This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-02-09
Ilmoituksen numero2023-119825
TED numero
OstajaorganisaatioRaahen kaupunki (1791817-6 )
Rantakatu 50
FI-92100 Raahe
http://www.raahe.fi
Hankinnan otsikkotiedotLeikkipuistovälineet (3 leikkipuistoa), Raahen kaupunki
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/82433/notice/119825/overview
Originaali JSON tietue119825.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupunki pyytää tarjouksia Honganpalonpuiston leikkivälineistä. Tarjoajan tulee antaa suunnitelma / tarjous leikkipuistoon tulevista leikkivälineistä. Tarjoajalla on käytössään maksimissaan 25 000 € / alv 0 % leikkivälinehankintoihin. Tarjoajan tulee huomioida leikkipuistosuunnitelmassa leikkikentän koko ja leikkivälineiden turva-alueen kokovaatimukset. Honganpalonpuisto sijaitsee mäntykankaalla ja vieressä on Honganpalon ala-aste. Entiset leikkivälineet poistetaan, mutta hyväkuntoinen kiipeilyteline säilytetään. Kolme ulkokuntoiluvälinettä jätetään myös paikalleen. Toivomme mahdollisimman monipuolista peruspuistoa ikäryhmälle 5-12 vuotiaat. Puistoon tarvitaan ainakin keinut, monipuolinen keskusleikkiväline, pyörivä karuselli tai vastaava. Rakenteissa arvostamme kestävyyttä esim. teräsrunkoja. Tarjoukseen tulee kuulua myös pöytäpenkkiryhmä. Puisto näkyy hyvin Google Mapsissa streetview-toiminnolla. Leikkivälineet tulee toimittaa Honganpalonpuistoon 31.5.2023 mennessä osoitteeseen Varikkotie 5, Raahe. Tilaaja vertailee ja pisteyttää annetut ehdotukset. Pisteytykseen vaikuttavat seikat on ilmoitettu kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Tarjoajalla on mahdollisuus antaa useita rinnakkaistarjouksia, mutta vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKarusellit, keinut, ampumakojut ja muut huvipuiston laitteet (37535000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaKiilinpolku 19

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupunki pyytää tarjouksia Rantakukankadunpuiston leikkivälineistä. Tarjoajan tulee antaa suunnitelma / tarjous leikkipuistoon tulevista leikkivälineistä. Tarjoajalla on käytössään maksimissaan 30 000 € / alv 0 % leikkivälinehankintoihin. Tarjoajan tulee huomioida leikkipuistosuunnitelmassa leikkikentän koko ja leikkivälineiden turva-alueen kokovaatimukset. Rantakukankadunpuisto sijaitsee lähellä kaupungin keskustaa, mutta kuitenkin metsäisen luonnonläheisellä paikalla. Ympärillä on pientalovaltaista rakennuskantaa. Puisto on aurinkoinen, ja se rajautuu metsään sekä luhtitaloihin. Puistoon jäävät leikkivälineet on merkitty ja nimetty kuvaan. Muut välineet poistetaan. Toivomme tähän puistoon luonto tai metsäteemaa ja käyttäjinä ikäryhmiä 1 - 12 vuotta. Puiston tilankäytössä rajaisimme pienten lasten leikkivälineet pohjoispäätyyn toivoen sinne myös pöytäpenkkiryhmää. Isompien lasten leikkivälineet sijoitamme eteläosaan puistoa. Tarvittaessa tilaa voidaan ottaa lisää kaatamalla puita eteläosasta. Toivomme monipuolista keskusleikkivälinettä ja mielellään jotain Raaheen uudenlaista välinettä. Keinut ja karusellit ovat välttämättömiä. Rakenteissa arvostamme kestävyyttä esim. teräsrunkoja. Puiston alueella ei ole kaivamista rajoittavaa maakaapelointia. Puisto näkyy hyvin Google Mapsissa streetview-toiminnolla. Leikkivälineet tulee toimittaa 30.6.2023 mennessä osoitteeseen Varikkotie 5, Raahe. Tilaaja vertailee ja pisteyttää annetut ehdotukset. Pisteytykseen vaikuttavat seikat on ilmoitettu kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Tarjoajalla on mahdollisuus antaa useita rinnakkaistarjouksia, mutta vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKarusellit, keinut, ampumakojut ja muut huvipuiston laitteet (37535000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaRantakukankatu 11

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRaahen kaupunki pyytää tarjouksia Kesälänpuiston leikkivälineistä. Tarjoajan tulee antaa suunnitelma / tarjous leikkipuistoon tulevista leikkivälineistä. Tarjoajalla on käytössään maksimissaan 25 000 € / alv 0 % leikkivälinehankintoihin. Tarjoajan tulee huomioida leikkipuistosuunnitelmassa leikkikentän koko ja leikkivälineiden turva-alueen kokovaatimukset. Kesälänpuisto sijaitsee avoimella puistoalueella ja vieressä on pelikenttä maaleineen. Entiset leikkivälineet poistetaan, mutta hyväkuntoinen liukumäki pienille säilytetään. Toivomme mahdollisimman monipuolista peruspuistoa, johon tulee keinut, keskusleikkiväline, pyörivä karuselli tai vastaava, tasapainoilua ja pienemmille kehittävää viihdykettä. Rakenteissa arvostamme kestävyyttä esim. teräsrunkoja. Google Mapsissa näkyy puistosta otettuja kuvia osoitteella Kesälänpuisto, Kesähaanpolku, Raahe. Leikkivälineet tulee toimittaa 30.6.2023 mennessä osoitteeseen Varikkotie 5, Raahe. Tilaaja vertailee ja pisteyttää annetut ehdotukset. Pisteytykseen vaikuttavat seikat on ilmoitettu kohdassa "Päätöksenteon perusteet". Tarjoajalla on mahdollisuus antaa useita rinnakkaistarjouksia, mutta vaihtoehtoisia tarjouksia ei hyväksytä.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKarusellit, keinut, ampumakojut ja muut huvipuiston laitteet (37535000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikkaKesähaanpolku 8

Sopimukset