This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-05-03
Ilmoituksen numero2023-127550
TED numero2023/S 089-272862
OstajaorganisaatioUudenmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
PL 36
FI-00521 Helsinki
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotTyökyvyn arviointi: erikoislääkärin ja neuropsykologiset tutkimukset
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio5 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/34045/notice/127550/overview
Originaali JSON tietue127550.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausNeuropsykologin toteuttama työkyvyn arviointi, jota toteutetaan erilaisin tutkimuksellisin menetelmin. Palvelu toteutetaan asiantuntija-arviointina (Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta, 4 luku 2 §). Palvelun tavoitteena on tukea Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston (jäljempänä TE-toimisto) henkilöasiakkaiden palveluprosessia ja selvittää asiakkaan työ- ja toimintakykyä suhteessa hakuammattiin tai suhteessa suunniteltuun koulutukseen. Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 1. Palvelukuvaus. Palvelua toteuttaa henkilö, jolla on suoritettu laissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä (28.6.1994/559) 5 §:ssä tarkoitettu psykologin koulutus (PsM, psykologian maisteri tai vastaava akateeminen loppututkinto) sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran myöntämä oikeus harjoittaa ammattiaan laillistettuna psykologina, minkä lisäksi joko neuropsykologian erikoispsykologin koulutus (PsL, psykologian lisensiaatin tutkinto, johon kuuluvat erikoistumisopinnot neuropsykologian erikoisalalla) tai vanhamuotoinen kliinisen neuropsykologin koulutus (ennen erikoispsykologikoulutusta järjestetty valtakunnallinen neuropsykologian jatko- ja täydennyskoulutus).
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPsykiatrin toteuttama työkyvyn arviointi, jota toteutetaan erilaisin tutkimuksellisin menetelmin. Palvelu toteutetaan asiantuntija-arviointina (Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta, 4 luku 2 §). Palvelun tavoitteena on tukea Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston (jäljempänä TE-toimisto) henkilöasiakkaiden palveluprosessia ja selvittää asiakkaan työ- ja toimintakykyä suhteessa hakuammattiin tai suhteessa suunniteltuun koulutukseen. Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 1. Palvelukuvaus. Palvelua toteuttaa henkilö, jolla on suoritettu laissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä (28.6.1994/559) 4 a §:ssä tarkoitettu psykiatrian erikoislääkärikoulutus sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran myöntämä oikeus harjoittaa erikoislääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPsykiatrin tai psykologin palvelut (85121270)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausNeurologin toteuttama työkyvyn arviointi, jota toteutetaan erilaisin tutkimuksellisin menetelmin. Palvelu toteutetaan asiantuntija-arviointina (Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta, 4 luku 2 §). Palvelun tavoitteena on tukea Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston (jäljempänä TE-toimisto) henkilöasiakkaiden palveluprosessia ja selvittää asiakkaan työ- ja toimintakykyä suhteessa hakuammattiin tai suhteessa suunniteltuun koulutukseen. Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 1. Palvelukuvaus. Palvelua toteuttaa henkilö, jolla on suoritettu laissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä (28.6.1994/559) 4 a §:ssä tarkoitettu neurologian erikoislääkärikoulutus sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran myöntämä oikeus harjoittaa erikoislääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutErikoislääkäripalvelut (85121200)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausFysiatrin toteuttama työkyvyn arviointi, jota toteutetaan erilaisin tutkimuksellisin menetelmin. Palvelu toteutetaan asiantuntija-arviointina (Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta, 4 luku 2 §). Palvelun tavoitteena on tukea Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston (jäljempänä TE-toimisto) henkilöasiakkaiden palveluprosessia ja selvittää asiakkaan työ- ja toimintakykyä suhteessa hakuammattiin tai suhteessa suunniteltuun koulutukseen. Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 1. Palvelukuvaus. Palvelua toteuttaa henkilö, jolla on suoritettu laissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä (28.6.1994/559) 4 a §:ssä tarkoitettu fysiatrian erikoislääkärikoulutus sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran myöntämä oikeus harjoittaa erikoislääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutErikoislääkäripalvelut (85121200)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausErikoislääkärin toteuttama työkyvyn arviointi, jota toteutetaan erilaisin tutkimuksellisin menetelmin. Palvelu toteutetaan asiantuntija-arviointina (Laki julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta, 4 luku 2 §). Palvelun tavoitteena on tukea Uudenmaan työ- ja elinkeinotoimiston (jäljempänä TE-toimisto) henkilöasiakkaiden palveluprosessia ja selvittää asiakkaan työ- ja toimintakykyä suhteessa hakuammattiin tai suhteessa suunniteltuun koulutukseen. Palvelu on kuvattu tarkemmin liitteessä 1. Palvelukuvaus. Palvelua toteuttaa henkilö, jolla on suoritettu laissa terveydenhuollon ammattihenkilöistä (28.6.1994/559) 4 a §:ssä tarkoitettu erikoislääkärikoulutus sekä Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valviran myöntämä oikeus harjoittaa erikoislääkärin ammattia laillistettuna ammattihenkilönä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutErikoislääkäripalvelut (85121200)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset