This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-28
Ilmoituksen numero2023-127279
TED numero
OstajaorganisaatioLimingan kunta (0186553-2 )
Liminganraitti 10
FI-91900 LIMINKA
http://www.liminka.fi
Hankinnan otsikkotiedotTupoksen lähiliikunta-alueen vaiheen 1 rakennusurakka (jalkapallokenttä ja ulkokuntosali)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/87277/notice/127279/overview
Originaali JSON tietue127279.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakkaan kuuluu Tupoksen lähiliikunta-alueen vaiheen 1 rakentaminen tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Vaiheen 1 rakentamiseen kuuluu jalkapallokenttä ja ulkokuntosali. Rakentaminen sisältää suunnitelmien sekä määräluettelon mukaisesti seuraavat työkokonaisuudet: - Puuston ja kantojen poisto, pintamaiden poisto, kivien siirrot ja ylimääräisten kivien poiskuljetukset - Säilytettävän puuston suojaus - Maaleikkaukset ja poiskuljetukset sekä maaston muotoilu - Uudet rakennekerrokset - Liikuntavälineiden sekä kalusteiden asentaminen - Päällystystyöt (kivituhka, tekonurmet, kuorikatteet jne.) - Uusi pumppaamo sekä siihen liittyvät kuivatusjärjestelyt - Vihertyöt ja istutukset - Valaistuksen rakentaminen sekä muut sähkötyöt - Asfalttipäällystyöt suunnitelma-asiakirjojen mukaisesti - Asiakirjoissa vaaditut luovutusdokumentit - Muut urakka-asiakirjoissa mainitut työt. Tilaaja pyytää kokonaisurakkahintaa, määräluettelon mukaisia yksikköhintoja, tekonurmikentän jouston asentamisen ja ulkokuntoilualueen pintojen + ulkokuntolaitteiden erillishintoja sekä lisätyötuntihintoja. Hinnat alv 0%. Vertaillaan kokonaisurakkahintaa. Kokonaistaloudellisesti edullisin tarjous voittaa, perusteena halvin hinta. Tilaaja pidättää oikeuden olla hyväksymättä mitään saaduista tarjouksista. Tarjoajalta vaaditaan, että on toiminut urakoitsijana kahdessa vastaavankokoisessa hankkeessa viimeisen viiden vuoden aikana. Tarjoajan tulee tutustua Limingan kunnan turvallisuusasiakirjaan. Lisäksi tarjoajan on laadittava oma turvallisuussuunnitelma jossa kerrotaan työn toteuttajan yksityiskohtaisemmat tiedot turvallisuusnäkökulmat huomioituna. Työt voidaan aloittaa viimeistään 19.6.2023. Tupoksen koulun alueella on toinen maanrakennustyömaa. Työt tulee saada valmiiksi ja alue tulee olla turvatarkastettuna 13.10.2023 mennessä. Tekonurmien ja ulkokuntolaitteiden laatuvaatimusten lisäksi muiden tuotteiden tulee täyttää tarjouspyynnön mukaisten tai vastaavien tuotteiden vaatimukset ja sen, että niiden muuttaminen ei edellytä suunnitelmien päivittämistä tilaajan puolesta. Välineistön tulee olla samankaltaiset kuin tarjouspyynnössä on mainittu. Ulkokuntosalilaitteilla on oltava kaikilta osin vähintään kahden vuoden takuu. Lisäksi kuvat/piirustukset sekä suomen-, englannin- ja ruotsinkieliset ohjeet.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaTupoksen yhtenäiskoulun läheisyydessä Tupoksen kylän taajamassa, Tuiskulanranta 3, 91910 Tupos

Sopimukset