This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-02-13
Ilmoituksen numero2023-120165
TED numero
OstajaorganisaatioJyväskylän kaupunki (0174666-4 )
PL 233
FI-40101 Jyväskylä
http://www.jyvaskyla.fi
Hankinnan otsikkotiedotINRA 430742 Pitkäkadun saneeraus välillä Voionmaankatu Keskikatu
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/82654/notice/120165/overview
Originaali JSON tietue120165.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSuunnitelmassa Pitkäkatu on muutettu yksisuuntaiseksi Voionmaankadulta Normaalikoulun ja vesiliikuntakeskus AaltoAlvarin rajalle (=ajosuunta). Ajoradan leveys yksisuuntaisella osuudella on 4,0 m. Katuosuuden sijoittuessa pyöräilyn pääreitille, katutilasta on otettu tila kevyelle liikenteelle, jossa pyöräily ja jalankulku on erotettu omille kaistoilleen. Pyörätie on kaksisuuntainen. Väylä erotetaan ajoradasta kiveyksellä. Voinmaankadun reunalinjaa ja suojatiesaarekkeita muutetaan liittymän kohdalla saarekkeiden leventämiseksi. Katuvalaistus uusitaan suunnitelman mukaisesti. Alva-yhtiöt Oy rakennuttaa vesijohdon runkolinjan ja tarvittavat tonttiliittymät katusaneerauksen yhteydessä. Nykyinen 300VAL vesijohto korvataan uudella 300SG-valurautavesijohdolla. Vesijohtolinja rakennetaan kaivamalla ajoradan alle. Vesijohdon runkolinjaa rakennetaan n. 425 metriä. Lisäksi vesijohdon tonttiliittymät uusitaan. Jäteveden tonttiliittymät uusitaan tarpeen mukaan, mikäli ne ovat vanhoja tai betonisia. Tonttiliittymien saneerauksen tarpeellisuus tarkastellaan yhteistyössä rakennuttajan kanssa. Jätevesiviemäriä uusitaan aukikaivamalla n. 73 m ja sukkasujututetaan n. 40 m matkalta. Vesijohdon runkolinjan rakentamisen yhteydessä siirretään hulevesiviemäriä n. 20 metrin matkalla sekä hulevesikaivo. Rakennettavan vesijohdon läheisyydessä sijaitsee runsaasti olemassa olevaa infraa ja kaapeleita, jotka tulee ottaa huomioon työn turvallisuudessa ja hygieenisessä toteutuksessa. Kaukolämpö Pitkäkadulle uusitaan kaukolämpölinjaa vanhan linjan viereen PL 0 – 80 (vaihe 1) ja PL 170-245 (vaihe 2) väleille. Olemassa oleva linja pitää olla käytössä siihen asti, kunnes asiakkaat on siirretty uuden linjan perään. Työssä tulee huomioida koulujen toiminta-ajat, uimahallin kävijät ja kiinteistöille kulku sekä Secto Alarm rallyn (3-6.8.) vaikutus Voionmaankadun ja Pitkäkadun risteykseen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pääMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMaa-, tie- ja vesirakennustöiden ja muiden rakennustöiden kokonais- tai osaurakat (45200000)
AluekoodiFI193
Pääasiallinen suorituspaikkaJyväskylä, keskusta, Pitkäkatu

Sopimukset