This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-02-20
Ilmoituksen numero2023-120756
TED numero2023/S 040-115636
OstajaorganisaatioElinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (2296962-1 )
Kirkkokatu 12
FI-15110 Lahti
http://www.ely-keskus.fi
Hankinnan otsikkotiedotHämeen valmennusten palveluntuottajarekisteri (työnhakuvalmennus, uravalmennus, työhönvalmennus ja yritykselle valmennus työntekijän palkkaamisessa ja työnantajavalmiuksien kehittämisessä)
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio2 500 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/83063/notice/120756/overview
Originaali JSON tietue120756.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLain julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta (2012/916) tarkoittama työnhaku- ja uravalmennus. Palvelun kesto on työnhakuvalmennuksessa enintään 20 päivää ja uravalmennuksessa enintään 40 päivää/asiakas/vuosi. Valmennuspäivän kesto on on vähintään 4 tuntia ja enintään 7 tuntia. Ryhmätoteutuksessa ryhmän kokotavoite on yleensä 8-15 asiakasta. Palvelu voi olla kiinteästi hinnoiteltu, tulospalkkioitu, tai näiden yhdistelmä. Ryhmävalmennuksesta annetaan yleensä työvoimapoliittinen lausunto. Valmennuksesta sovitaan yleensä työllistymissuunnitelmassa tai aktivointisuunnitelmassa. Palvelun toteutustapa voi vaihdella. Toteutus voi olla palveluntuottajan tilassa järjestettävä, palveluntuottajalle osoitettavassa tilassa järjestettävä, kokonaan verkossa järjestettävä aikaan sidottu kurssi, tai hybriditoteutuksella järjestettävä (hybridi: lähitoteutuksena tilassa järjestettävä ja osittain verkossa järjestettävä). Palvelussa on valmentaja ohjaamassa koko päivän ajan. Palvelu voi olla kokonaan etänä ja/tai digitaalisesti tuotettu. Sisältö määritetään kilpailutuksessa. Tästä osasta voidaan kilpailuttaa myös webinaarityyppisiä toteutuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTyönhakupalvelut (79611000)
AluekoodiFI1C2, FI1C3
Pääasiallinen suorituspaikkaSuorituspaikka tarkennetaan kilpailutuksessa.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausLain julkisesta työvoima- ja yrityspalvelusta 2012/916 mukainen työhönvalmennus. Enimmäiskesto 50 h/asiakas/vuosi. Palvelun keskiössä on yksilöllinen ja tavoitteellinen valmennus työhön sijoittumisessa ja työpaikalla. Kohderyhmänä on henkilöasiakas, joka tarvitsee henkilökohtaista tukea työpaikan etsimiseen, työsopimuksen solmimiseen ja/tai työsuhteen vakiinnuttamiseen. Työhönvalmennusta voidaan käyttää sekä ennen työsuhteen alkua ja työsuhteen aikana. Työnantajalle työhönvalmennus tarjoaa tietoa työnhakijan osaamisesta ja tarvittaessa TE-palveluiden työllistymistä edistävistä tukimuodoista (esim. palkkatuki) ja osaamisen kehittämisestä työelämässä (oppisopimus). Työhönvalmennuksen kesto ja sisällölliset painotukset räätälöidään palvelutarpeen mukaisesti. Palvelusta sovitaan työllistymis- tai aktivointisuunnitelmassa. Palvelusta ei anneta työvoimapoliittista lausuntoa. Palvelu voi olla kokonaan etänä ja digitaalisesti tuotettu. Sisältö määritetään kilpailutuksessa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTyönhakupalvelut (79611000)
AluekoodiFI1C3, FI1C2
Pääasiallinen suorituspaikkaPalvelun suorituspaikka tarkennetaan kilpailutuksessa.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTyö- ja elinkeinotoimisto voi tarjota yritykselle valmennusta työntekijän palkkaamisessa ja työnantajavalmiuksien kehittämisessä. Palvelun hinta katsotaan yrityksen de minimis -tueksi. TE-toimistot tarjoavat pääasiassa palvelua Työllistä taidolla palveluna, se on neuvontaa työvoiman hankkimisesta ja työnantajuudesta. Tavoitteena on, että yrittäjä pääsee eteenpäin työntekijän hankkimisessa ja mahdolliset työsuhteet tai sopimussuhteet alkavat hyvin. Lisätietoja: https://toimistot.te-palvelut.fi/tyollista-taidolla Hämeen alueella tästä poikkeavaa palkkaamisen tukea ja työnantajavalmiuksien kehittämistä edistävää palvelua voidaan hankkia palveluntuottajarekisterin kautta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTyönhakupalvelut (79611000)
AluekoodiFI1C3, FI1C2
Pääasiallinen suorituspaikkaPalvelun suorituspaikka tarkennetaan kilpailutuksessa.

Sopimukset