This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-03
Ilmoituksen numero2023-127555
TED numero2023/S 089-276090
OstajaorganisaatioPirkanmaan hyvinvointialue (3221308-6 )
Biokatu 10
FI-33101 Tampere
http://www.pirha.fi
Hankinnan otsikkotiedotAikuispotilaiden suun terveydenhuoltopalveluiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio99 337 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/87467/notice/127555/overview
Originaali JSON tietue127555.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAikuisten suun terveydenhuoltopalvelut pitää sisällään perusterveydenhuoltoon kuuluvia suun terveydenhuollon toimintoja. Kiireettömät suun terveydenhuoltopalvelut käsittävät muun muassa hammaslääkärin tutkimuksen, hoitosuunnitelman sekä tarvittavat ennaltaehkäisevät ja korjaavat suun terveydenhuollon toimenpiteet. Tarkemmat tiedot löytyvät tarjouspyynnöstä ja sen liitteistä. Tarjoaja tarjoaa kiireetöntä suun terveydenhuoltopalvelua ennalta määritellyn aluejaon (pohjoinen, eteläinen ja läntinen) mukaisesti sen perusteella, millä alueella tarjoajan toimipiste/toimipisteet sijaitsevat. Alueet, joiden mukaisesti palveluntuottajien toimipisteet jaetaan tarjouspyynnöllä: Pohjoinen: Orivesi, Pirkkala, Tampere Eteläinen: Akaa, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Pälkäne, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti Läntinen: Hämeenkyrö, Nokia, Punkalaidun, Sastamala, Ylöjärvi Osatarjoukset on sallittu. Rinnakkaisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjoaja voi jättää vain yhden (1) tarjouksen per alue (pohjoinen, eteläinen ja läntinen) per palvelutuote.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHammashoitopalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85130000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAikuispotilaille annettavilla kiireellisillä suun terveydenhuoltopalveluilla tarkoitetaan äkillistä suun ja hampaiston alueella ilmenevää sairastumisen, vamman, pitkäaikaissairauden vaikeutumisen tai toimintakyvyn alenemisen edellyttämää välitöntä arviota ja hoitoa, jota ei voida siirtää ilman sairauden pahenemista tai vamman vaikeutumista. Perusterveydenhuoltoon kuuluva kiirehoito järjestetään niin, että potilas pääsee hoidon tarpeen arvioon ja hoitoon hammaslääkärin vastaanotolle viimeistään kolmantena (3) päivänä yhteydenotosta. Tarkemmat tiedot löytyvät tarjouspyynnöstä ja sen liitteistä. Tarjoaja tarjoaa kiireellistä suun terveydenhuoltopalvelua ennalta määritellyn aluejaon (pohjoinen, eteläinen ja läntinen) mukaisesti sen perusteella, millä alueella tarjoajan toimipiste/toimipisteet sijaitsevat. Alueet, joiden mukaisesti palveluntuottajien toimipisteet jaetaan tarjouspyynnöllä: Pohjoinen: Orivesi, Pirkkala, Tampere Eteläinen: Akaa, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Pälkäne, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti Läntinen: Hämeenkyrö, Nokia, Punkalaidun, Sastamala, Ylöjärvi Osatarjoukset on sallittu. Rinnakkaisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjoaja voi jättää vain yhden (1) tarjouksen per alue (pohjoinen, eteläinen ja läntinen) per palvelutuote.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHammashoitopalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85130000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausAikuisten suuhygienistipalveluissa tuotetaan potilaalle hammaslääkärin suun tutkimukseen ja hoitosuunnitelmaan perustuvia toimenpiteitä, jotka toteuttaa suuhygienisti. Tarkemmat tiedot löytyvät tarjouspyynnöstä ja sen liitteistä. Tarjoaja tarjoaa suuhygienistipalvelua ennalta määritellyn aluejaon (pohjoinen, eteläinen ja läntinen) mukaisesti sen perusteella, millä alueella tarjoajan toimipiste/toimipisteet sijaitsevat. Alueet, joiden mukaisesti palveluntuottajien toimipisteet jaetaan tarjouspyynnöllä: Pohjoinen: Orivesi, Pirkkala, Tampere Eteläinen: Akaa, Kangasala, Kuhmoinen, Lempäälä, Pälkäne, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti Läntinen: Hämeenkyrö, Nokia, Punkalaidun, Sastamala, Ylöjärvi Osatarjoukset on sallittu. Rinnakkaisia tarjouksia ei hyväksytä. Tarjoaja voi jättää vain yhden (1) tarjouksen per alue (pohjoinen, eteläinen ja läntinen) per palvelutuote.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutHammashoitopalvelut ja niihin liittyvät palvelut (85130000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset