This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-31
Ilmoituksen numero2023-124822
TED numero2023/S 068-203614
OstajaorganisaatioJyväskylän kaupunki (0174666-4 )
Vapaudenkatu 32
FI-40100 Jyväskylä
http://www.jyvaskyla.fi
Hankinnan otsikkotiedotMarkkinoinnin ja viestinnän palvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio7 761 918 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/79024/notice/124822/overview
Originaali JSON tietue124822.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsan yksi palvelut sisältävät sellaisia palveluja, joita Tilaaja tarvitsee käyttöönsä markkinoinnin suunnittelemiseksi kokonaisvaltaisesti tai projektikohtaisesti. Suunnittelu voi sisältää myös erilaisten markkinointikampanjoiden ja konseptien suunnittelua ja toteuttamista sekä strategista suunnittelua. Tähän osaan valittavilta tarjoajilta on mahdollista ostaa myös muihin tämän kilpailutuksen osiin kuuluvia palveluita, jos ne ovat osa laajempaa kumppanuutta. Tilattavat palvelut voivat olla muun muassa: markkinoinnin ja viestinnän suunnittelu ja toteutus, kuva-, video-, teksti-, grafiikka- ja äänimateriaalin tuottaminen, mediamix - monikanavainen mediasuunnittelu mukaan luettuna mediasuunnittelu, mediatila- ja näkyvyysvaraukset sekä kampanja-analytiikka, markkinoinnin suunnitteluun tarvittavien selvitysten ja tutkimusten tekemistä (esim. kyselyt) sekä tapahtumiin liittyvän näkyvyyden suunnittelua ja toteutusta. Palveluntuottajalla tulee olla valmius toteuttaa tilaajan toimeksianto kokonaisvaltaisesti sisältäen markkinoinnin suunnittelun sekä tuotannon, esimerkiksi mainostilan ja näkyvyyksien suunnittelun, graafisen suunnittelun, verkkosivuston käyttöliittymä- ja ulkoasusuunnittelun, valokuvauksen, videotuotannon ja sisällöntuotannon. Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1. Tähän osaan valitaan enintään kymmenen (10) palveluntuottajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainonta- ja markkinointipalvelut (79340000)
Markkinointi (79342000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsassa kaksi palvelut sisältävät taittopalveluita ja graafisen suunnittelun palveluita sisältäen printtituotteiden, messu- ja tapahtumanäkyvyyteen liittyvien tarvikkeiden ja digitaalisten aineistojen graafista ja visuaalista suunnittelua, taittopalvelua ja visuaalisten aineistojen valmistamista. Jos tarjoajalla on osaamista, palvelu voi sisältää myös visualisointia ja kuvituksia. Lue tarkempi palvelunkuvaus liitteestä 1. Palveluntuottajalla tulee olla valmius ja kyky toteuttaa kaikkia osan 2 palveluita. Osaan kaksi valitaan enintään viisitoista (15) Palveluntuottajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutGraafiset suunnittelupalvelut (79822500)
Omataittopalvelut (79553000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsan kolme mainos- ja esittelyvideopalvelut sisältävät seuraavia palveluita. Tarinalliset ja tunnelmalliset videoteokset sisältävät: mm. tarinallisen käsikirjoituksen, tunteisiin vetoavaa ja tunnelmallista videokuvausta, joihin sisältyy tarkkaan harkittua suunnittelutyötä ja huolellinen viimeistely, editointia, valo- ja äänisuunnittelu ja värimäärittely merkittävässä roolissa. Ns. perinteisemmät markkinointi- ja mainosvideot sisältävät mm. tapahtuma- ja palveluvideoita, kohde- ja tapahtumaesittelyjä, yleisesittelyvideoita sekä liikunta- ja urheiluvideoita, haastatteluvideoita ja tervehdysvideoita, käsikirjoituksen, editoinnin, äänisuunnittelun (ja mahdollisesti spiikkaus) ja värimäärittelyn. Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus. Tähän osaan valitaan enintään kymmenen (10) palveluntuottajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainosvideoiden tuotanto (92111220)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsan kuusi palvelut sisältävät seuraavia palveluita. Monipuolisesti erilaisia kuvausteemoja, -kohteita ja –tilanteita, kuten: maisemakuvat, laajat näkymät ja arkkitehtuurikohteet (esim. ilma-tai dronekuvat, luontokuvat, kaupunkinäkymät), tilanne- ja palvelukuvat (esimerkiksi tapahtumien kuvaus ja asiakaspalvelutilanteet, yleensä ihmisiä mukana), liikettä sisältävät kuvat (esimerkiksi liikunta- ja urheilukuvat, liikennekuvat), lavastetut kuvat (esim. henkilökuvaus/muotokuvaus, tuotekuvat, valkokangaskuvat, mallikuvat) sekä ilta- ja pimeän ajan kuvat (valaistuskohteet, pimeään aikaan järjestettävät tapahtumat, ja kaupunkimaisema pimeään aikaan). Palveluntuottajan on kyettävä toteuttamaan vähintään kolmen (3) teeman kuvauksia tullakseen valituksi tarjousvertailuun. Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus Osaan kuusi valitaan enintään viisitoista (15) palveluntuottajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutValokuvauspalvelut ja niihin liittyvät palvelut (79960000)
Valokuvauspalvelut (79961000)
Mainosvalokuvaukset (79961100)
Studiovalokuvauspalvelut (79961350)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa seitsemän tekstin tuottaminen ja kirjoittaminen sisältää monipuolista tekstien tuottamista vaihtelevista aihepiireistä erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tekstejä käytetään markkinointi-, myynti- ja viestintätarkoituksessa esim. lehtijuttuina ja tiedotteina sekä somepostausten, verkkosivujen ja sähköisten julkaisujen sisältönä. Palvelu sisältää kaikki tekstin tuottamiseen ja kirjoittamiseen tarvittavat työvaiheet (esim. haastattelujen sopiminen ja aikatauluttaminen, haastattelut, tekstien kirjoittaminen ja editointi, tekstien tarkistuttaminen haastatelluilla, tekstien hyväksyttäminen Tilaajalla sekä tekstien luovutus Tilaajalle Tilaajan kanssa sovitussa muodossa). Tilaajan kanssa erikseen sovittaessa myös haastateltavien hankinta voidaan liittää osaksi palvelua (esim. katugallupit). Tämä hankinnan osa-alue ei koske esim. selkokielisten ja vieraskielisten tekstien tuottamista eikä videoiden tekstityksiä eikä muita vastaavia teknisiä tekstityksiä. Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus. Osaan seitsemän valitaan enintään kymmenen (10) palveluntuottajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTekstitoimituspalvelut (92312211)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa kahdeksan sisältää verkkosivuston käyttökokemuksen (UX), käyttöliittymän (UI), rakenteen ja ulkoasun suunnittelua, kuten esimerkiksi: verkkosivuston konseptointia, verkkosivujen visuaalista suunnittelua, palvelumuotoilua, sisältöstrategian luomista, tärkeimpien kohderyhmien palvelupolun suunnittelua ja verkkosivuston sisältöpolkujen suunnittelua ja luomista. Tämän sopimuksen puitteissa ei osteta sivustoille uusia julkaisualustoja, nykyisten alustojen kehittämistyötä tai ulkoasujen koodaamista nykyisille alustoille. Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus. Tähän osaan valitaan enintään kymmenen (10) palveluntuottajaa
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutWWW-sivustojen suunnittelupalvelut (72413000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa yhdeksän sisältää seuraavia palveluita: äänibrändäys ja äänimaisemointi – esimerkiksi soivat logot (tunnusmusiikki + puhe), radiomainokset, jinglet, taustamusiikit ja uniikit Teosto-vapaat sävellykset. Tästä osakokonaisuudesta voidaan hankkia livetilaisuuksista jälkikäteen tuotetut tallenteet. Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus. Tähän osaan valitaan enintään viisi (5) palveluntuottajaa
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutÄäniteknikko (92370000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa kymmenen sisältää yksittäisten podcastien tai podcast-sarjojen konseptoinnin, suunnittelun, käsikirjoittamisen, äänittämisen, miksaamisen, jälkikäsittelyn ja masteroinnin sekä valmiiden podcastien tekstittämisen/litteroinnin. Tekstittämistä / litterointipalvelua on mahdollisuus ostaa myös muualta. Kevyempi podcast-palvelu sisältää podcastin teknisen toteuttamisen: äänittämisen, miksaamisen, jälkikäsittelyn ja masteroinnin. Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus. Tähän osaan valitaan enintään viisi (5) palveluntuottajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutÄäniteknikko (92370000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausStriimauksilla tarkoitetaan esimerkiksi asukastilaisuuksia, luentoja, valtuuston kokouksia, webinaareja, hybriditapahtumia, virtuaalitapahtumia, puhetilaisuuksia ja musiikkiesityksiä, jotka lähetetään suorana verkon yli. Tilaukseen voi liittyä myös tallenteen tekeminen ja editointi. Osan neljä palvelut sisältävät seuraavia palveluita: Materiaalien jälkituotanto (tallenteen editointi, otsikoiden/tekstityksen lisääminen, äänen jälkikäsittely) ja striimaaminen tilaajan haluamalle alustalle (esim. YouTube, Facebook jne). Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelunkuvaus. Striimauspalvelu osaan valitaan enintään kymmenen (10) palveluntuottajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutElokuva- ja videotuotantopalvelut (92111000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsan viisi palvelut sisältävät seuraavia palveluita: Toimeksianto raakamateriaalin kuvauksesta esim. tapahtumat ja dokumentointi, nopeat tai kevyesti toteutetut videot ja niiden editointi (jotka eivät vaadi tuotantotiimiä), miljöö- ja maisemavideot (esimerkiksi luontokuvaukset ja kaupunkinäkymät), kuvituskuvaa, jossa näkyy ihmisiä ilman kuvauslupatarvetta (esimerkiksi suuret yleisöjoukot). Palveluihin voi sisältyä myös ilta- ja pimeän ajan videokuvausta (esim. valaistuskohteet ja kaupunkimaisema pimeään aikaan). Lue tarkempi kuvaus liitteestä 1 Palvelukuvaus. Tähän osaan valitaan enintään viisitoista (15) palveluntuottajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMainosvideoiden tuotanto (92111220)
Elokuva- ja videotuotantopalvelut (92111000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset