This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-24
Ilmoituksen numero2023-129249
TED numero2023/S 101-312353
OstajaorganisaatioSarastia Oy (2360731-5 )
PL 34
FI-00531 Helsinki
http://www.sarastia.fi
Hankinnan otsikkotiedotTyösuhdepolkupyörät ja -sähköpolkupyörät leasingpalveluna
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen7 603 400 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/84355/notice/129249/overview
Originaali JSON tietue129249.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on työsuhdepolkupyörien ja -sähköpolkupyörien leasingpalvelu Uudenmaan maakunnan alueelle, joka mahdollistaa työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämisen sopimukseen sitoutuneiden Tilaajien henkilöstölle. Leasingpalvelu sisältää leasingrahoituksen ja työsuhdepyöräpalvelun hallinnoinnin kokonaisuutena. Työsuhdepyörän leasingmaksun oletus on 100 €/kk/pyörä, pois lukien mahdollinen viimeisen kuukauden poikkeava kuukausierä (verovapaa arvo enintään 1200 €/vuosi). Palvelunkäyttäjä ja palveluntuottaja voivat sopia poikkeavasta kuukausierästä, jos tämä on mahdollista palveluntuottajan palvelumallin mukaisesti. Pyörien arvo saa olla maksimissaan 4000 euroa (sis. alv 24%). Palvelunkäyttäjä voi kuitenkin hankkia arvokkaamman pyörän, jolloin palvelunkäyttäjä maksaa erotuksen suoraan palveluntuottajalle. Työsuhdepolkupyörän leasingmaksu pitää sisällään polkupyörien lisäksi vakuutuksen ja mahdolliset huollot ja lisävarusteet. Palvelunkäyttäjä voi sisällyttää leasingiin valitsemiaan, verottajan polkupyöräetuun hyväksymiä varusteita. Valitut lisävarusteet vaikuttavat verotusarvoon ja varusteiden arvo lisätään pyörän hankintahintaan. Palvelunkäyttäjä voi valita itse, haluaako sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan ja mikä on mahdollisen huoltobudjetin määrän. Palvelunkäyttäjä maksaa itse huoltobudjetin ylittävän osuuden. Mikäli Palvelunkäyttäjä ei halua sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan, voidaan ennalta arvaamattomat huollot sisällyttää sopimukseen kesken sopimuskauden, mikäli tämä on Palveluntuottajan palvelumallin mukaan mahdollista. Leasingsopimuksen vuokrakausi voi alkaa kuun alusta tai kesken kalenterikuukauden. Mikäli palvelunkäyttäjä saa polkupyöräedun kesken kalenterikuukauden, lasketaan ensin koko kuukauden edun määrä, joka jaetaan arvolla 30,33 ja kerrotaan pyörän käytettävissäolopäivillä. Palvelunkäyttäjän leasingkausi voi jatkua, vaikka tilaajan ja palveluntuottajan välinen palveluhankintasopimus päättyisi. Palveluntuottaja tarjoaa Tilaajalle työsuhdepolkupyörien sähköisen hallinnointipalvelun, jonka on oltava Tilaajan käytettävissä koko palvelusopimuksen sopimuskauden ajan. Hallinnointipalvelu voi olla esimerkiksi valmissovellus tai vastaava palveluportaali.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRahoitus- ja vakuutuspalvelut (66000000)
(3) Rahoitusleasingpalvelut (66114000)
Polkupyörät (34430000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaUudenmaan maakunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-23
Sopimusnumero
MyyjätOomi Oy (FI),  3101315-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on työsuhdepolkupyörien ja -sähköpolkupyörien valtakunnallinen leasingpalvelu, joka mahdollistaa työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämisen sopimukseen sitoutuneiden Tilaajien henkilöstölle. Leasingpalvelu sisältää leasingrahoituksen ja työsuhdepyöräpalvelun hallinnoinnin kokonaisuutena. Työsuhdepyörän leasingmaksun oletus on 100 €/kk/pyörä, pois lukien mahdollinen viimeisen kuukauden poikkeava kuukausierä (verovapaa arvo enintään 1200 €/vuosi). Palvelunkäyttäjä ja palveluntuottaja voivat sopia poikkeavasta kuukausierästä, jos tämä on mahdollista palveluntuottajan palvelumallin mukaisesti. Pyörien arvo saa olla maksimissaan 4000 euroa (sis. alv 24%). Palvelunkäyttäjä voi kuitenkin hankkia arvokkaamman pyörän, jolloin palvelunkäyttäjä maksaa erotuksen suoraan palveluntuottajalle. Työsuhdepolkupyörän leasingmaksu pitää sisällään polkupyörien lisäksi vakuutuksen ja mahdolliset huollot ja lisävarusteet. Palvelunkäyttäjä voi sisällyttää leasingiin valitsemiaan, verottajan polkupyöräetuun hyväksymiä varusteita. Valitut lisävarusteet vaikuttavat verotusarvoon ja varusteiden arvo lisätään pyörän hankintahintaan. Palvelunkäyttäjä voi valita itse, haluaako sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan ja mikä on mahdollisen huoltobudjetin määrän. Mikäli Palvelunkäyttäjä ei halua sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan, voidaan ennalta arvaamattomat huollot sisällyttää sopimukseen kesken sopimuskauden. Palvelunkäyttäjä maksaa itse huoltobudjetin ylittävän osuuden. Mikäli Palvelunkäyttäjä ei halua sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan, voidaan ennalta arvaamattomat huollot sisällyttää sopimukseen kesken sopimuskauden, mikäli tämä on Palveluntuottajan palvelumallin mukaan mahdollista. Leasingsopimuksen vuokrakausi voi alkaa kuun alusta tai kesken kalenterikuukauden. Mikäli palvelunkäyttäjä saa polkupyöräedun kesken kalenterikuukauden, lasketaan ensin koko kuukauden edun määrä, joka jaetaan arvolla 30,33 ja kerrotaan pyörän käytettävissäolopäivillä. Palvelunkäyttäjän leasingkausi voi jatkua, vaikka tilaajan ja palveluntuottajan välinen palveluhankintasopimus päättyisi. Palveluntuottaja tarjoaa tilaajalle työsuhdepolkupyörien sähköisen hallinnointipalvelun, jonka on oltava tilaajan käytettävissä koko palvelusopimuksen sopimuskauden ajan. Hallinnointipalvelu voi olla esimerkiksi valmissovellus tai vastaava palveluportaali.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRahoitus- ja vakuutuspalvelut (66000000)
(3) Rahoitusleasingpalvelut (66114000)
Polkupyörät (34430000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-23
Sopimusnumero
MyyjätOomi Oy (FI),  3101315-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on työsuhdepolkupyörien ja -sähköpolkupyörien leasingpalvelu Lapin maakunnan alueelle, joka mahdollistaa työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämisen sopimukseen sitoutuneiden Tilaajien henkilöstölle. Leasingpalvelu sisältää leasingrahoituksen ja työsuhdepyöräpalvelun hallinnoinnin kokonaisuutena. Työsuhdepyörän leasingmaksun oletus on 100 €/kk/pyörä, pois lukien mahdollinen viimeisen kuukauden poikkeava kuukausierä (verovapaa arvo enintään 1200 €/vuosi). Palvelunkäyttäjä ja palveluntuottaja voivat sopia poikkeavasta kuukausierästä, jos tämä on mahdollista palveluntuottajan palvelumallin mukaisesti. Pyörien arvo saa olla maksimissaan 4000 euroa (sis. alv 24%). Palvelunkäyttäjä voi kuitenkin hankkia arvokkaamman pyörän, jolloin palvelunkäyttäjä maksaa erotuksen suoraan palveluntuottajalle. Työsuhdepolkupyörän leasingmaksu pitää sisällään polkupyörien lisäksi vakuutuksen ja mahdolliset huollot ja lisävarusteet. Palvelunkäyttäjä voi sisällyttää leasingiin valitsemiaan, verottajan polkupyöräetuun hyväksymiä varusteita. Valitut lisävarusteet vaikuttavat verotusarvoon ja varusteiden arvo lisätään pyörän hankintahintaan. Palvelunkäyttäjä voi valita itse, haluaako sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan ja mikä on mahdollisen huoltobudjetin määrän. Palvelunkäyttäjä maksaa itse huoltobudjetin ylittävän osuuden. Mikäli Palvelunkäyttäjä ei halua sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan, voidaan ennalta arvaamattomat huollot sisällyttää sopimukseen kesken sopimuskauden, mikäli tämä on Palveluntuottajan palvelumallin mukaan mahdollista. Leasingsopimuksen vuokrakausi voi alkaa kuun alusta tai kesken kalenterikuukauden. Mikäli palvelunkäyttäjä saa polkupyöräedun kesken kalenterikuukauden, lasketaan ensin koko kuukauden edun määrä, joka jaetaan arvolla 30,33 ja kerrotaan pyörän käytettävissäolopäivillä. Palvelunkäyttäjän leasingkausi voi jatkua, vaikka tilaajan ja palveluntuottajan välinen palveluhankintasopimus päättyisi. Palveluntuottaja tarjoaa tilaajalle työsuhdepolkupyörien sähköisen hallinnointipalvelun, jonka on oltava tilaajan käytettävissä koko palvelusopimuksen sopimuskauden ajan. Hallinnointipalvelu voi olla esimerkiksi valmissovellus tai vastaava palveluportaali.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRahoitus- ja vakuutuspalvelut (66000000)
(3) Rahoitusleasingpalvelut (66114000)
Polkupyörät (34430000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaLapin maakunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-23
Sopimusnumero
MyyjätOomi Oy (FI),  3101315-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on työsuhdepolkupyörien ja -sähköpolkupyörien leasingpalvelu Pirkanmaan maakunnan alueelle, joka mahdollistaa työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämisen sopimukseen sitoutuneiden Tilaajien henkilöstölle. Leasingpalvelu sisältää leasingrahoituksen ja työsuhdepyöräpalvelun hallinnoinnin kokonaisuutena. Työsuhdepyörän leasingmaksun oletus on 100 €/kk/pyörä, pois lukien mahdollinen viimeisen kuukauden poikkeava kuukausierä (verovapaa arvo enintään 1200 €/vuosi). Palvelunkäyttäjä ja palveluntuottaja voivat sopia poikkeavasta kuukausierästä, jos tämä on mahdollista palveluntuottajan palvelumallin mukaisesti. Pyörien arvo saa olla maksimissaan 4000 euroa (sis. alv 24%). Palvelunkäyttäjä voi kuitenkin hankkia arvokkaamman pyörän, jolloin palvelunkäyttäjä maksaa erotuksen suoraan palveluntuottajalle. Työsuhdepolkupyörän leasingmaksu pitää sisällään polkupyörien lisäksi vakuutuksen ja mahdolliset huollot ja lisävarusteet. Palvelunkäyttäjä voi sisällyttää leasingiin valitsemiaan, verottajan polkupyöräetuun hyväksymiä varusteita. Valitut lisävarusteet vaikuttavat verotusarvoon ja varusteiden arvo lisätään pyörän hankintahintaan. Palvelunkäyttäjä voi valita itse, haluaako sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan ja mikä on mahdollisen huoltobudjetin määrän. Palvelunkäyttäjä maksaa itse huoltobudjetin ylittävän osuuden. Mikäli Palvelunkäyttäjä ei halua sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan, voidaan ennalta arvaamattomat huollot sisällyttää sopimukseen kesken sopimuskauden, mikäli tämä on Palveluntuottajan palvelumallin mukaan mahdollista. Leasingsopimuksen vuokrakausi voi alkaa kuun alusta tai kesken kalenterikuukauden. Mikäli palvelunkäyttäjä saa polkupyöräedun kesken kalenterikuukauden, lasketaan ensin koko kuukauden edun määrä, joka jaetaan arvolla 30,33 ja kerrotaan pyörän käytettävissäolopäivillä. Palvelunkäyttäjän leasingkausi voi jatkua, vaikka tilaajan ja palveluntuottajan välinen palveluhankintasopimus päättyisi. Palveluntuottaja tarjoaa tilaajalle työsuhdepolkupyörien sähköisen hallinnointipalvelun, jonka on oltava tilaajan käytettävissä koko palvelusopimuksen sopimuskauden ajan. Hallinnointipalvelu voi olla esimerkiksi valmissovellus tai vastaava palveluportaali.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRahoitus- ja vakuutuspalvelut (66000000)
(3) Rahoitusleasingpalvelut (66114000)
Polkupyörät (34430000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaPirkanmaan maakunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-23
Sopimusnumero
MyyjätOomi Oy (FI),  3101315-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on työsuhdepolkupyörien ja -sähköpolkupyörien leasingpalvelu Etelä-Karjalan maakunnan alueelle, joka mahdollistaa työsuhdepolkupyöräedun hyödyntämisen sopimukseen sitoutuneiden Tilaajien henkilöstölle. Leasingpalvelu sisältää leasingrahoituksen ja työsuhdepyöräpalvelun hallinnoinnin kokonaisuutena. Työsuhdepyörän leasingmaksun oletus on 100 €/kk/pyörä, pois lukien mahdollinen viimeisen kuukauden poikkeava kuukausierä (verovapaa arvo enintään 1200 €/vuosi). Palvelunkäyttäjä ja palveluntuottaja voivat sopia poikkeavasta kuukausierästä, jos tämä on mahdollista palveluntuottajan palvelumallin mukaisesti. Pyörien arvo saa olla maksimissaan 4000 euroa (sis. alv 24%). Palvelunkäyttäjä voi kuitenkin hankkia arvokkaamman pyörän, jolloin palvelunkäyttäjä maksaa erotuksen suoraan palveluntuottajalle. Työsuhdepolkupyörän leasingmaksu pitää sisällään polkupyörien lisäksi vakuutuksen ja mahdolliset huollot ja lisävarusteet. Palvelunkäyttäjä voi sisällyttää leasingiin valitsemiaan, verottajan polkupyöräetuun hyväksymiä varusteita. Valitut lisävarusteet vaikuttavat verotusarvoon ja varusteiden arvo lisätään pyörän hankintahintaan. Palvelunkäyttäjä voi valita itse, haluaako sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan ja mikä on mahdollisen huoltobudjetin määrän. Palvelunkäyttäjä maksaa itse huoltobudjetin ylittävän osuuden. Mikäli Palvelunkäyttäjä ei halua sisällyttää huoltobudjettia pyörän hankintahintaan, voidaan ennalta arvaamattomat huollot sisällyttää sopimukseen kesken sopimuskauden, mikäli tämä on Palveluntuottajan palvelumallin mukaan mahdollista. Leasingsopimuksen vuokrakausi voi alkaa kuun alusta tai kesken kalenterikuukauden. Mikäli palvelunkäyttäjä saa polkupyöräedun kesken kalenterikuukauden, lasketaan ensin koko kuukauden edun määrä, joka jaetaan arvolla 30,33 ja kerrotaan pyörän käytettävissäolopäivillä. Palvelunkäyttäjän leasingkausi voi jatkua, vaikka tilaajan ja palveluntuottajan välinen palveluhankintasopimus päättyisi. Palveluntuottaja tarjoaa tilaajalle työsuhdepolkupyörien sähköisen hallinnointipalvelun, jonka on oltava tilaajan käytettävissä koko palvelusopimuksen sopimuskauden ajan. Hallinnointipalvelu voi olla esimerkiksi valmissovellus tai vastaava palveluportaali.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRahoitus- ja vakuutuspalvelut (66000000)
(3) Rahoitusleasingpalvelut (66114000)
Polkupyörät (34430000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaEtelä-Karjalan maakunta

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-05-23
Sopimusnumero
MyyjätOomi Oy (FI),  3101315-4