This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-08
Ilmoituksen numero2023-122395
TED numero2023/S 051-151087
OstajaorganisaatioSarastia Oy (2360731-5 )
PL 34
FI-00531 Helsinki
http://www.sarastia.fi
Hankinnan otsikkotiedotLukitustuotteet, rakennushelat ja lukkohuoltotyöt
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio3 724 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/84134/notice/122395/overview
Originaali JSON tietue122395.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Abloy-tuotteet ja iLOQ- tai vastaavat omavoimaiset tuotteet Hämeenlinnan alueelle. Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella Hämeenlinnan alueen osakokonaisuuteen valitaan enintään kolme (3) sopimustoimittajaa. Valitut toimittajat muodostavat puitejärjestelyn; valittujen sopimustoimittajien kanssa tehdään erilliset sopimukset. Kilpailutuksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, hinnan painoarvon ollessa 61 pistettä ja laadun painoarvon ollessa 39 pistettä. Tämän kilpailutuksen perusteella muodostettu puitejärjestely koskee lukkojen ja lukkohuoltopalveluiden hankintaa liitteenä olevan sopimusluonnoksen liitteessä 1 lueteltujen yhteisöjen toimipisteisiin ja kiinteistöihin. Tämän tarjouspyynnön perusteella tehtävällä puitesopimuksella täydennetään olemassa olevia lukitustuotteita ja tarjottujen tuotteiden tulee olla yhteensopivia olemassa olevien lukitustuotteiden kanssa. Tilaajilla on myös oikeus hankkia lukitustuotteita, rakennusheloja ja lukkohuoltotöitä tämän puitesopimuksen ulkopuolelta, mikäli kyseessä on kokonaisen kiinteistön kokonaisurakointi, tai muu vastaava erillinen rakennus- tai kokonaisurakka. Sopimuskausi on määräaikainen neljä (4) vuotta. Sopimuksen irtisanomisaika on molempien sopijapuolten ja hankintaan sitoutuneiden Sarastian asiakasyhteisöjen osalta kuusi (6) kuukautta määräaikaisuudesta huolimatta. Sopimuksen käyttäjillä on oikeus irtisanoutua vain halutuista osakokonaisuuksista. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseen liittyvät yhteisöt (ks. sopimusluonnos) siirtyvät tehtävän sopimuksen piiriin nykyisten sopimustensa päättymisen jälkeen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLukot, avaimet ja saranat (44520000)
Lukot (44521100)
Ovilukot (44521110)
AluekoodiFI1C2
Pääasiallinen suorituspaikkaHämeenlinnan alue (sisältää Janakkalan ja Hattulan)

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Abloy-tuotteet Meri-Lapin alueelle. Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella Meri-Lapin alueen osakokonaisuuteen valitaan enintään kolme (3) sopimustoimittajaa. Valitut toimittajat muodostavat puitejärjestelyn; valittujen sopimustoimittajien kanssa tehdään erilliset sopimukset. Kilpailutuksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, hinnan painoarvon ollessa 91 pistettä ja laadun painoarvon ollessa 9 pistettä. Tämän kilpailutuksen perusteella muodostettu puitejärjestely koskee lukkojen ja lukkohuoltopalveluiden hankintaa liitteenä olevan sopimusluonnoksen liitteessä 1 lueteltujen yhteisöjen toimipisteisiin ja kiinteistöihin. Tämän tarjouspyynnön perusteella tehtävällä puitesopimuksella täydennetään olemassa olevia (Abloy) lukitustuotteita ja tarjottujen tuotteiden tulee olla yhteensopivia olemassa olevien lukitustuotteiden kanssa. Tilaajilla on myös oikeus hankkia lukitustuotteita, rakennusheloja ja lukkohuoltotöitä tämän puitesopimuksen ulkopuolelta, mikäli kyseessä on kokonaisen kiinteistön kokonaisurakointi, tai muu vastaava erillinen rakennus- tai kokonaisurakka. Sopimuskausi on määräaikainen neljä (4) vuotta. Sopimuksen irtisanomisaika on molempien sopijapuolten ja hankintaan sitoutuneiden Sarastian asiakasyhteisöjen osalta kuusi (6) kuukautta määräaikaisuudesta huolimatta. Sopimuksen käyttäjillä on oikeus irtisanoutua vain halutuista osakokonaisuuksista. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseen liittyvät yhteisöt (ks. sopimusluonnos) siirtyvät tehtävän sopimuksen piiriin nykyisten sopimustensa päättymisen jälkeen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLukot, avaimet ja saranat (44520000)
Lukot (44521100)
Ovilukot (44521110)
AluekoodiFI1D7
Pääasiallinen suorituspaikkaYlitornio

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Abloy-tuotteet ja iLOQ- tai vastaavat omavoimaiset tuotteet Riihimäen ja Hyvinkään alueelle. Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella Riihimäen ja Hyvinkään alueen osakokonaisuuteen valitaan enintään kolme (3) sopimustoimittajaa. Valitut toimittajat muodostavat puitejärjestelyn; valittujen sopimustoimittajien kanssa tehdään erilliset sopimukset. Kilpailutuksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, hinnan painoarvon ollessa 61 pistettä ja laadun painoarvon ollessa 39 pistettä. Tämän kilpailutuksen perusteella muodostettu puitejärjestely koskee lukkojen ja lukkohuoltopalveluiden hankintaa liitteenä olevan sopimusluonnoksen liitteessä 1 lueteltujen yhteisöjen toimipisteisiin ja kiinteistöihin. Tämän tarjouspyynnön perusteella tehtävällä puitesopimuksella täydennetään olemassa olevia lukitustuotteita ja tarjottujen tuotteiden tulee olla yhteensopivia olemassa olevien lukitustuotteiden kanssa. Tilaajilla on myös oikeus hankkia lukitustuotteita, rakennusheloja ja lukkohuoltotöitä tämän puitesopimuksen ulkopuolelta, mikäli kyseessä on kokonaisen kiinteistön kokonaisurakointi, tai muu vastaava erillinen rakennus- tai kokonaisurakka. Sopimuskausi on määräaikainen neljä (4) vuotta. Sopimuksen irtisanomisaika on molempien sopijapuolten ja hankintaan sitoutuneiden Sarastian asiakasyhteisöjen osalta kuusi (6) kuukautta määräaikaisuudesta huolimatta. Sopimuksen käyttäjillä on oikeus irtisanoutua vain halutuista osakokonaisuuksista. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseen liittyvät yhteisöt (ks. sopimusluonnos) siirtyvät tehtävän sopimuksen piiriin nykyisten sopimustensa päättymisen jälkeen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLukot, avaimet ja saranat (44520000)
Lukot (44521100)
Ovilukot (44521110)
AluekoodiFI1C2
Pääasiallinen suorituspaikkaRiihimäki ja Hyvinkää

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Abloy-tuotteet ja iLOQ- tai vastaavat omavoimaiset tuotteet Mäntsälän alueelle. Kilpailutus suoritetaan avoimella menettelyllä, jonka perusteella Mäntsälän alueen osakokonaisuuteen valitaan enintään kolme (3) sopimustoimittajaa. Valitut toimittajat muodostavat puitejärjestelyn; valittujen sopimustoimittajien kanssa tehdään erilliset sopimukset. Kilpailutuksen valintaperusteena on kokonaistaloudellinen edullisuus, hinnan painoarvon ollessa 61 pistettä ja laadun painoarvon ollessa 39 pistettä. Tämän kilpailutuksen perusteella muodostettu puitejärjestely koskee lukkojen ja lukkohuoltopalveluiden hankintaa liitteenä olevan sopimusluonnoksen liitteessä 1 lueteltujen yhteisöjen toimipisteisiin ja kiinteistöihin. Tämän tarjouspyynnön perusteella tehtävällä puitesopimuksella täydennetään olemassa olevia lukitustuotteita ja tarjottujen tuotteiden tulee olla yhteensopivia olemassa olevien lukitustuotteiden kanssa. Tilaajilla on myös oikeus hankkia lukitustuotteita, rakennusheloja ja lukkohuoltotöitä tämän puitesopimuksen ulkopuolelta, mikäli kyseessä on kokonaisen kiinteistön kokonaisurakointi, tai muu vastaava erillinen rakennus- tai kokonaisurakka. Sopimuskausi on määräaikainen neljä (4) vuotta. Sopimuksen irtisanomisaika on molempien sopijapuolten ja hankintaan sitoutuneiden Sarastian asiakasyhteisöjen osalta kuusi (6) kuukautta määräaikaisuudesta huolimatta. Sopimuksen käyttäjillä on oikeus irtisanoutua vain halutuista osakokonaisuuksista. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan hankintapäätöksen saatua lainvoiman. Sopimukseen liittyvät yhteisöt (ks. sopimusluonnos) siirtyvät tehtävän sopimuksen piiriin nykyisten sopimustensa päättymisen jälkeen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLukot, avaimet ja saranat (44520000)
Lukot (44521100)
Ovilukot (44521110)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikkaMäntsälän alue

Sopimukset