This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-02-20
Ilmoituksen numero2023-120763
TED numero2023/S 040-113814
OstajaorganisaatioJämsän Ateria liikelaitos (0175622-1 )
Paattilantie 2
FI-42100 Jämsä
http://www.jamsa.fi
Hankinnan otsikkotiedotJämsän Ateria- ja Puhtauspalvelut Oy kuljetuspalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen1 400 000 EUR
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/78620/notice/120763/overview
Originaali JSON tietue120763.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausJämsän alueen ruoanvalmistus tapahtuu ruokapalvelukeskus Arinassa. Ruokakuljetukset on aikataulutettu siten, että jakelupisteitä on ryhmitelty alueellisesti ja samalla autolla voi olla useampi reitti. Kuljetusyksikköinä ovat Burlodge- kuljetusvaunut, ulkomitat 986 x 778 x 1482 mm, lämpövaunut ja erilliset kuljetuslaatikot. Kuljetusyksiköiden lastaus ja purkaminen edellyttää osassa kohteista myös erillistä perälautanosturia. Kuljettaja noutaa ruoankuljetuslaatikot tai -vaunut ruokapalvelukeskus Arinasta ja vie ne perille sisälle vastaanottavaan kohteeseen, missä ne luovutetaan henkilökunnalle. Samalla otetaan mukaan edellisen kuljetuskerran laatikot, astiat ja palautetaan ne kierroksen päätteeksi Arinaan. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta tilaajan osoittamassa paikassa. Kohteen jakelupisteet ja niiden yhteystiedot sekä kuljetuspakkausten tyypit on esitetty aikataululiitteessä. Jakelupaikoista haettavien palautusastioiden kuljetukset ajetaan omina kuljetuksina, mikäli niitä ei voida ottaa varsinaisen ruokajakelun yhteydessä. Kuljetuksiin sisältyy myös mahdolliset täydennyskuljetukset eri pisteisiin. Koulujen ja päiväkotien ruokakuljetukset hoidetaan pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Päiväkodeille ruokaa vietäessä kuljettajan on huolehdittava, että päiväkotien piha-alueiden portit ovat auki mahdollisimman vähän aikaa ja portit tulevat suljetuksi. Kouluilla saattaa olla kouluvuoden aikana 1-3 koulupäivää lauantaisin, joista kuljettajalle annetaan tieto mahdollisimman aikaisin. Jokivarren päiväkodille lounaskuljetus pääsääntöisesti myös la-su. Palvelutalojen ruokakuljetukset ajetaan maanantaista sunnuntaihin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-01-20
Sopimusnumero
MyyjätPosti Oy (FI),  2344200-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKuoreveden ja Länkipohjan alueen ruoanvalmistus tapahtuu Ruokapalvelukeskus Arinassa. Kuljetusyksikköinä ovat Burlodge- kuljetusvaunut, ulkomitat 986 x 778 x 1482 mm, lämpövaunut ja erilliset kuljetuslaatikot. Kuljetusyksiköiden lastaus ja purkaminen edellyttää osassa kohteista myös erillistä perälautanosturia. Kuljettaja noutaa ruuankuljetuslaatikot tai – vaunut ruokapalvelukeskus Arinasta ja vie ne perille sisälle vastaanottavaan kohteeseen, missä ne luovutetaan henkilökunnalle. Samalla otetaan mukaan edellisen kuljetuskerran laatikot, astiat ja palautetaan ne kierroksen päätteeksi Arinaan. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta tilaajan osoittamassa paikassa. Kohteen jakelupisteet ja niiden yhteystiedot sekä kuljetuspakkausten tyypit on esitetty aikataululiitteessä (liite xxx). Jakelupaikoista haettavien palautusastioiden kuljetukset ajetaan omina kuljetuksina, mikäli niitä ei voida ottaa varsinaisen ruokajakelun yhteydessä. Kuljetuksiin sisältyy myös mahdolliset täydennyskuljetukset eri pisteisiin. Koulujen ja päiväkotien ruokakuljetukset hoidetaan pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Päiväkodeille ruokaa vietäessä kuljettajan on huolehdittava, että päiväkotien piha-alueiden portit ovat auki mahdollisimman vähän aikaa ja portit tulevat suljetuksi. Kouluilla saattaa olla kouluvuoden aikana 1-3 koulupäivää lauantaisin, joista kuljettajalle annetaan tieto mahdollisimman aikaisin. Palvelutalojen ruokakuljetukset ajetaan myös maanantaista perjantaihin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-01-20
Sopimusnumero
MyyjätPosti Oy (FI),  2344200-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKotiaterioita toimitetaan ruokapalvelukeskus Arinasta noin 50 osoitteeseen/ ajopäivä. Samaan osoitteeseen asiakkaille toimitetaan kylmät ateriat ti ja/tai pe erillisessä kuljetusyksikössä. Tyhjät mustat laatikot tuodaan reitin päätteeksi takaisin keittiölle. Ateriakuljetukset ajoittuvat ti ja pe klo 16.00 – 18.30 välille. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta. Kuljettaja vie aterian asiakkaalle ja laittaa asiakkaan niin halutessa ateriat jääkaappiin. Kuljettaja ilmoittaa ruokapalvelukeskukseen, mikäli asiakkaan edelliset ruoat ovat syömättä tai asiakkaan tilassa tai kodissa huomataan jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Osa asiakkaista on antanut kotiavaimensa kotipalvelutarkoitusta varten kuittausta vastaan kuljettajille. Avaimet ovat reittikohtaisissa nipuissa ja avaimissa on asiakastunnisteet. Palveluntuottaja (kuljettaja) säilyttää avaimet huolellisesti. Mikäli palveluntuottaja hukkaa asiakkaan avaimen, palveluntuottaja on velvollinen vastaamaan lukkojen sarjoituskuluista. Ikäihmiselle on tärkeää, että aterian tuo aina totuttuun aikaan tuttu kuljettaja. Kuljettajilla tulee olla tarkoituksenmukainen ja siisti työasu. Kotiateria -kuljetuspalvelu sisällytetään ruokapalvelukeskuksen omavalvontasuunnitelmaan.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-01-20
Sopimusnumero
MyyjätPosti Oy (FI),  2344200-4 

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKoskenpään ruoanvalmistus tapahtuu Ruokapalvelukeskus Arinassa. Kuljetusyksikköinä ovat erilliset kuljetuslaatikot. Kuljettaja noutaa ruuankuljetuslaatikot ruokapalvelukeskus Arinasta ja vie ne perille sisälle vastaanottavaan kohteeseen, missä ne luovutetaan henkilökunnalle. Samalla otetaan mukaan edellisen kuljetuskerran laatikot, astiat ja palautetaan ne kierroksen päätteeksi Arinaan. Kuljettaja vastaa kuormaamisesta ajoneuvoon ja purkamisesta ajoneuvosta tilaajan osoittamassa paikassa. Kohteen jakelupisteet ja niiden yhteystiedot sekä kuljetuspakkausten tyypit on esitetty aikataululiitteessä. Kuljetuksiin sisältyy myös mahdolliset täydennyskuljetukset eri pisteisiin. Koulujen ja päiväkotien ruokakuljetukset hoidetaan pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin. Päiväkodeille ruokaa vietäessä kuljettajan on huolehdittava, että päiväkotien piha-alueiden portit ovat auki mahdollisimman vähän aikaa ja portit tulevat suljetuksi. Kouluilla saattaa olla kouluvuoden aikana 1-3 koulupäivää lauantaisin, joista kuljettajalle annetaan tieto mahdollisimman aikaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Päätös päivämäärä2023-01-20
Sopimusnumero
MyyjätOttelin oy (FI),  0536104-0