This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-06-07
Ilmoituksen numero2023-130454
TED numero2023/S 111-346797
OstajaorganisaatioNordLab hyvinvointiyhtymä (2483868-4 )
Kiviharjuntie 11 B 5
FI-90220 Oulu
https://www.monetra.fi/oulu
Hankinnan otsikkotiedotSuorahankintapäätös Thermo Fisher Scientific Phadia laitteistoiden vuokrauk-sesta ja huolloista sekä allergia- ja autoimmuunidiagnostiikkaan tarvitta-vista reagensseista
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 542 316 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen1 542 316 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/89320/notice/130454/overview
Originaali JSON tietue130454.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankitaan suorahankintana hankintalain 40§ mom. 2 kohtaan 2 perustu-en: teknisistä tai yksinoikeuden suojaamiseen liittyvästä syystä vain tietty toimittaja voi toteuttaa hankinnan; lisäedellytyksenä on, että järkeviä vaih-toehtoisia tai korvaavia ratkaisuja ei ole eikä kilpailun puuttuminen johdu hankinnan ehtojen keinotekoisesta kaventamisesta. Allergia- ja autoimmunologian tutkimusten diagnostiikka on NordLabissa kuten muissakin Suomen yliopistosairaaloissa toteutettu jo pitkään Pha-dia laitteistoilla sekä ImmunoCAP ja ELiA testeillä. NordLabin tuottamien allergia- ja autoimmuunitutkimusten tulee olla vastaavat Suomen muiden laboratorioiden kanssa, jotta tulostasot ovat vertailukelpoisia. NordLabin tiedossa ei myöskään ole muita toimittajia, joiden tuotevalikoimassa olisi vaihtoehtoisia menetelmiä nykyisen tutkimusvalikoiman vaatimassa laa-juudessa esim. allergeenikomponenttitutkimusten osalta. Allergia- ja autoimmunologian tutkimusten tuottaminen samoilla laitteis-toilla mahdollistaa kahden laitteen ylläpidon, jolloin laitteet toimivat tarvit-taessa toistensa varalaitteina. Lisäksi tällä optimoidaan henkilöstöresurs-sin käyttöä siten, että yksi työvuorossa oleva henkilö pystyy suorittamaan molempien tutkimuskokonaisuuksien analytiikan. Käytettävän laite ja testikokonaisuuden tulee olla CE-IVD-merkitty ja liitet-tävissä käytössä oleviin automaatioratamalleihin (esim. Abbott, Roche, Siemens). Thermo Fisher Scientific Phadia laitteistojen vuokraus, huollot sekä aller-gia- ja autoimmunologian tutkimuksiin tarvittavat ImmunoCAP ja ELiA reagenssit. Sopimusta voidaan tulevaisuudessa tarvittaessa laajentaa uusiin allergia- ja autoimmunologian tutkimuksiin käytettäviin reagensseihin. Yllä mainittujen asioiden johdosta hankintayksikkö toteaa, että perusteet suorahankintaan ovat olemassa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-24
Sopimusnumero
MyyjätThermo Fisher Scientific Oy (FI),  0921547-0