This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-27
Ilmoituksen numero2023-127051
TED numero
OstajaorganisaatioNurmijärven kunta (9014643-2 )
Keskustie 2 B
FI-01900 Nurmijärvi
http://www.nurmijarvi.fi
Hankinnan otsikkotiedotNurmijärven ulkovalaistuksen rakentamisen puitesopimus 2023-2025
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/87105/notice/127051/overview
Originaali JSON tietue127051.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPuitesopimus koskee Nurmijärven kunnan ulkovalaistuksen rakentamistöitä. Puitesopimukseen kuuluu vuosittaisen budjetin mukaiset ulkovalaistuksen rakentamisen työt sekä tarvittavat maanrakennustyöt. Puitesopimuksen mukaiset työt ovat ulkovalaistuksen saneerauksen tai uudisrakentamisen hankkeita. Puitesopimukseen kuuluu myös investointihankkeiden ulkovalaistuksen rakentaminen. Näissä investointihankkeissa rakentaminen koskee pääosin maanpäällistä rakentamista mutta voi sisältää maanrakennustöitä mahdollisten puutteiden tai korjausten osalta ulkovalaistuksen rakenteisiin liittyen. Puitesopimuksen sisällä hankkeet ovat yksikköhintaisia ja tilaukset käsitellään hankekohtaisesti. Vuosittainen rakentamisohjelma käsitellään ja hyväksytään yleisesti Tammi-Helmikuun aikana jonka jälkeen tilaaja läpikäy vuosittain urakoitsijakohtaisesti kyseisen vuoden työmäärät sekä aikatauluarviot (arvio Helmi-Maaliskuun aikana. Tilaukseen vaikuttaa urakoitsijoiden työtilanne vuosittain sekä suoriutuminen hankkeista edellisenä vuotena (aikataulu, laatu ja turvallisuus). Puitesopimukseen kuuluviin rakennustöihin luetaan myös valaisinvaihtokohteet, jossa hankealueeksi rajataan jokin tietty alue tai katu. Valaistuksen huoltotyöt eivät kuulu tähän puitesopimukseen. Rakentamisen sisältö sekä vaatimukset kuvattu tarkemmin urakkaohjelmassa. Mikäli urakoitsijalta tilattavan työn tilausarvio ylittää kansallisen hankintarajan (150 000,00 €), hankkeesta voidaan tehdä puitesopimuskumppaniurakoitsijoiden välillä minikilpailutus tai tilaaja voi kilpailuttaa tarvittaessa tällaisen hankkeen julkisesti hankintaohjeiden mukaisesti. Tilaaja voi sitoa ulkovalaistuksen rakentamisen myös osaksi muuta hankekokonaisuutta jolloin valaistuksen tekee erillinen urakoitsija joka on esimerkiksi tienrakentamisurakan pääurakoitsija tai tämän aliurakoitsija jolloin ulkovalaistuksen rakentaminen ei kuulu . Tilaajan tekemät hankinnat koskevat valaisimia, pylväitä ja varsia, jalustoja sekä joiltakin osin kaapeleita tai ilmajohtoja. Tilaajan tekemät hankinnat sekä niiden aikataulu käsitellään hankekohtaisesti. Muut tarjouksen tekemisessä huomioitavat ja tarpeelliset asiakirjat, joita ei tarjouspyynnön yhteydessä lähetetä: - YSE 1998 - InfraRYL 2006 - SFS 6000 - SFS 6002 - SFS 6003 - TUKES julkaisuluettelon voimassa olevien tiedonantoja - Nurmijärven kunta, Kaduilla ja muilla yleisillä alueilla tehtävien töiden ohjeet ja määräykset 27.1.2023 (https://www.nurmijarvi.fi/wp-content/uploads/2023/01/Kaivulupa-ohje-2023.pdf ) - Maantie- ja rautatiealueiden valaistuksen suunnittelu, LO 16/2015 - Tien valaisinpylväiden ja jalustojen laatuvaatimukset, LO 14/2010 Täydentävä ohje: Tien valaisinpylväiden ja jalustojen laatuvaatimukset, muutokset 23.4.2021 - Liikenne tietyömaalla – Yleiset käytännöt ja turvallisuusvaatimukset LO 11/2021 - Radanpidon turvallisuusohjeet 40/2021 Yllä mainitut yleiset ohjeet on tarjoajan itse hankittava. Tilaaja pidättää oikeuden hylätä kaikki tarjoukset.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaNurmijärven kunta

Sopimukset