This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-09
Ilmoituksen numero2023-122476
TED numero
OstajaorganisaatioTurun kaupunki (0204819-8 )
PL 630
FI-20101 Turku
http://www.turku.fi/hankinnat
Hankinnan otsikkotiedotLeirikeskuksien Rymättylän Vienolan ja Taivassalon Tippsundin kiinteistöhoito-, siivous- ja käyttäjäpalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/84186/notice/122476/overview
Originaali JSON tietue122476.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausVienolan leirikeskus sijaitsee Naantalin Rymättylässä meren rannalla, Peltolantie 211, 21140 Naantali. Leirialueen koko on 4,8 hehtaaria. Tarkemmat tiedot kohteen sijainnista, koosta jne http://www.turku.fi/vapaa-aika/ulkoilualueet/luonnossa/leirialueet/vienolan-leirialue-rymattyla Palveluntuottajalle kuuluvat kiinteistöhoidon ja käyttäjäpalveluiden tehtävät on kuvattu liitteessä Rymättylä Vienola, kiinteistönhoito- ja käyttäjäpalvelut, palvelukuvaus, liite 1a sekä liitteessä Yhteistyötavoitteet ja tarkennuksia palvelukuvauksiin, liite 4. Palveluntuottajalle kuuluvat ylläpitosiivouksen tehtävät on kuvattu liitteessä, Ylläpitosiivouksen palvelukuvaus, Rymättylä Vienola, liite 2a ja perussiivouksen tehtävät on kuvattu liitteessä, Perussiivouksen palvelukuvaus, Rymättylä Vienola, liite 3a.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKiinteistöpalvelut (70000000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTippsundin leirikeskus sijaitsee Taivassalossa meren rannalla, Kahiluodontie 386, 23310 Taivassalo. Leirialueen koko on noin 11,2 hehtaaria. Tarkemmat tiedot kohteen sijainnista, koosta jne http://www.turku.fi/vapaa-aika/ulkoilualueet/luonnossa/leirialueet/tippsundin-leirialue-taivassalo Palveluntuottajalle kuuluvat kiinteistöhoidon ja käyttäjäpalveluiden tehtävät on kuvattu liitteessä, Taivassalo Tippsund, kiinteistönhoito ja käyttäjäpalvelut, palvelukuvaus, liite 1b sekä liitteessä Yhteistyötavoitteet ja tarkennuksia palvelukuvauksiin, liite 4. Palveluntuottajalle kuuluvat ylläpitosiivouksen tehtävät on kuvattu liitteessä, Ylläpitosiivouksen palvelukuvaus, Taivassalo Tippsund, liite 2b ja perussiivouksen tehtävät on kuvattu liitteessä, Perussiivouksen palvelukuvaus, Taivassalo Tippsund, liite 3 b.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKiinteistöpalvelut (70000000)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset