittäjyyttä sekä elinkeino- ja työelämän kansainvälistymistä ja digitalisaatiota. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Centria-ammattikorkeakoulu Oy (jatkossa tilaaja tai Centria) pyytää tarjousta hitsaukseen soveltuvasta yhteistyörobotista oheislaitteineen. Centria hyödyntää robotiikkaa TKI- sekä opetustoiminnassa laaja-alaisesti. Robotiikkaa hyödyntämällä voidaan keventää useita valmistavan teollisuuden työtehtäviä, joista hitsaus ja siihen liittyvä jälkikäsittely on raskaimpia. Hitsaaja altistuu työssään jatkuvasti kuumuudelle, huonoille työasennoille sekä hitsauskaasuille- ja kipinöille, joten prosessin automatisointi on ergonomian ja fyysisen rasituksen keventämisen osalta järkevää. Laitteiston käytöstä saatavaa tutkimustietoa hyödynnetään laajasti Centrian omassa toiminnassa sekä osana aluekehitystoimenpiteitä. Laitteistojen ja ohjelmistojen tulee soveltua monipuoliseen tutkimus ja kehitys-, koulutus- ja opetuskäyttöön. Hankinnan arvioinnissa kiinnitetään huomiota myös laitteiden ja ohjelmistojen helppokäyttöisyyteen, tuotteen laatuun ja tunnettavuuteen robotiikan toimialalla, sekä kokonaisvaltaiseen soveltuvuuteen Centria-ammattikorkeakoulun toimintaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTeollisuusrobotit (42997300)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausCentria-ammattikorkeakoulu edistää opiskelijoiden ja yritysten hyvinvointia, kehittymistä ja kilpailukykyä korkeakouluopetuksen, vahvan TKI-toiminnan ja kulttuuritoiminnan kautta. Aluevaikutuksesta ja kansainvälisyydestä tunnettu Centriaammattikorkeakoulu tukee yrittäjyyttä sekä elinkeino- ja työelämän kansainvälistymistä ja digitalisaatiota. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Centria-ammattikorkeakoulu Oy (jatkossa tilaaja tai Centria) pyytää tarjousta robottiyhteensopivasta MIG/MAG-hitsauslaitteistosta. Hankinta on osa Centrian koordinoimassa HEMIC-hankkeessa rakennettavaa, siirrettävää hitsausrobottisolua. Hitsattavat kappaleet ovat monimuotoisia ja materiaalivahvuudeltaan vaihtelevia. Laitteiston tulee olla integroitavissa robottiin ja prosessiparametrien mahdollisimman laajasti säädettäviä. Laitteiston käytöstä saatavaa tutkimustietoa hyödynnetään laajasti Centrian omassa toiminnassa sekä osana aluekehitystoimenpiteitä. Laitteistojen ja ohjelmistojen tulee soveltua monipuoliseen tutkimus ja kehitys-, koulutus- ja opetuskäyttöön. Hankinnan arvioinnissa kiinnitetään huomiota myös laitteiden ja ohjelmistojen helppokäyttöisyyteen, tuotteen laatuun ja tunnettavuuteen hitsauslaitteiden toimialalla, sekä kokonaisvaltaiseen soveltuvuuteen Centria-ammattikorkeakoulun toimintaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHitsauslaitteet (42662000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausCentria-ammattikorkeakoulu edistää opiskelijoiden ja yritysten hyvinvointia, kehittymistä ja kilpailukykyä korkeakouluopetuksen, vahvan TKI-toiminnan ja kulttuuritoiminnan kautta. Aluevaikutuksesta ja kansainvälisyydestä tunnettu Centriaammattikorkeakoulu tukee yrittäjyyttä sekä elinkeino- ja työelämän kansainvälistymistä ja digitalisaatiota. Ammattikorkeakoulun kampukset sijaitsevat Kokkolassa, Ylivieskassa ja Pietarsaaressa. Centria-ammattikorkeakoulu Oy (jatkossa tilaaja tai Centria) pyytää tarjousta 20 jalan merikontista hitsauskäyttöön soveltuvin varustein. Hankinta on osa Centrian koordinoimaa HEMIC-hanketta, ja osa hankkeessa rakennettavaa siirrettävää robotisoitua hitsaussolua. Merikontti on rakennettavan laitteiston näkyvin osa. Merikontin on täytettävä tulityötilalle asetetut turvallisuusvaatimukset. Tarkempi kuvaus vaatimuksista on esitetty osa-alueen kriteereissä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutVakiomittaiset rahtikontit (44613300)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset