This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-22
Ilmoituksen numero2023-123772
TED numero2023/S 061-182351
OstajaorganisaatioYleisradio Oy (0215438-8 )
PL 76
FI-00024 Yleisradio
http://www.yle.fi
Hankinnan otsikkotiedotDynaaminen hankintajärjestelmä: Tekoälyn ja koneoppimisen sekä tiedonkäsittelyn asiantuntijapalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/10580/notice/123772/overview
Originaali JSON tietue123772.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausDynaamisessa hankintajärjestelmässä Yleisradio (jäljempänä Yle) hankkii tietoinsinööri-asiantuntijaresursseja ja palveluita. Ko. palveluiden avulla rakennetaan ympäristöt, siirretään ja käsitellään dataa, kehitetään, analysoidaan, mallinnetaan, tuotteistetaan, tuotannollistetaan ja pidetään tuotannossa järjestelmiä ja tietovarantoja. Kyseiset järjestelmät ja tietovarannot tuottavat sekä Ylen sisäisiä että Ylen asiakkaiden käyttämiä kuluttajapalveluita. Todennäköisesti Yle tulee tarvitsemaan mm. seuraavaa osaamista: Mobiili- ja selainpohjaiset teknologiat - Amazon Web Service (esim. Compute, Storage, Database, Analytics, Ops) - Integraatioteknologiat (esim. EMR, Hadoop, Snowflake, Redshift, Rest API, Terraform, Kafka, Elasticsearch) - Funktionaalinen Javascript - Funktionaalinen JVM - Python Yle käyttää pääosin ketteriä toimintatapoja ja näiden tuntemusta vaaditaan myös tarjoajilta. Tyypillisesti kehittäjät ylläpitävät (DevOps) ja toimivat tiiviissä yhteistyössä päästä päähän niin asiakkaiden kuin muiden tiimien kanssa. Tähän luokkaan voi hakea tarjoajaksi jos täyttää soveltuvuusvaatimukset, jotka on ilmoitettu ESPD-lomakkeessa sekä kohdissa "Tarjouspyynnön muut ehdot" ja "Hankinnan kohteen kriteerit" (sähköisessä tarjousportaalissa sivu "Hankinnan kohteen tietojen syöttö").
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausDynaamisessa hankintajärjestelmässä Yleisradio (jäljempänä Yle) hankkii tietotieteilijä-asiantuntijaresursseja ja palveluita. Ko. palveluiden avulla rakennetaan ympäristöt, siirretään ja käsitellään dataa, kehitetään, analysoidaan, mallinnetaan, tuotteistetaan, tuotannollistetaan ja pidetään tuotannossa järjestelmiä ja tietovarantoja. Kyseiset järjestelmät ja tietovarannot tuottavat sekä Ylen sisäisiä että Ylen asiakkaiden käyttämiä kuluttajapalveluita. Todennäköisesti Yle tulee tarvitsemaan mm. seuraavaa osaamista: Mobiili- ja selainpohjaiset teknologiat - Python - R - Suosittelu / Notifikaatiot / NLP / Asiakasprofiili - A/B testausjärjestelyt ja -järjestelmät, Sagemaker Yle käyttää pääosin ketteriä toimintatapoja ja näiden tuntemusta vaaditaan myös tarjoajilta. Tyypillisesti kehittäjät ylläpitävät (DevOps) ja toimivat tiiviissä yhteistyössä päästä päähän niin asiakkaiden kuin muiden tiimien kanssa. Tähän luokkaan voi hakea tarjoajaksi jos täyttää soveltuvuusvaatimukset, jotka on ilmoitettu ESPD-lomakkeessa sekä kohdissa "Tarjouspyynnön muut ehdot" ja "Hankinnan kohteen kriteerit" (sähköisessä tarjousportaalissa sivu "Hankinnan kohteen tietojen syöttö").
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTässä luokassa kilpailutettavat hankinnat voivat sisältää sekä Data engineer että Data scientist -palveluita ja niihin liittyviä muita palveluita, projekteja sekä tarvittavia välineitä ja sovelluksia palvelun tueksi. Tässä luokassa voidaan hankkia myös palveluiden toimittamisen edellyttämää teknologiaa tai teknologia-alusta (tarvittavat lisenssit tms.) sekä hankinnan kohteeseen kytkeytyviä täydentäviä palveluita. Yle käyttää pääosin ketteriä toimintatapoja ja näiden tuntemusta vaaditaan myös tarjoajilta. Tyypillisesti kehittäjät ylläpitävät (DevOps) ja toimivat tiiviissä yhteistyössä päästä päähän niin asiakkaiden kuin muiden tiimien kanssa. Tähän luokkaan voi hakea tarjoajaksi jos täyttää soveltuvuusvaatimukset, jotka on ilmoitettu ESPD-lomakkeessa sekä kohdissa "Tarjouspyynnön muut ehdot" ja "Hankinnan kohteen kriteerit" (sähköisessä tarjousportaalissa sivu "Hankinnan kohteen tietojen syöttö").
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki (72000000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset