This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-03
Ilmoituksen numero2023-124993
TED numero
OstajaorganisaatioPälkäneen kunnan kiinteistöjen piha-alueiden ja yleisten alueiden hoito (2050961-3 )
Keskustie 1
FI-36600 Pälkäne
http://www.palkane.fi
Hankinnan otsikkotiedotPälkäneen kunnan yleisten alueiden ja kunnan kiinteistöjen ulkoalueiden hoito
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/85782/notice/124993/overview
Originaali JSON tietue124993.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPälkäneen kunta pyytää tarjouksia Pälkäneen kunnan kiinteistöjen piha-alueiden hoidosta Onkkaalan alueella. Kiinteistöt kuuluvat hoitoluokkaan 1. Valittu toimittaja huolehtii, että viheralueet ovat siistit ja hyvännäköiset. Pälkäneellä lomailee ja vierailee varsinkin kesäaikaan runsaasti väkeä ja haluamme näyttää parhaita puolia ulospäin. Tästä syystä valittavalla urakoitsijalla / urakoitsijoilla on keskeinen merkitys kylien ilmeen kannalta. Osa-alueeseen kuuluvat kiinteistöt ovat: Viirikukon päiväkoti, Pälkäneen kunnanvirastotalo, Kostianvirran yhtenäiskoulut: yläaste ja lukio sekä Kostian koulu, Pääkirjasto Arkki, HermAnnin päiväkoti, Harjun ryhmäperhepäiväkoti, Kostia Areena, Terveyskeskus ja Nuijantalo
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuistojen ja puutarhojen hoitopalvelut (77311000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaPälkäneen kunnan Onkkaalan alue., ,

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPälkäneen kunta pyytää tarjouksia Pälkäneen kunnan Onkkaalassa sijaitsevista yleisten alueiden hoidosta. Yleisten alueiden osalta löytyvät karttaliitteet+ selvitykset hoidettavista alueista, sekä tiedot hoitoluokista Valittu toimittaja huolehtii, että viheralueet ovat siistit ja hyvännäköiset sekä vastaa kunnan omistamien kukka-astoiden kastelusta Onkkaalassa. Pälkäneellä lomailee ja vierailee varsinkin kesäaikaan runsaasti väkeä ja haluamme näyttää parhaita puolia ulospäin. Tästä syystä valittavalla urakoitsijalla / urakoitsijoilla on keskeinen merkitys kylien ilmeen kannalta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuistojen ja puutarhojen hoitopalvelut (77311000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaPälkäneen kunnan Onkkaalan alue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPälkäneen kunta pyytää tarjouksia kunnan Aitoon, Luopioisten ja Rautajärven kylissä sijaitsevien kunnan kiinteistöjen piha-alueiden kesähoidosta. Kiinteistöt kuuluvat hoitoluokkaan 1. Valittu toimittaja huolehtii, että viheralueet ovat siistit ja hyvännäköiset. Pälkäneellä lomailee ja vierailee varsinkin kesäaikaan runsaasti väkeä ja haluamme näyttää parhaita puolia ulospäin. Tästä syystä valittavalla urakoitsijalla / urakoitsijoilla on keskeinen merkitys kylien ilmeen kannalta. Alueen kiinteistöt ovat: Regon teollisuushalli, Kirkonkylän koulu, Päiväkoti Lumpeennuppu, vanha tekninen toimisto, Luopioisten Apteekki, Mikkolan navetta, Pytinki, Kukkiakoto ja Luopioisten palvelutalot, Terveyskeskus, Luopioisten Seuratalo, Luopioisten liikuntahalli, Rautajärven koulu, Aitoon koulu ja päiväkoti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuistojen ja puutarhojen hoitopalvelut (77311000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaPälkäneen kunnan Aitoon, Luopioisten ja Rautajärven kylät

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPälkäneen kunta pyytää tarjouksia Pälkäneen kunnan Aitoon, Luopioisten ja Rautajärven kylien alueella sijaitsevien kunnan yleisten alueiden kesähoidosta. Yleisten alueiden osalta löytyvät karttaliitteet+ selvitykset hoidettavista alueista, sekä tiedot hoitoluokista Valittu toimittaja huolehtii, että viheralueet ovat siistit ja hyvännäköiset sekä vastaavat kunnan omistamien kukka-astioiden kastelusta Luopioisissa. Pälkäneellä lomailee ja vierailee varsinkin kesäaikaan runsaasti väkeä ja haluamme näyttää parhaita puolia ulospäin. Tästä syystä valittavalla urakoitsijalla / urakoitsijoilla on keskeinen merkitys kylien ilmeen kannalta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPuistojen ja puutarhojen hoitopalvelut (77311000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaPälkäneen kunnan Aitoon, Luopioisten ja Rautajärven kylien alueella.

Sopimukset