This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-09
Ilmoituksen numero2023-122510
TED numero
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
Hallituskatu 3 B
FI-96100 Rovaniemi
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotNatura-yhteisvaikutusten selvitys, Hammastunturin Natura-alue
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/84211/notice/122510/overview
Originaali JSON tietue122510.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyöpaketissa inventoidaan Natura-luontotyyppejä, laaksoarhoa, lettorikkoa ja lapinleinikkiä sekä selvitetään maastossa kullanhuuhdonnan vaikutuksia Hammastunturin Natura-alueella. Lisäksi tehdään porolaidunnuksen vaikutusmekanismitarkastelu. Tarkemmin liitteenä olevassa yksityiskohtaisessa tarjouspyynnössä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimus- ja kehitystoiminnan konsulttipalvelut (73200000)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikka Kts. liitteenä oleva yksityiskohtainen tarjouspyyntö ja paikkatietoaineisto.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyöpaketissa selvitetään alueen paliskuntien poronhoidossa tapahtuneita muutoksia vuoden 1998 ja nykyhetken välillä. Haastattelututkimuksella on tarkoitus saada tietoa siitä, miten muutokset ovat kohdistuneet tai vaikuttaneet työpaketissa 1 selvitettyihin Natura-luontotyyppiesiintymiin (kartta-aineisto) Hammastunturin Natura-alueella. Selvityksessä tulee ottaa huomioon niin Natura-alueella kuin sen ulkopuolella tapahtuneet maankäytön, poronhoitotavan ym. muutokset, joiden vaikutukset ovat heijastuneet Natura-alueelle. Tarkemmin liitteenä olevassa yksityiskohtaisessa tarjouspyynnössä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut(4) Tutkimus- ja kehityspalvelut ja niihin liittyvät konsulttipalvelut (73000000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaHaastattelut tulee tehdä kohdealueella.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyöpaketissa 3 selvitetään Hammastunturin Natura-alueella hankkeiden ja suunnitelmien vaikutukset, jotka ovat yhdessä kohdistuneet kullanhuuhdonnan vaikutuspiirissä oleviin suojeluperusteisiin sinä aikana, kun alue on ollut liitettynä Natura 2000 -verkostoon. Natura-alueen lähtötilannetta ("nollatasoa") edustaa vuoden 1998 tilanne, joka määrittelee sen toiminnan määrän ja vaikutukset, joita on aluetta Natura-verkostoon ehdotettaessa pidetty hyväksyttävinä. Työn sisältö vastaa pääpiirteissään Natura-arvioinnin luontotyyppeihin ja lajeihin kohdistuvien yhteisvaikutusten arviointia ("yhdessä muiden suunnitelmien tai hankkeiden kanssa"). Tarkastelun kohteena ovat kaikki Hammastunturin erämaa-alueella esiintyvät luontodirektiivin liitteen II lajit sekä liitteen I Natura-luontotyypit. Tarkastelussa huomioidaan myös ne suojeluperusteena olevat lajit, joiden esiintymistä ei selvitetty työpaketissa 1. Tarkastelussa tulee huomioida myös seuraavat alueella esiintyvät Natura-luontotyypit, joita ei ole tällä hetkellä mainittu Natura-alueen suojeluperusteina Natura-tietolomakkeella: 3220 Tunturijoet ja purot sekä 3260 Pikkujoet ja purot. Termillä suojeluperusteet viitataan tässä dokumentissa luettavuuden vuoksi kokonaisuuteen, joka sisältää Natura-tietolomakkeella mainittujen lajien lisäksi nämä kaksi luontotyyppiä. Tarkemmin liitteenä olevassa yksityiskohtaisessa tarjouspyynnössä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTutkimus- ja kehitystoiminnan konsulttipalvelut (73200000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset