This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-15
Ilmoituksen numero2023-128646
TED numero2023/S 096-295572
OstajaorganisaatioHUS-yhtymä (1567535-0 )
Uutistie 3 C (PL 441, 00029 HUS)
FI-01770 Vantaa
https://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotSähköisen liikkumisen apuvälineet II, HUS 727-2021
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/83001/notice/128646/overview
Originaali JSON tietue128646.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on keskikokoinen kolmipyöräinen sähkömopo tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on keskikokoinen nelipyöräinen sähkömopo tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on isokokoinen nelipyöräinen sähkömopo tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on pienikokoinen kolmipyöräinen sähkömopo tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on pienikokoinen nelipyöräinen sähkömopo tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on sähkömopo mahdollisimman isolla painorajoituksella tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on sähköpyörätuoli, jossa on pystyasennon mahdollistava toiminto, tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on vaativan asiakkaan sähköpyörätuoli, tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tässä osa-alueessa pyydetään tarjouksia sähköpyörätuolista, joka soveltuu esimerkiksi kipuherkälle tai hengityshalvaus -käyttäjälle. Laitteessa korostuu mm. alustan jousitus ja painopiste. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on sähköpyörätuoli mahdollisimman isolla painorajoituksella, tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on sähköpyörätuoli, joka on suunniteltu erityisesti maastokäyttöön, tarvittavine lisä- ja varaosineen sekä huoltoon liittyvine toimintoineen ja näiden tuotteiden toimittaminen tässä tarjouspyynnössä ja sen liitteissä määritellyillä ehdoilla tilaajalle. Tilaaja valitsee tähän osa-alueeseen kolme (3) sopimustoimittajaa, joiden kanssa se tekee sopimuksen. Mikäli hyväksyttyjä tarjouksia ei saada edellä mainittua määrää, voi hankintayksikkö valita kaikki hyväksytyt tarjoukset. Hankintayksikön arvion mukaan valikoiman pitäisi näin kattaa käyttäjien yksilölliset tarpeet valittaessa apuvälinettä. Tuotteita tilataan valittujen toimittajien etusijaisjärjestyksen mukaisesti, kuitenkin ensisijaisesti huomioiden käyttäjien perustellut tarpeet. Perusteina edellä mainitulle menettelylle ovat, laaja käyttäjäkunta ja asiakkaan yksilölliset tarpeet, toimintaympäristön olosuhteet, erilaiset laitteiden, lisävarusteiden ja tarvikkeiden yhteensopivuudet sekä toimituskatkokset tai muut vastaavat seikat. Koska tuotteiden käyttäjien anatomia ja käyttömukavuus on yksilöllistä ja selviää vain kokeilemalla, ei voida etukäteen arvioida tietyn tuotteen tai mallin menekkiä. Tavoitteena on saada sopimuskumppanit, joiden valikoima on riittävän laaja kattamaan jokaisen käyttäjän yksilölliset vaatimukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInvalidiajoneuvot, pyörätuolit ja niihin liittyvät laitteet (33193000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset