This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-03
Ilmoituksen numero2023-124990
TED numero2023/S 070-212619
OstajaorganisaatioMonetra Oulu Oy (2454638-2 )
Nuottasaarentie 5
FI-90400 Oulu
https://www.monetra.fi/palvelut/hankintapalvelut/
Hankinnan otsikkotiedotTilausajopalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio3 065 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/85781/notice/124990/overview
Originaali JSON tietue124990.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmän 2 tilausajopalvelut toteutetaan M1 luokan ajoneuvolla ja joissa on kuljettajan lisäksi kahdeksalle (8) matkustajalle istumapaikkaa. Ryhmää 2 koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta:"Hankinnan kohteen kriteerit", Ryhmä M1 tilataksi / minibussi 1+8 matkustajaa. Ajoneuvossa tulee olla neljä (4), auton sivuilla sijaitsevaa ovea. Ajoneuvon kattorakenne tulee olla kiinnitettynä kiinteästi auton korirakenteeseen. Euroluokituksen mukaan kaluston on täytettävä vähintään Euro 5- luokan päästöluokitus. Taksiliikenteen harjoittajalla on oltava voimassa oleva, liikennepalvelulain II osan, 1 luvun 4 §:n tarkoittama taksiliikennelupa. Jos tarjoaja on yhteenliittymä tai tarjoaja käyttää alihankkijoita, kaikilta vaaditaan voimassa oleva taksiliikennelupa. Taksiliikenteessä kuljettajana toimivalla luonnollisella henkilöllä (taksinkuljettaja) on oltava taksinkuljettajan ajolupa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(1) Tilausmatkustajaliikenteen palvelut (60140000)
Tieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEsteetön ajoneuvo kuuluu M1 -ajoneuvoluokkaan, jossa saa olla enintään kuljettaja + 8 matkustajaa. Esteettömät autot jakautuvat kahteen alaluokkaan: pieni esteetön auto ja suuri esteetön auto. Ryhmässä 3 pyydämme tarjoustanne pienellä esteettömällä ajoneuvolla tehtäviin henkilökuljetuksiin. Ryhmää 3 koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta:"Hankinnan kohteen kriteerit", Ryhmä pieni esteetön auto. Esteettömässä ajoneuvossa tulee olla pyörätuolia varten nostin tai sen sijaan leveyssuunnassa yhtenäinen ja turvallinen kulkuluiska, jonka kaltevuus on enintään 14 prosenttia. Kulkuluiskan kaltevuus saa kuitenkin olla enintään 21 prosenttia, jos kulkuluiskalla liikkumista varten on käytössä sähköisesti kelautuvat ja lukittuvat pyörätuolin kiinnitysvyöt. Esteettömässä ajoneuvossa tulee olla pyörätuolipaikka, jonka leveys on vähintään 0,75 metriä ja pituus vähintään 1,10 metriä. Pyörätuolipaikan korkeus on pienessä esteettömässä ajoneuvossa vähintään 1,40 metriä. Pyörätuolipaikan kohdalla lattian sisätilan kaltevuus saa olla korkeintaan yksi 1 prosentti lukuun ottamatta pitkittäissuuntaa, jossa kaltevuus voi olla eteenpäin nousevasti enintään 5 prosenttia. Pyörätuolipaikalla saa olla vaihtoehtoista käyttöä varten helposti sivuun käännettävät istuimet, joiden tarvitsema tila sivuun käännettyinä ei rajoita edellä määrättyä pyörätuolipaikan tilaa. Pyörätuolin ja siinä matkustavan tulee olla luotettavasti kiinnitettävissä ajoneuvoon standardin SFS 5912 tai standardin ISO 10542-1:2012 mukaisesti. Pyörätuolipaikalle johtavan kulkuaukon leveys on lattiatasossa vähintään 0,80 metriä enintään 30 millimetriä pyörätuolipaikan lattiatason yläpuolelta mitattuna. Pyörätuolipaikalle johtavan kulkuaukon korkeus on pienessä esteettömässä ajoneuvossa vähintään 1,35 metriä. Kulku autoon on järjestettävä helpoksi. Asiakkaalla on tai voi olla vamma tai liikuntarajoite, ja hän matkustaa esim. koko taksimatkan pyörätuolissa istuen. Lisäksi asiakkaalla voi olla mukana mm. apuväline, joka on niin iso, että se ei mahdu tavalliseen taksiin (esim. kävelyteline tai pyörätuoli) tai opaskoira. Esteetön ajoneuvo on erityisesti pyörätuolia käyttävien vammaisten ja liikuntarajoitteisten henkilöiden kuljetusta varten rakennettu ja varustettu ajoneuvo. Pyörätuolin ja siinä matkustavan tulee olla luotettavasti kiinnitettävissä ajoneuvoon standardin SFS 5912 tai standardin ISO 10542-1:2012 mukaisesti. (Liikenne- ja viestintämi-nisteriön asetus taksiliikenteessä käytettävän esteettömän kaluston laatuvaatimuksista 723/2009). Yhden henkilön tulee voida hätätilanteessa vapauttaa pyörätuoli kiinnityksistä 60 sekunnissa. Taksiliikenteen harjoittajalla on oltava voimassa oleva, liikennepalvelulain II osan, 1 luvun 4 §:n tarkoittama taksiliikennelupa. Jos tarjoaja on yhteenliittymä tai tarjoaja käyttää alihankkijoita, kaikilta vaaditaan voimassa oleva taksiliikennelupa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(1) Tilausmatkustajaliikenteen palvelut (60140000)
Tieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmä 5: linja-auto (9 - 23 matkustajaa) Ryhmän 5 tilausajopalvelut toteutetaan M2 luokan ajoneuvolla, jossa on istumapaikkoja 9-23 matkustajaa. M2-luokan ajoneuvo (linja-auto) on ensisijaisesti matkustajien ja heidän matkatavaroidensa kuljettamiseen suunniteltu ja rakennettu ajoneuvo. M2-luokan ajoneuvon luokittelumassa on enintään 5 tonnia. Ajoneuvossa ei ole istumapaikkojen lisäksi tilaa seisoville matkustajille, koska tilausajot ovat pääasiallisesti pitempiä matkoja. Ryhmää 5 koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta:"Hankinnan kohteen kriteerit", Ryhmä 5: linja-auto (9 - 23 matkustajaa). Linja-autoliikenteen harjoittajalla on oltava voimassa oleva, liikennepalvelulain II osan 1 luvun 5 §:n mukainen henkilöliikennelupa. Linja-auton kuljettamista koskeva lainsäädäntö edellyttää ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuljettajalta ammattipätevyyttä, jonka lisäVEuroluokituksen mukaan kaluston on täytettävä vähintään Euro V- luokan päästöluokitus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
(1) Tilausmatkustajaliikenteen palvelut (60140000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausEsteetön ajoneuvo kuuluu M1 -ajoneuvoluokkaan, jossa saa olla enintään kuljettaja + 8 matkustajaa. Esteettömät autot jakautuvat kahteen alaluokkaan: pieni esteetön auto ja suuri esteetön auto. Ryhmässä 4 pyydämme tarjoustanne suurella esteettömällä ajoneuvolla tehtäviin henkilökuljetuksiin. Ryhmää 4 koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta:"Hankinnan kohteen kriteerit", Ryhmä suuri esteetön auto. Esteettömässä ajoneuvossa tulee olla pyörätuolia varten nostin tai sen sijaan leveyssuunnassa yhtenäinen ja turvallinen kulkuluiska, jonka kaltevuus on enintään 14 prosenttia. Kulkuluiskan kaltevuus saa kuitenkin olla enintään 21 prosenttia, jos kulkuluiskalla liikkumista varten on käytössä sähköisesti kelautuvat ja lukittuvat pyörätuolin kiinnitysvyöt. Esteettömässä ajoneuvossa tulee olla pyörätuolipaikka, jonka leveys on vähintään 0,75 metriä ja pituus vähintään 1,10 metriä. Pyörätuolipaikan korkeus on oltava suuressa esteettömässä ajoneuvossa vähintään 1,45 metriä. Pyörätuolipaikan kohdalla lattian sisätilan kaltevuus saa olla korkeintaan 1 prosentti lukuun ottamatta pitkittäissuuntaa, jossa kaltevuus voi olla eteenpäin nousevasti enintään 5 prosenttia. Pyörätuolipaikalla saa olla vaihtoehtoista käyttöä varten helposti sivuun käännettävät istuimet, joiden tarvitsema tila sivuun käännettyinä ei rajoita edellä määrättyä pyörätuolipaikan tilaa. Pyörätuolin ja siinä matkustavan tulee olla luotettavasti kiinnitettävissä ajoneuvoon standardin SFS 5912 tai standardin ISO 10542-1:2012 mukaisesti. Pyörätuolipaikalle johtavan kulkuaukon leveys on lattiatasossa vähintään 0,80 metriä enintään 30 millimetriä pyörätuolipaikan lattiatason yläpuolelta mitattuna. Pyörätuolipaikalle johtavan kulkuaukon korkeus on suuressa esteettömässä ajovneuvossa vähintään 1,45 metriä. Kulku autoon on järjestettävä helpoksi. Taksiliikenteen harjoittajalla on oltava voimassa oleva, liikennepalvelulain II osan, 1 luvun 4 §:n tarkoittama taksiliikennelupa. Jos tarjoaja on yhteenliittymä tai tarjoaja käyttää alihankkijoita, kaikilta vaaditaan voimassa oleva taksiliikennelupa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(1) Tilausmatkustajaliikenteen palvelut (60140000)
Tieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmän 1 tilausajopalvelut toteutetaan M1 luokan ajoneuvolla. M1 -luokan ajoneuvot ovat tarkoitettu henkilöiden kuljetukseen. Ryhmää 1 koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta: "Hankinnan kohteen kriteerit", Ryhmä M1 henkilöauto (1 + vähintään 4 matkustajaa). Ajoneuvoluokka 1 M1 luokan henkilöauto, sedan tai farmari, jossa on kuljettajan lisäksi tilaa vähintään neljälle (4) ja enintään kuudelle (6) henkilölle. Ajoneuvossa tulee olla neljä (4), auton sivuilla sijaitsevaa ovea. Ajoneuvon kattorakenne tulee olla kiinnitettynä kiinteästi auton korirakenteeseen. Euroluokituksen mukaan kaluston on täytettävä vähintään Euro 5- luokan päästöluokitus. Taksiliikenteen harjoittajalla on oltava voimassa oleva, liikennepalvelulain II osan, 1 luvun 4 §:n tarkoittama taksiliikennelupa. Jos tarjoaja on yhteenliittymä tai tarjoaja käyttää alihankkijoita, kaikilta vaaditaan voimassa oleva taksiliikennelupa. Taksiliikenteessä kuljettajana toimivalla luonnollisella henkilöllä (taksinkuljettaja) on oltava taksinkuljettajan ajolupa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(1) Tilausmatkustajaliikenteen palvelut (60140000)
Tieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRyhmä 6: linja-auto (vähintään 50 matkustajaa) Ryhmän 6 tilausajopalvelut toteutetaan M3 luokan ajoneuvolla, jossa on istumapaikkoja vähintään 50 matkustajalle. Ajoneuvossa ei ole istumapaikkojen lisäksi tilaa seisoville matkustajille, koska tilausajot ovat pääasiallisesti pitempiä matkoja. M3-luokan ajoneuvo (linja-auto) on ensisijaisesti matkustajien ja heidän matkatavaroidensa kuljettamiseen suunniteltu ja rakennettu ajoneuvo. M3-luokan ajoneuvon luokittelumassa on enintään 5 tonnia. Ryhmää koskevat kriteerit löytyvät tarjouspyynnön kohdasta: "Hankinnan kohteen kriteerit". Ryhmä 6: linja-auto (vähintään 50 matkustajaa) . Linja-autoliikenteen harjoittajalla on oltava voimassa oleva, liikennepalvelulain II osan 1 luvun 5 §:n mukainen henkilöliikennelupa. Linja-auton kuljettamista koskeva lainsäädäntö edellyttää ammattimaisessa liikenteessä toimivalta kuljettajalta ammattipätevyyttä, jonka lisäksi hänellä tulee olla kuljettamaansa ajoneuvoa vastaava ajo-oikeus. Euroluokituksen mukaan kaluston on täytettävä vähintään Euro V- luokan päästöluokitus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
(1) Tilausmatkustajaliikenteen palvelut (60140000)
AluekoodiFI1D
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset