This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-28
Ilmoituksen numero2023-127218
TED numero
OstajaorganisaatioKankaanpään kaupunki (0133596-1 )
PL 36
FI-38701 Kankaanpää
http://www.kankaanpaa.fi
Hankinnan otsikkotiedotKankaanpään kaupungin jätevedenpuhdistamon saneeraus (pääurakka)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/85675/notice/127218/overview
Originaali JSON tietue127218.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakan kohde: Kankaanpään kaupungin Vesihuoltolaitoksen jäteveden keskuspuhdistamo, osoitteessa Lähdekummuntie 12, 38700 Kankaanpää. Hankkeeseen kuuluu olemassa olevan puhdistamon ilmastuksen perusparannus, johon sisältyy kompressorien, pohjailmastimien, ilmastuslinjojen venttiilien, altaan virtausjärjestelyiden (mukaan lukien sisäinen kierrätys) uusimisen ja ilmastusaltaan betonirakenteiden korjaaminen sekä muut suunnitelma-asiakirjosissa esitetyt toimenpiteet. Ennen ilmastusaltaiden osittaista tyhjentämistä on pohjavedenpinta altaiden ympärillä alennettava suunnitelman mukaisesti. Pohjavedenalennusta on jatkettava keskeytymättömästi koko altaiden saneeraustyön ajan. Lisäksi pääurakkaan kuuluu puhdistamon tulo-, väli- ja poistopumppaamoiden pumppujen uusiminen ja muutokset ohitusjärjestelyihin sekä poistopumppaamon purkuputkien liitosten korjaus pumppaamorakennuksen ulkopuolella. Urakkaan kuuluvat myös saneerattavien prosessien sähkö-, LVI- ja rakennustyöt.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJäteveden käsittely- ja puhdistuslaitosten sekä jätteenpolttolaitosten rakentamistyöt (45252000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikkaKankaanpää

Sopimukset