This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-25
Ilmoituksen numero2023-126858
TED numero
OstajaorganisaatioHuittisten kaupunki (0203762-4 )
Risto Rytin katu 36
FI-00120 Huittinen
http://www.huittinen.fi
Hankinnan otsikkotiedotLauttakylän koulun teknisen työn luokan ja liikuntavälinevaraston varustaminen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/86974/notice/126858/overview
Originaali JSON tietue126858.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Huittisen kaupungin (jäljempänä myös "Hankintayksikkö") uuden Lauttakylän koulun teknisen työn luokan kalusteiden, työkalujen ja muiden tarvikkeiden hankinta. Hankintaan sisältyy myös tuotteiden pakoilleen toimittaminen, tuotteiden mahdollinen kokoaminen ja käyttövalmiiksi asentaminen sekä pakkausmateriaalien poisvienti. Hankinnan kohteena olevat kalusteet, työkalut ja muut tarvikkeet ovat kuvattuna tarkemmin tarjouspyynnön liitteissä. Tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt hankintamäärät ovat arvioita, eikä sopimus muodosta tilaajalle määräostovelvoitetta. Muissa asiakirjoissa annetut volyymitiedot ovat vain arvioita. Hankinnan kohteena olevien tuotteiden toimituksen suunniteltu toimitusajankohta on alkuvuodesta 2024. Hankintaan sisältyy lisäksi lisähankintamahdollisuutena Hankintayksikön oikeus tilata lisätuotteita enintään +20 prosenttia hankinnan arvosta. Lisätuotteita voidaan tilata esimerkiksi korvaamaan, täydentämään ja/tai laajentamaan toimitettua tuotevalikoimaa. Lisähankintamahdollisuudessa kyse Hankintayksikön oikeudesta, ei velvollisuudesta. Valittavalla toimittajalla ei ole yksinoikeutta toimittaa tuotteita Hankintayksikölle. Hankintasopimus syntyy, kun molemmat osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Sopimusehdot on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 2A Sopimusluonnos.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKoulukalusteet (39160000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Huittisen kaupungin (jäljempänä myös "Hankintayksikkö") uuden Lauttakylän koulun liikuntavälinevaraston varustaminen (pallot, pallopelit ym.), sisältäen liikunta- ja urheiluvälineiden sekä muiden tarvikkeiden hankinnan. Hankintaan sisältyy myös tuotteiden pakoilleentoimittaminen, tuotteiden mahdollinen kokoaminen ja käyttövalmiiksi asentaminen sekä pakkausmateriaalien poisvienti. Hankinnan kohteena olevat liikunta- ja urheiluvälineet sekä muut tarvikkeet ovat kuvattuna tarkemmin tarjouspyynnön liitteissä. Tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt hankintamäärät ovat arvioita, eikä sopimus muodosta Hankintayksikölle määräostovelvoitetta. Muissa asiakirjoissa annetut volyymitiedot ovat vain arvioita. Hankinnan kohteena olevien tuotteiden toimituksen suunniteltu toimitusajankohta on alkuvuodesta 2024. Hankintaan sisältyy lisäksi lisähankintamahdollisuutena Hankintayksikön oikeus tilata lisätuotteita enintään +20 prosenttia hankinnan arvosta. Lisätuotteita voidaan tilata esimerkiksi korvaamaan, täydentämään ja/tai laajentamaan toimitettua tuotevalikoimaa. Lisähankintamahdollisuudessa kyse Hankintayksikön oikeudesta, ei velvollisuudesta. Valittavalla toimittajalla ei ole yksinoikeutta toimittaa tuotteita Hankintayksikölle. Hankintasopimus syntyy, kun molemmat Osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Sopimusehdot on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 2B Sopimusluonnos.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutUrheilutarvikkeet ja -välineet (37400000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Huittisen kaupungin (jäljempänä myös "Hankintayksikkö") uuden Lauttakylän koulun liikuntavälinevaraston varustaminen (muu liikunta), sisältäen liikunta- ja urheiluvälineiden sekä muiden tarvikkeiden hankinnan. Hankintaan sisältyy myös tuotteiden pakoilleentoimittaminen, tuotteiden mahdollinen kokoaminen ja käyttövalmiiksi asentaminen sekä pakkausmateriaalien poisvienti. Hankinnan kohteena olevat liikunta- ja urheiluvälineet sekä muut tarvikkeet ovat kuvattuna tarkemmin tarjouspyynnön liitteissä. Tarjouspyyntöasiakirjoissa esitetyt hankintamäärät ovat arvioita, eikä sopimus muodosta Hankintayksikölle määräostovelvoitetta. Muissa asiakirjoissa annetut volyymitiedot ovat vain arvioita. Hankinnan kohteena olevien tuotteiden toimituksen suunniteltu toimitusajankohta on alkuvuodesta 2024. Hankintaan sisältyy lisäksi lisähankintamahdollisuutena Hankintayksikön oikeus tilata lisätuotteita enintään +20 prosenttia hankinnan arvosta. Lisätuotteita voidaan tilata esimerkiksi korvaamaan, täydentämään ja/tai laajentamaan toimitettua tuotevalikoimaa. Lisähankintamahdollisuudessa kyse Hankintayksikön oikeudesta, ei velvollisuudesta. Valittavalla toimittajalla ei ole yksinoikeutta toimittaa tuotteita Hankintayksikölle. Hankintasopimus syntyy, kun molemmat Osapuolet ovat allekirjoittaneet sopimuksen. Sopimusehdot on kuvattu tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 2B Sopimusluonnos.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutUrheilutarvikkeet ja -välineet (37400000)
AluekoodiFI196
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset