This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-30
Ilmoituksen numero2023-124678
TED numero
OstajaorganisaatioVarsinais-Suomen hyvinvointialue (3221065-1 )
Kiinamyllynkatu 4-8
FI-20520 Turku
http://www.varha.fi
Hankinnan otsikkotiedotTietopyyntö / Automaattinen PET-radiolääkeannostelija ja -injektori ja siihen liittyvät tarvikkeet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/85584/notice/124678/overview
Originaali JSON tietue124678.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTämä on tietopyyntö koskien automaattista PET-radiolääkeannostelija ja -injektori laitteistoa ja laitekohtaisia tarvikkeita. Automaattiannostelija- ja injektori F-18 leimatun radiolääkkeen annosteluun ja injektioon. Tietopyynnön tarkoituksena on saada tietoa markkinoilla olevista käyttöön soveltuvista laitteistoista. Tämä tietopyyntö ei ole hankintailmoitus, ennakkoilmoitus eikä tarjouspyyntö eikä ilmoituksen julkaisemisella aloiteta tarjouskilpailua. Tietopyyntöön vastaaminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Tällä tietopyynnöllä on tarkoitus kartoittaa hankinnan laajuuteen nähden, millaisia vaihtoehtoja markkinoilla olevat tarjoajat voivat tarjota, jotta tarjouskilpailu saadaan toteutettua mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tarkoitus on löytää tarjoajat joilla on mahdollisuus toteuttaa tietopyynnössä kuvattu hankinta. Tietopyyntö ei velvoita hankintayksikköä toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tietopyyntöön vastanneille ei makseta korvausta tietopyyntöön vastaamisesta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset