This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-30
Ilmoituksen numero2023-124684
TED numero2023/S 067-199436
OstajaorganisaatioLohjan kaupunki (1068322-0 )
Karstuntie 4
FI-08100 Lohja
http://www.lohja.fi
Hankinnan otsikkotiedotKoulukuljetuspalvelut, yhdeksän kohdetta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 200 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/85587/notice/124684/overview
Originaali JSON tietue124684.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKILOMETRIAUTOT (euroa/km), joilla on annettu arvioitu sidonnaisuusaika (Kohteissa ajoaika) koulukuljetuksien mukaan. Autoille on ilmoitettu kuljetusalue. Kuljetuskilometrejä arvioidaan tulevan noin 900 - 1200 km/kohde/viikko. Kaupunki sitoutuu maksamaan takuukilometrejä 900 km/viikko, vaikka kuljetuskilometrit jäisivät sen alle. Mikäli viikon aikana ei ole viittä koulupäivää (mm. koulun alkamisajankohdan tai arkipyhien takia), vähennetään maksettavista takuukilometreistä 180 km/pvä. Mikäli viikkokilometrit ylittävät aikaisemmin esitetyn mukaiset takuukilometrit, kilometrikorvaus maksetaan toteutuneiden kilometrien mukaan kohteeseen tarjotun kilometrikorvauksen mukaan. Kaupunki voi ohjata myös kilometriveloitteisia autoja muihin kuin koululaisten kuljettamiseen, sekä kuljetuksissa saattaa olla koululaisten lisäksi samaan aikaan myös muita kuljetettavia. Näissä kuljetuksissa kilometrikorvaus maksetaan reitiltä niin, että ne alkavat aamulla ensimmäisen matkustajan noustessa kyytiin ja päättyvät viimeisen matkustajan jäädessä pois aamukuljetuksesta. (Esimerkiksi jos autolla on aamulla klo 8, 9 ja 10 kuljetukset kouluihin, alkaa kilometrikorvaus siitä, kun ensimmäinen matkustaja otetaan kyytiin klo 8 kuljetukseen ja päättyy kun viimeinen matkustaja jätetään koululle klo 10). Iltapäivisin kilometrikorvaus maksetaan vastaavalla tavalla kuin aamupäivisin, eli kilometrikorvaus alkaa siitä, kun ensimmäinen matkustaja otetaan iltapäiväkuljetuksessa koulusta kyytiin ja päättyy kun viimeinen matkustaja jätetään kyydistä. Kaikkien autojen liikennöintiaika (ajoajat) ja kilometrimäärät tarkentuvat, kun koulujen kuljetusoppilaiden reittien aikataulut vahvistuvat koulujen alettua. Autot liikennöivät pääsääntöisesti vain kilpailutetuilla alueilla. Kuljetukset suunnitellaan siten, että lakisääteiset ajo- ja lepoajat eivät ylity päivän aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaLohjan talousalue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausPÄIVÄAUTOT (euroa/päivä), jotka voidaan sitoa koulukuljetusten lisäksi myös muiden kaupungin hallinnoimien kuljetusten ajamiseen tai avoimeen joukkoliikenteeseen. Liikennöitsijä sitoutuu vastaamaan kaupungin järjestämät kuljetukset sovitun aikavälin puitteissa. Kaikkien autojen liikennöintiaika (ajoajat) ja kilometrimäärät tarkentuvat, kun koulujen kuljetusoppilaiden reittien aikataulut vahvistuvat koulujen alettua. Autot liikennöivät pääsääntöisesti vain kilpailutetuilla alueilla. Kuljetukset suunnitellaan siten, että lakisääteiset ajo- ja lepoajat eivät ylity päivän aikana.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaLohjan talousalue

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTARJOUSKILPAILUN KOHDE 24, liikennöi pääasiassa Lohjan kaupungin oppilaaksiottoalueella, mutta kuljetuksessa voi olla myös pidemmän matkan kuljetettavia esim. erityiskoulun oppilaiden osalta. Tällä kohteella on tarkoitus kuljettaa oppilaita, jotka kaupunki katsoo vaativan kuljetettavien sijainnin, aikataulun tai kaluston mukaan poikkeusjärjestelyjä. Oppilaiden kuljetustarpeet voivat olla lyhyt- tai pitkäaikaisia. Kuljetettavina voi olla tilaajan osoittamana myös muita kuin koulukuljetusoppilaita. Näissä kohteissa saattaa tulla ajoittaisia kuljetustarpeita useammalle kuin yhdelle autolle. Näistä kuljetuksista tilaaja neuvottelee ensin valitun liikennöitsijän kanssa ja mikäli se on mahdollista, myös tilaa lisäkapasiteettia kohteeseen tarjotun hinnoittelun mukaan. Tämä ei velvoita liikennöitsijää lisäauton järjestämiseen esim. jos hänellä ei ole tarjota lisäkapasiteettia, eikä tilaajaa tekemään aina lisätilausta tilapäiskohteen liikennöitsijältä. Kohteessa ei ole kohdekohtaisia takuukilometrejä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaLohjan talousalue

Sopimukset