This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-04
Ilmoituksen numero2023-125124
TED numero2023/S 070-207605
OstajaorganisaatioPohjois-Karjalan hankintatoimi (0242746-2 )
Linnunlahdentie 2
FI-80110 Joensuu
http://www.joensuu.fi/pohjois-karjalan-hankintatoimi
Hankinnan otsikkotiedotSosiaalihuoltolain mukainen perhetyö, lastensuojelulain mukainen tehostettu perhetyö ja terveyspalvelujen perheohjaus, Pohjois-Karjalan hyvinvointialue Siun sote
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio3 200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/85863/notice/125124/overview
Originaali JSON tietue125124.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSosiaalihuoltolain (Sosiaalihuoltolaki 1301/2014 18.§) mukaisella perhetyöllä tuetaan asiakkaan ja hänen perheensä hyvinvointia lapsen tai nuoren kotona tai hänen muussa kasvuympäristössään. Ostopalveluna hankittavaa sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä myönnetään Siun soten toiminta-alueella vuosittain noin 20 perheelle. Ostopalveluna hankittava sosiaalihuoltolain mukainen perhetyö tuotetaan pääasiassa Siun soten toiminta-alueella, mutta tarvittaessa palvelua voidaan ostaa myös muualle Suomeen. Perhekohtaiset palvelutapaamiset toteutetaan pääasiassa yhden (1) työntekijän käynteinä perheeseen. Perheen tarpeen ja tilanteen mukaan voidaan yksittäisiä palvelukäyntejä sopia toteutettavaksi myös kahden (2) työntekijän yhteiskäynteinä, kts tarkemmin kohta Hankinnan taustaa. Asiakaskohtaisesti tilaajan kanssa sopien, voidaan osa palvelutapaamisista toteuttaa myös verkkotapaamisina. Lastensuojelun asiakkaana oleva lapsi/nuori ja hänen perheensä ovat tarvittaessa oikeutettuja saamaan myös lastensuojelulain mukaista osa-alueen 2, tehostettua perhetyötä. Yksityisen palveluntuottajan tulee ennen palvelutoiminnan aloittamista rekisteröityä valtakunnalliseen yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajien rekisteriin Valveriin voidakseen tuottaa tarjouspyynnön mukaisia palveluja. Sosiaalihuoltolain mukaista perhetyötä (osa-alue 1) Siun soten toiminta-alueelle tai osaan sen kuntia tuottavilta palveluntuottajilta edellytetään ilmoitusta palvelutoiminnan aloittamisesta aluevalvontavirastolle ennen lasten ja nuorten / lapsiperheiden / kehitysvammaisten / muiden vammaisten sosiaaliohjauksen tai perhetyön palvelutoiminnan (vain edellä mainitut palvelut hyväksytään) aloittamista. Palvelujen tuottajalla tarkoitetaan esimerkiksi yhtiömuotoista yritystä (Oy, Ky, Ay), osuuskuntaa, säätiötä tai yhdistystä. Mikäli palveluntuottaja on sosiaalihuollon itsenäinen ammatinharjoittaja tai toiminimiyrittäjä ts. yksityisenä elinkeinonharjoittajana Y-tunnuksella palvelua tuottava tarjoaja, on tarjoajan tullut tehdä ilmoitus aluehallintovirastolle palvelutoiminnan aloittamisesta (lasten ja nuorten / lapsiperheiden / kehitysvammaisten / muiden vammaisten) sosiaaliohjauksen tai perhetyön palveluja (vain edellä mainitut palvelut hyväksytään) koskien Siun soten toiminta-aluetta tai osaa sen kuntia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLasten ja nuorten sosiaalipalvelut (85311300)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaValtakunnallinen

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLastensuojelulain (417/2007) mukaisella tehostetulla perhetyöllä tuetaan asiakkaan ja hänen perheensä hyvinvointia lapsen/nuoren kotona tai hänen muussa kasvuympäristössään. Palvelu tuotetaan pääosin Pohjois-Karjalan hyvinvointialue, Siun soten toiminta-alueella, mutta tarvittaessa palvelua voidaan ostaa myös muualle Suomeen. Palvelutapaamiset perheessä toteuttaa pääasiassa yksi (1) työntekijä/tapaaminen. Perheen tarpeen ja tilanteen mukaan voidaan yksittäisiä palvelukäyntejä perheeseen sopia toteutettavaksi yhden (1) työntekijän sijasta kahden (2) työntekijän käynteinä, kts tarkemmin kohta Hankinnan taustaa. Asiakaskohtaisesti tilaajan kanssa sopien, voidaan osa palvelutapaamisista toteuttaa myös verkkotapaamisina. Osa-alueen 2 mukaista lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä myönnetään Siun soten toiminta-alueella vuosittain 70 - 80 perheelle. Yksityisen palveluntuottajan tulee ennen palvelutoiminnan aloittamista rekisteröityä valtakunnalliseen yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajien rekisteriin Valveriin voidakseen tuottaa tarjouspyynnön mukaisia palveluja. Lastensuojelulain mukaista tehostettua perhetyötä (osa-alue 2) Siun soten toiminta-alueelle tai osaan sen kuntia tuottavilta palveluntuottajilta edellytetään ilmoitusta palvelutoiminnan aloittamisesta aluevalvontavirastolle ennen lasten ja nuorten / lapsiperheiden / kehitysvammaisten / muiden vammaisten sosiaaliohjauksen tai perhetyön palvelutoiminnan (vain edellä mainitut palvelut hyväksytään) aloittamista. Palvelujen tuottajalla tarkoitetaan esimerkiksi yhtiömuotoista yritystä (Oy, Ky, Ay), osuuskuntaa, säätiötä tai yhdistystä. Mikäli palveluntuottaja on sosiaalihuollon itsenäinen ammatinharjoittaja tai toiminimiyrittäjä ts. yksityisenä elinkeinonharjoittajana Y-tunnuksella palvelua tuottava tarjoaja, on tarjoajan tullut tehdä ilmoitus aluehallintovirastolle palvelutoiminnan aloittamisesta (lasten ja nuorten / lapsiperheiden / kehitysvammaisten / muiden vammaisten) sosiaaliohjauksen tai perhetyön palveluja (vain edellä mainitut palvelut hyväksytään) koskien Siun soten toiminta-aluetta tai osaa sen kuntia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLasten ja nuorten sosiaalipalvelut (85311300)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaValtakunnallinen

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTerveyspalvelujen perheohjaus on pääasiassa Pohjois-Karjalan keskussairaalan lasten neurologian poliklinikan asiakasperheille hankittavaa kuntouttavaa terveyspalvelua, jota ei säädetä lailla vaan terveyspalvelujen perheohjaus on tilaajan määrittämä lisäpalvelu. Terveyspalvelujen perheohjaus on perhetyön kaltaista, perheiden kotona tai muualla lapsen kasvuympäristössä päiväaikaan tehtävää ohjauksellista työtä, jossa painotus on lapsen kuntoutuksessa ja vanhempien ohjauksessa. Palvelua perheille myönnetään yleensä 10 - 15 tunnin kokonaisuuksina ja palvelu tuotetaan lähitapaamisina arkipäivisin (ma-pe) pääsääntöisesti klo 9:00 - 18:00 välillä. Siun soten toiminta-alueella palvelua hankitaan noin 100 perheelle vuosittain. Yksityisen palveluntuottajan tulee, voidakseen tuottaa tarjouspyynnön mukaisia palveluja, ennen palvelutoiminnan aloittamista rekisteröityä valtakunnalliseen yksityisten sosiaali- ja terveydenhuollon palveluntuottajien rekisteriin Valveriin. Osa-alueen 3 mukaista terveyspalvelujen perheohjausta Siun soten toiminta-alueelle tai osaan sen kuntia tuottavilta palveluntuottajilta edellytetään ilmoitusta palvelutoiminnan aloittamisesta aluevalvontavirastoon ennen tarjouspyynnön mukaisten palvelujen palvelutoiminnan aloittamista. Palveluntuottajalla tarkoitetaan esimerkiksi yhtiömuotoista yritystä (Oy, Ky, Ay), osuuskuntaa, säätiötä tai yhdistystä. Terveyden- ja sairaanhoidon palveluja terveydenhuollon itsenäisenä ammatinharjoittajana tai toiminimiyrittäjänä yksityisen elinkeinonharjoittajan Y-tunnuksella tuottavan palveluntuottajan tulee: 1) kirjata ammattioikeutensa terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin Terhikkiin) ja 2) tehdä ilmoitus aluehallintovirastolle rekisteröidyn ammattinimikkeen (esim. lähihoitaja) mukaisten palvelujen tuottamisesta asiakkaan kotona/tiloissa, ennen palvelutoiminnan alkamista. Mikäli palveluntuottaja on sosiaalihuollon itsenäinen ammatinharjoittaja tai toiminimiyrittäjä yksityisen elinkeinonharjoittajan Y-tunnuksella tuottava tarjoaja, tulee tarjoajan tehdä ilmoitus palvelutoiminnan aloittamisesta Siun soten toiminta-alueelle tai osaan sen kuntia (lasten ja nuorten / lapsiperheiden / kehitysvammaisten / muiden vammaisten) sosiaaliohjauksen tai perhetyön palveluja (vain edellä mainitut palvelut hyväksytään) koskien aluehallintovirastolle.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutOhjaus- ja neuvontapalvelut (85312300)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaValtakunnallinen

Sopimukset