This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-10
Ilmoituksen numero2023-128295
TED numero
OstajaorganisaatioPohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue (3221326-2 )
PL 10
FI-90029 POHDE
https://pohjois-pohjanmaanhyvinvointialue.fi/
Hankinnan otsikkotiedotVapaa-ajan kiinteistöjen myyntiin liittyvät kiinteistönvälityspalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/87951/notice/128295/overview
Originaali JSON tietue128295.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Pohteen Rukalla, Vuokatissa, Rokualla, Syötteellä ja Oulaisissa sijaitsevien vapaa-ajan kiinteistöjen myyntiin liittyvät kiinteistönvälityspalvelut. Myytävät kohteet ovat kiinteistöyhtiöiden osakehuoneistojen hallintaa oikeuttavia osakkeita, erillisiä kiinteistöjä ja näihin liittyvien maa-alueiden hallintaan liittyviä oikeuksia tai omistuksia. Myytävät kohteet on tarkemmin yksilöity liitteessä (Liite 1, Myytävät kohteet). Tilaajan tavoitteena on vapaa-ajan kiinteistöjen myynnistä saatava mahdollisimman korkea myyntihinta ja myyntien toteutuminen vuoden 2023 aikana. Valittavan toimittajan tehtävänä on laadittavan sopimuksen mukaisesti etsiä ostajat tilaajan vapaa-ajan kiinteistöille. Tarjottavan kiinteistövälityspalveluiden tulee sisältää kohteiden myyntiin liittyvät kaikki työt, joita ovat mm. - kohteisiin tutustuminen ja tausta-aineiston kerääminen - kohdekohtaisten myynti- ja markkinointimateriaalin laatiminen ja niiden julkaiseminen - kohteiden esittely mukaan lukien esittelyt paikan päällä - tarvittavien sopimusten/kauppa-asiakirjojen laatimisen - kaupanvahvistajan hankkimisen. Tarjoajan tulee toteuttaa palvelut ammattitaitoisesti ja hyvän kiinteistönvälitystavan mukaisesti noudattaen ajanmukaista lainsäädäntöä, yleisesti hyväksyttyjä välityskäytäntöjä ja hyvää välitystapaa. Lisäksi tarjoajan tulee täyttää tarjouspyynnössä ja sen liitteissä esitetyt vaatimukset. Tilaaja tekee tarjousten pohjalta hankintapäätöksen, jolla tilaaja valitsee yhden (1) toimittajan, jonka kanssa se tekee erillisen sopimuksen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat erilaiset kiinteistönvälityspalvelut (70300000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat erilaiset kiinteistönvälityspalvelut (70300000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset