This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-25
Ilmoituksen numero2023-129438
TED numero2023/S 102-320879
OstajaorganisaatioTurun kaupunki (0204819-8 )

FI- Turku
http://www.turku.fi/hankinnat
Hankinnan otsikkotiedotDigitaali- ja offset-painotyöt, lehtijulkaisujen ja aikataulukirjojen painotyöt sekä tekniset kopiointi- ja tulostustyöt
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/87653/notice/129438/overview
Originaali JSON tietue129438.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausDigitaali- ja offset-painotyöt sisältävät muun muassa esitteet, lomakkeet, markkinointifolderit (pahvikansioita), tapahtumakalenterit, kutsukortit, käyntikortit, julisteet, banderollit, rollupit, suurkuvatulosteet, numeroidut/perforoidut lippuvihot, digitaaliset tulosteet, tilauskirjat, kirjat ja tarrat, stanssatut tarrat ja julkaisut ym. Sopimuskaudella tulevien toimeksiantojen lopullinen sisältö yksilöidään kunkin tarpeen / työtilauksen yhteydessä erikseen. Tällöin Tilaajalla on oikeus pyytää kustannustehokas kokonaishinta kyseisestä toimeksiannosta. Toimeksiantojen hinnoittelun tulee olla koko sopimuskauden linjassa tähän tarjouskilpailuun annetun hinnoittelun kanssa. Tilaaja pidättää oikeuden tehdä hankinnan kohteena olevia palveluita myös omana työnä. Hankinnasta tehdään puitejärjestely, johon valitaan kolme (3) palveluntuottajaa. Tällöin ennen lopullista painotyön tilausta tilaaja suorittaa kevennetyn kilpailutuksen yli 5 000 euron (alv 0 %) toimeksiantojen osalta. Tarjouspyynnön liitteessä 2 on kuvattu puitejärjestelyn sisäisen kevennetyn kilpailutuksen (ns. minikilpailutuksen) ohje. Tarjoajan tulee painaa mallityöt hintaliitteen esimerkkitöiden määritysten ja tarjouspyynnön liitteenä olevien painomallien mukaisesti. Tarjoajan tulee toimittaamallityöt hankintayksikölle vertailua varten tarjouspyynnön kohdan "Hankinnan kohteen kriteerit" mukaisesti ennen tarjousajan umpeutumista. Mallityöt ovat: Liite 4 Kansallisen veteraanipäivän banderolli Liite 5 WamX:n porrastarrat Liite 6 TFO Kausiesite Liite 7 Valon polku -Abribus-juliste Liite 8 Fölin vesibussi
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPainatus ja siihen liittyvät palvelut (79800000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat teknisten piirustusten kopiointi- ja tulostustyöt sekä myös muut kopio- ja tulostuspalvelut. Kopioiden ja tulosteiden tulee olla arkistokelpoisia. Hankinnan kohteena on myös Tilaajan sähköisten lomakkeiden laatiminen. Kopiointi- ja tulostustyöt suoritetaan palveluntuottajan tiloissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPainatus ja siihen liittyvät palvelut (79800000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Turkuposti / Åboposten -lehden painotyöt. Turkuposti/Åboposten on Turun kaupungin asukaslehti, joka jaetaan Turussa jokaiseen kotitalouteen, yritykseen ja laitokseen. Lehti sisältää ajankohtaisia uutisia kaupungin palveluista ja tapahtumista. Peruslehti painetaan aikataulun mukaisesti neljä (4) kertaa vuoden aikana; kaksi (2) kertaa keväällä ja kaksi (2) kertaa syksyllä. Tilaaja ei sitoudu tähän aikatauluun vaan varaa mahdollisuuden muokata ilmestymiskertojen määrää ja aikataulua tai lopettaa lehden painatuksen. Painotuotteiden tulee soveltua Turun kaupungin yleisviestintään ja visuaaliseen ilmeeseen. Turun kaupungin graafinen ohjeisto on esitetty tarjouspyynnön liitteessä 1. HINTALIITE JA REFERENSSITYÖ Tarjoajan tulee ilmoittaa hintaliitteellä pyydetyn mukaisesti sekä peruslehden että sen väliin tulevan liitteen hinnat annetuilla määrityksillä. Tarjoajan tulee täyttää hintaliitteen "Liite 10 Hintaliite Turkuposti" kaikki sinisellä täyttövärillä maalatut solut ja ladata hintaliite osaksi tarjousta. Tarjous hylätään, mikäli hintaliitteen kaikkiin sinisellä täyttövärillä maalattuihin soluihin ei ole annettu tietoja ja hintoja. Tarjoajan tulee toimittaa referenssityö (1 kpl) hankintayksikölle vertailua varten tarjouspyynnön kohdan "Hankinnan kohteen kriteerit" mukaisesti ennen tarjousajan umpeutumista.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPainatus ja siihen liittyvät palvelut (79800000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Fölin aikataulukirjojen painotyöt. Tilaaja toimittaa koko aikataulukirjan painomateriaalin painovalmiina pdf-materiaalina. Sivukoko: 145 x 210 mm, sisällys 272 sivua, kannet 4 sivua + karttaliitteet rouhittuna liitteenä 330 x 210 mm. Karttaliitteet ovat kaksipuolisella painatuksella kaksi kappaletta liitteinä taitettuna kolmeen osaan. Karttaliitteitä tulee jokaiseen kirjaan kaksi: etukannen ja ensimmäisen sivun väliin sekä viimeisen sivun ja takakannen väliin. Paperi: Kansi: MultiArt Gloss 170 g tai vastaava Sisäsivut: Exo 68 45 g tai vastaava Liitteet: Silk 90g tai vastaava Tarjouksen voi tehdä tarjoajan sopivaksi katsomalla paperilaadulla. Painoväri: Kannet: 4/4 + suojalakka. Sisäsivut: 4/4. Sidonta: Liimasidonta. Aikataulukirjat toimitetaan laatikoissa (50, 75 tai 100 kpl/ltk). Toimitusosoitteet (n. 40 kpl, Fölin toiminta-alueella Turussa ja lähikunnissa) toimitettavien kirjojen kappalemäärin toimitetaan tilauksen yhteydessä. Toimitus sisältyy hintaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPainatus ja siihen liittyvät palvelut (79800000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset