This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-08
Ilmoituksen numero2023-122358
TED numero2023/S 051-151895
OstajaorganisaatioHUS-yhtymä (1567535-0 )
Uutistie 3 C (PL 441, 00029 HUS)
FI-01770 Vantaa
http://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotLymfaterapiapalveluiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 300 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/82831/notice/122358/overview
Originaali JSON tietue122358.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Tarjoajan toimipisteen on sijaittava Helsingissä. Helsingin alueelle valitaan 25 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaHelsinki

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Tarjoajan toimipisteen on sijaittava Vantaan tai Keravan alueella. Kyseiselle alueelle valitaan enintään 25 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaVantaa, Kerava

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Tarjoajan toimipisteen on sijaittava Espoossa tai Kauniaisissa. Alueelle valitaan enintään 25 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaEspoo ja Kauniainen

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Tarjoajan toimipisteen tulee sijaita Hyvinkäällä, Järvenpäässä, Mäntsälässä, Nurmijärvellä tai Tuusulassa. Alueelle valitaan enintään 15 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaHyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi ja Tuusula.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Palveluntuottajan toimipisteen tulee sijaita Porvoon, Pornaisten tai Sipoon alueella. Tälle osa-alueelle valitaan enintään 10 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaPorvoo, Pornainen ja Sipoo.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Palveluntuottajan toimipisteen on sijaittava Hangon, Tammisaaren, Inkoon, Raaseporin tai Kirkkonummen alueella. Osa-alueelle valitaan enintään 10 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaHanko, Tammisaari, Inkoo, Raasepori, Kirkkonummi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Palveluntuottajan toimipisteen on sijaittava Karkkilassa, Lohjalla, Siuntiossa tai Vihdissä. Osa-alueelle valitaan enintään 10 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaKarkkila, Lohja, Siuntio ja Vihti.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Tässä osa-alueessa hankintaan HUSin alueen ulkopuolella sijaitsevien palveluntuottajien lymfaterapiapalveluita. Palveluntuottajan toimipisteen on sijaittava jonkin HUSin alueen kunnan naapurikunnassa. HUS voi tilata lymfaterapiapalvelun potilaalleen HUS:n alueen kuntien ulkopuolelta, jos se on potilaan tilanne huomioiden helpompaa ja tarkoituksenmukaisempaa kuin potilaan kotikunnan palveluntuottajalta tilaaminen esimerkiksi lyhyemmän välimatkan takia. Palveluntuottajalla on myös oltava valmius tehdä kotikäyntejä HUS:in alueen potilaiden luokse. HUSin alueen ulkopuolisista tarjoajista valitaan enintään 15 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLymfaterapia sisältää kokonaisvaltaisen laadukkaan manuaalisen lymfaterapian. Palveluntuottajasta riippuen lymfaterapia voi sisältää manuaalisen lymfaterapian lisäksi faskiakäsittelyä ja/tai konehoitoa esim. LPG, LymfaTouch, Lympha Press ja VentiPress. Kokonaisvaltainen lymfaterapia sisältää myös itsehoito-ohjausta esim. ihonhoito- ja jumppa-ohjeita sekä kompressiosidonnan jokaisella hoitokerralla. Lisäksi lymfaterapiaan voi sisältyä hoitosuunnitelman mukaisesti potilaan ihon rasvaus tai lääkerasvaus ennen kompressiosidonnan toteutusta. Lymfaterapian tavoitteena on potilaan omien voimavarojen hyödyntäminen ja kehittäminen niin, että hän selviää mahdollisimman omatoimisesti ja itsenäisesti sairauden tai vamman aiheuttamasta haitasta huolimatta. Palveluntuottajan toimipaikan tulee sijaita Askolan, Loviisan tai Lapinjärven alueella. Tälle osa-alueelle valitaan enintään 10 palveluntuottajaa. Tarkempi kuvaus hankittavien lymfaterapiapalvelujen sisällöstä on tarjouspyynnön liitteessä 1 Hankinnan kohteen kuvaus.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTerveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut (85000000)
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaAskola, Loviisa, Lapinjärvi

Sopimukset