This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-04-03
Ilmoituksen numero2023-124962
TED numero
OstajaorganisaatioHelsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala (0201256-6 )
PL 58208
FI-00099 HELSINGIN KAUPUNKI
https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/
Hankinnan otsikkotiedotSibeliuksen puiston länsiosan rakentamisvaiheet 1, 2 ja 4 sekä Sibeliuksen puiston hiekkasiilo, kokonaisurakka
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/85463/notice/124962/overview
Originaali JSON tietue124962.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUrakkamuotona on kokonaisurakka, jossa työhön valittu urakoitsija toimii YSE:n ja lainsäädännön tarkoittamana pääurakoitsijan asemassa toimivana päätoteuttajana. Urakka käsittää Sibeliuksen puiston länsiosan peruskorjauksen (vaiheet 1, 2 ja 4) sekä alueen hiekkasiilon rakennustyöt urakkaohjelman mukaisesti kaikkine töineen ja hankintoineen täysin valmiiksi. Urakoitsija vastaa työmaan johtovelvollisuuksista ja työmaapalveluista. Mikäli työmaalle syntyy rakennuttajan hankinnoista tai erillishankinnoista taikka jonkin kolmannen osapuolen töistä johtuva työturvallisuus-lain 738/2002 6 luvun määrittämä ”yhteinen rakennustyömaa” urakoitsija toimii 51 §:n velvoitteissa määräysvaltaa käyttävänä pääurakoitsijana. Urakkaohjelman kohdassa 1.7 on lueteltu rakennuttajan erillisurakat, kohdassa 3.4 muut rakennuttajan hankinnat ja kohdassa 8.4 välitavoitteet. Urakoitsijalla tulee olla ennen urakkasopimuksen allekirjoitusta kolmannen osapuolen todentama ympäristöjärjestelmän sertifiointi (esim. RALA:n ympäristöjärjestelmäsertifikaatti tai vastaava) toiminnan ympäristövaikutusten pienentämiseksi ja raskaan kuljetuskaluston energiatehokkuuden parantamiseksi sekä rutiinit näiden seurannalle ja raportoinnille. Urakoitsijaksi valitaan kokonaistaloudellisesti edullisimman tarjouksen antanut tarjoaja. Kokonaistaloudellisesti edullisin on tarjous, joka on rakennuttajan asettamien tarjoajan soveltuvuutta koskevien vaatimusten täyttävistä tarjouksista hinnaltaan halvin. Tilaajaan sopimussuhteessa olevan urakoitsijan alihankkijalla/aliurakoitsijalla on oikeus antaa urakka edelleen alihankintana/aliurakkana. Hankinnan/urakan ketjuttaminen tätä pidemmälle ei ole mahdollista ilman erityisen perusteltua syytä ja siihen on saatava tilaajan/rakennuttajan kirjallinen suostumus. Suunnitelmissa esitetyt määrät eivät ole tilaajaa sitovia. Työt saadaan aloittaa, kun urakkasopimus on allekirjoitettu, kuitenkin työt tulee aloittaa viimeistään kahden viikon kuluttua sopimuksen allekirjoituksesta. Leikkialueiden rakentaminen on tehtävä leikkipuiston ollessa suljettuna. Leikkipaikka suljetaan urakan aloituksesta välitavoitteeseen 31.10.2023 saakka. Urakoitsijan tulee sovittaa työvaiheet ja työt siten, että kun leikkipaikka on auki kesällä 2024, ei lapsille aiheudu työn tekemisestä haittaa eikä terveydellistä vaaraa (pöly, melu). Sibelius-monumentin ympäristö on oltava käytössä kesällä 2023 sekä 2024. Kyseisen osa-alueen työt ajoittuvat välille 4.9.2023-15.5.2024. Nykyiset viljelylaatikot urakka-alueen eteläosassa ovat käytössä kesä-kauden 2023. Kyseisen osa-alueen työt on mahdollista aloittaa aikaisintaan 1.10.2023. Koko urakan tulee olla valmis 31.10.2024 mennessä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSibeliuksen puisto on puistoalue Helsingin Taka-Töölössä, joka rajoittuu lännessä Merikannontiehen.

Sopimukset