This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-03-06
Ilmoituksen numero2023-122117
TED numero
OstajaorganisaatioHelsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala (0201256-6 )
PL 58208
FI-00099 HELSINGIN KAUPUNKI
https://www.hel.fi/kaupunkiymparisto/fi/
Hankinnan otsikkotiedotLaivalahden ja Lohiapajalahden laituriponttoneiden uusiminen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/83961/notice/122117/overview
Originaali JSON tietue122117.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLaivalahden Lohiapajalahden ja Vasikkasaaren laituri-ponttonien uusiminen toteutetaan kokonaisurakkana, jossa työhön valittu urakoitsija toimii YSE:n ja lainsäädännön tarkoittamana pääurakoitsijan asemassa toimivana päätoteuttajana. Urakkaan sisältyvät asiakirjaluettelossa mainittujen suunnitelmien mukaisten töiden lisäksi työmaan johtovelvollisuudet sekä työmaapalvelut. Rakennuttaja vastaa rakennuspaikalla olevien vanhojen kelluvien laitureiden ja varusteiden purkutöistä, ellei työselityksessä toisin mainita (Lohiapajalahden venesatama). Rakennuttaja hankkii kustannuksellaan tarvittavat ympäristöluvat. Muut viranomaisten ja tarkastavien laitosten vaatimat luvat, tarkastukset ja mittaukset urakoitsija hankkii kustannuksellaan. Työt saadaan aloittaa, kun urakkasopimus on allekirjoitettu, kuitenkin työt tulee aloittaa viimeistään kahden viikon kuluttua sopimuksen allekirjoituksesta. Töiden tulee olla valmiina ja vastaanotettuna sekä viranomaisten ja tarkastavien laitosten vaatimat tarkastukset hyväksytysti pidettynä 31.12.2023. Mikäli työt valmistuvat ennen urakkasopimuksen mukaista määräaikaa TÄYSIN VALMIISEEN KUNTOON, voi rakennuttaja ottaa työt vastaan, mutta mitään hyvityskorvausta ei suoriteta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI1B
Pääasiallinen suorituspaikkaSimppukarinkatu 2, 00810 Helsinki, Vattuniemenranta 5, 00210 Helsinki, Vasikkasaari 00590 Helsinki

Sopimukset