This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-05
Ilmoituksen numero2023-127859
TED numero2023/S 090-279135
OstajaorganisaatioHelsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy (2838529-9 )
Fabianinkatu 32
FI- Helsingin yliopisto
https://www.helsinki.fi/fi
Hankinnan otsikkotiedotPalkkapalvelut yhdessä matkustus- ja kululaskujärjestelmän kanssa ja HR-järjestelmäkokonaisuus
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio250 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/87684/notice/127859/overview
Originaali JSON tietue127859.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on ulkoistetut palkkapalvelut sekä matkustus- ja kululaskujärjestelmä Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:lle. Tarjottavan palvelun tulee palkkapalvelun sekä matkustus- ja kululaskujärjestelmän lisäksi sisältää seuraavat: - SSO-kirjautuminen - Asiantuntijapalvelut - Sähköinen arkistointi (optio) Tarjoaja vastaa hankittavien palveluiden toimituksesta, ylläpidosta ja kehittämisestä tarjouspyyntödokumentaatioissa kuvatun mukaisesti. Hankinta on jaettu kahteen osaan, tarjoaja voi tarjota yhtä tai molempia osia. Mikäli sama toimittaja tulee valituksi molempiin osioihin, yhdistetään palvelusopimukset yhdeksi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPalkkahallinto (79211110)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on SaaS-HR-järjestelmät Helsingin yliopiston kiinteistöpalvelut Oy:lle. HR-järjestelmäkokonaisuus, jonka tulee sisältää seuraavat osiot: - Henkilö- ja työsuhteen elinkaaritietojen ylläpito mukaanlukien koulutustietojen ylläpito - Edellisiin liittyvä raportointi - Yhdensuuntainen tiedonsiirto taloushallinnon kirjanpitoon (SAP S/4 Finance versio 1610) ja HY:n IAM -käyttöoikeusrekisteriin. - SSO-kirjautuminen - Asiantuntijapalvelut - Osaamisenjohtamisen järjestelmä - Sähköinen työsopimusten allekirjoitus - Sähköinen arkistointi (optio) - Rekrytointijärjestelmä (optio) - Työajanhallintajärjestelmä (optio) Tarjoaja vastaa HR-järjestelmäkokonaisuuden toimituksesta, ylläpidosta ja kehittämisestä tarjouspyyntödokumentaatioissa kuvatun mukaisesti. Hankinta on jaettu kahteen osaan, tarjoaja voi tarjota yhtä tai molempia osia. Mikäli sama toimittaja tulee valituksi molempiin osioihin, yhdistetään palvelusopimukset yhdeksi.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLiike-elämän palvelut: laki, markkinointi, neuvonta, työhönotto, painatus ja turvallisuus (79000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset