This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-02-08
Ilmoituksen numero2023-119707
TED numero2023/S 031-089490
OstajaorganisaatioHUS-yhtymä (1567535-0 )
Uutistie 3 (PL 445, 00029 HUS)
FI-01770 Vantaa
http://www.hus.fi
Hankinnan otsikkotiedotKuulokojeet ja kuulonalenteisten apuvälineet sekä kuulon kuntoutuspalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio8 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/82351/notice/119707/overview
Originaali JSON tietue119707.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyynnön osa-alue 1 koskee HUS-yhtymää sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueita Tällä osa-alueella pyydetään tarjousta kuulokojeista jotka jakaantuvat kahteen ryhmään seuraavasti: − Ryhmä 1. Perustaso − Ryhmä 2. Vaativa käyttö Molempia kojeryhmiä on tarjottava. Kummassakin ryhmässä 1. ja 2. vertailuun tarjottavien kojeiden enimmäismäärä on kuusi (6) ja vähimmäismäärä on kolme (3) per ryhmä. Hankinnan kokonaisuus on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3 Palvelukuvaus. TARJOUSTEN VERTAILUMENETELMÄ Vertailu tehdään kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteella. Kokonaistaloudellista edullisuutta vertaillaan alla määritellyn mukaisesti tarjoushinnan ja laatutekijöiden perusteella. Vertailupisteet lasketaan kolmen desimaalin tarkkuudella. Vertailu muodostuu seuraavasti: hinta 60 % ja laatu 40%. Vertailukriteerit ovat seuraavia: 1) HINTA, painoarvo 60 pistettä Pisteet jakautuvat eritasoisten kojeiden kesken seuraavasti: - Ryhmä 1. perustason kojeet 25 pistettä - Ryhmä 2. vaativaan käytön kojeet 35 pistettä Kummassakin ryhmässä 1. ja 2. vertailupisteet lasketaan siten, että tarjoaja jonka vertailuun tarjottujen kojeiden keskiarvohinta on alin, saa täydet pisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: pienin annettu keskiarvohinta -------------------------------------------- * maksimipisteet tarjottu keskiarvohinta 2) LAATU (tekniset ominaisuudet), painoarvo 40 pistettä Molemmissa ryhmissä 1. ja 2. vertailuun tarjottaville kojeille on määritelty pakolliset ominaisuusvaatimukset sekä ylimääräiset ei pakolliset ominaisuudet (kts. tarjouspyynnön liite 4 Kuulokojeet). Molemmissa ryhmissä 1. ja 2. yhden kojeen ei tarvitse täyttää kaikkia pakollisia ominaisuusvaatimuksia, mutta ryhmän 1. tai 2. sisällä vertailuun tarjottujen kojeiden tulee yhdessä täyttää kaikki ryhmän pakolliset ominaisuusvaatimukset. Jokaiselle tarjotulle kojeelle tarjoaja merkitsee ne ominaisuudet jotka kyseinen koje täyttää. Vertailua varten lasketaan yhteen ryhmän 1. ja 2. kaikki vertailuun tarjottujen kojeiden ominaisuusmerkinnät (vaaditut pakolliset ominaisuusmerkinnät, että ylimääräiset ei pakolliset ominaisuusmerkinnät). Eniten ominaisuusmerkintöjä saanut tarjoaja saa täydet pisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: annetut merkinnät ---------------------------- * maksimipisteet parhaat merkinnät Hinnan ja laadun vertailupisteet lasketaan yhteen ja tarjoajat asetetaan etusijajärjestykseen saatujen pisteiden mukaisesti. Kilpailutuksen perusteella tullaan valitsemaan seitsemän (7) toimittajaa. Jos kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia ja hyväksyttäviä tarjouksia on vähemmän, voidaan valita alle seitsemän (7) toimittajaa. Tuotteita hankitaan etusijajärjestys huomioiden, kuitenkin niin, että tilaajalla on oikeus poiketa etusijajärjestyksestä, mikäli yksilöllinen tarve sitä vaatii.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyynnön osa-alue 2 koskee koskee HUS-yhtymää sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueita Tällä osa-alueella pyydetään tarjousta erityiskojeista. Osa-alue sisältää kolme kohderyhmää, jotka vertaillaan omana kokonaisuutena. Kohderyhmät ovat: - Kohderyhmä A: Cross/bicross kuulokojeet - Kohderyhmä B: Ihonpäälliset luujohtovärähtelijät - Kohderyhmä C: Ihonalaiset luujohtovärähtelijät Osatarjoukset osa-alueen sisällä ovat sallittuja. Tarjoaja voi tarjota yhtä, kahta tai kolmea kohderyhmää. Kohderyhmissä A, B ja C vertailuun tarjottavien erityiskojeiden enimmäismäärä on kolme (3) ja vähimmäismäärä on yksi (1) per kohderyhmä. Hankinnan kokonaisuus on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3 Palvelukuvaus. TARJOUSTEN VERTAILUMENETELMÄ Vertailu tehdään kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteella kohderyhmittäin. Kokonaistaloudellista edullisuutta vertaillaan alla määritellyn mukaisesti tarjoushinnan ja laatutekijöiden perusteella. Vertailupisteet lasketaan kolmen desimaalin tarkkuudella. Vertailu muodostuu molemmissa kohderyhmissä seuraavasti: hinta 80 % ja laatu 20% per kohderyhmä. Vertailukriteerit ovat seuraavia: 1) HINTA, painoarvo 80 pistettä Vertailupisteet lasketaan siten, että tarjoaja jonka erityiskojeiden keskiarvohinta on alin, saa täydet pisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: pienin annettu keskiarvohinta -------------------------------------------- * maksimipisteet tarjottu keskiarvohinta 2) LAATU (tekniset ominaisuudet), painoarvo 20 pistettä Kaikkien tarjottujen kojeiden tulee täyttää pakolliset vaatimukset (kts. tarjouspyynnön liite 6 Erityiskojeet kohderyhmä A/liite 7 Erityiskojeet kohderyhmä B/liite 8 Erityiskojeet kohderyhmä C). Jokaiselle tarjotulle kojeelle tarjoaja merkitsee ne ominaisuudet, jotka kyseinen koje täyttää. Vertailua varten lasketaan yhteen kaikki kohderyhmään vertailuun tarjottujen kojeiden ei-pakolliset ominaisuusmerkinnät. Eniten ei-pakollisia ominaisuusmerkintöjä saanut tarjoaja saa täydet vertailupisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: annetut merkinnät ---------------------------- * maksimipisteet parhaat merkinnät Hinnan ja laadun vertailupisteet lasketaan yhteen ja tarjoajat asetetaan etusijajärjestykseen saatujen pisteiden mukaisesti. Kilpailutuksen perusteella tullaan valitsemaan kuusi (6) toimittajaa kullekin kohderyhmälle. Jos kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia ja hyväksyttäviä tarjouksia on vähemmän, voidaan valita alle kuusi (6) toimittajaa. Tuotteita hankitaan etusijajärjestys huomioiden, kuitenkin niin, että tilaajalla on oikeus poiketa etusijajärjestyksestä, mikäli yksilöllinen tarve sitä vaatii.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyynnön osa-alue 3 koskee koskee HUS-yhtymää sekä Kymenlaakson, Etelä-Karjalan ja Päijät-Hämeen hyvinvointialueita. Tällä osa-alueella pyydetään tarjousta kuulonalenteisten apuvälineistä seuraavasti: 1. Kommunikaattori 2. Kaulasilmukkakokonaisuus televisiokuuntelua varten 3. Tyynysilmukkakokonaisuus televisiokuuntelua varten 4. Induktiosilmukkakokonaisuus puhelinkuuntelua varten 5. Digitaalinen radiotaajuinen televisiokuunteluun tarkoitettu lähetin kuulokojeen sisäänrakennettuun vastaanottimeen 6. Digitaalinen radiotaajuinen puhelinlisälaite kuulokojeen sisäänrakennettuun vastaanottimeen 7. Digitaalinen radiotaajuinen etämikrofoni kuulokojeen sisäänrakennettuun vastaanottimeen 8. Ryhmäkuuntelujärjestelmän lähetin 9. Ryhmäkuuntelujärjestelmään vastaanotin 10. Kovaääninen kuulovammaisen ovikello 11. Itkuhälytin tärinäominaisuudella 12. Kuulovammaisen herätyskello 13. Kuulovammaisen matkaherätyskello 14. Tinnitusmaskeri Osa-alue 3 sisällä osatarjoukset ovat sallittuja. Hankinnan kokonaisuus on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3 Palvelukuvaus ja liitteessä 9 Apuvälineet. TARJOUSTEN VERTAILUMENETELMÄ Vertailu tehdään halvimman hinnan perusteella. Vertailupisteet lasketaan kolmen desimaalin tarkkuudella. Osa-alueen vertailuhinta muodostuu siten, että ilmoitetuilla kertoimilla kerrotut kappalehinnat (hinta x hankittava määrä) lasketaan yhteen. Jos tarjoaja ei tarjoaa osa-alue 3 sisällä kaikkia tuotteita, käytetään vertailussa tarjoamatta jääneiden tuotteiden kohdalla vertailuun hyväksyttyjen tarjouksien kalleinta tuotekohtaista hintaa. HINTA, painoarvo 100 pistettä Vertailupisteet eri tarjoajien välillä lasketaan siten, että tarjoaja jonka vertailuhinta on alin, saa täydet pisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: pienin annettu vertailuhinta -------------------------------------------* maksimipisteet tarjottu vertailuhinta Tarjoajat asetetaan etusijajärjestykseen saatujen pisteiden mukaisesti. Kilpailutuksen perusteella tullaan valitsemaan vähintään kahdeksan (8) toimittajaa, kuitenkin niin, että tarvittava tuotevalikoima täyttyy tämän osa-alueen kohdalla. Jos kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia ja hyväksyttäviä tarjouksia on vähemmän, voidaan valita alle kahdeksan (8) toimittajaa. Tuotteita hankitaan etusijajärjestys huomioiden, kuitenkin niin, että tilaajalla on oikeus poiketa etusijajärjestyksestä, mikäli yksilöllinen tarve sitä vaatii.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyynnön osa-alue 4 koskee HUS-yhtymää. Jos tarjoaja jättää tarjouksen osa-alueelle 4, tulee tarjoajan tarjota myös osa-aluetta 1. Tällä osa-alueella pyydetään tarjousta, joihin yhdistetään kuulokojeet sekä kuulonkuntoutuspalvelu (kojeiden sovitus) samalta tarjoajalta. Tarjoaja käyttää kojeiden sovitustoiminnassa osa-alueelle 1 Kuulokojeet hyväksyttyjä kojeita. Tästä syystä tarjoajan tulee tarjota osa-alue 4 lisäksi myös osa-aluetta 1. Tarjousta pyydetään seuraavista palveluista: - Kojeiden tutkimus- ja sovitushinta - Muut potilaskohtaiset hoitokulut, huolto ja korjaus sisältäen • erillispalvelut • takuuajan jälkeinen tai ei takuun piiriin kuuluva huolto- ja korjaus • kahden vuoden takuuajan jälkeiset tai ei takuun piiriin kuuluvat potilaskohtaiset hoitokulut Hankinnan sisältö on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3 Palvelukuvaus. TARJOUSTEN VERTAILUMENETELMÄ Vertailu tehdään kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteella. Kokonaistaloudellista edullisuutta vertaillaan alla määritellyn mukaisesti tarjoushinnan ja laatutekijöiden perusteella. Vertailupisteet lasketaan kolmen desimaalin tarkkuudella. Hinnan painoarvo on 85 % ja laadun painoarvo 15 %. HINTA, enintään 85 pistettä Hintavertailussa huomioidaan sovituspakettihinta sekä muut potilaskohtaiset hoitokulut, huolto ja korjaus. 1) SOVITUSPAKETTIHINTA, enintään 70 pistettä Pisteet jakautuvat eritasoisten sovitettavien kojeiden kesken seuraavasti: - Perustason kojeiden sovituspakettihinta 40 pistettä - Vaativan käytön kojeiden sovituspakettihinta 30 pistettä • Perustason kojeiden sovituspakettihinta muodostuu seuraavasti: Osa-alueen 1 Kuulokojeet Ryhmän 1. Perustaso kojeiden keskiarvohinta + Perustason kojeiden tutkimus- ja sovitushinta osa-alueella 4 • Vaativan käytön kojeiden sovituspakettihinta muodostuu seuraavasti: Osa-alueen 1 Kuulokojeet Ryhmän 2. Vaativan käytön kojeiden keskiarvohinta + Vaativan käytön kojeiden tutkimus- ja sovitushinta osa-alueella 4 Kummassakin kojeryhmässä vertailupisteet lasketaan siten, että tarjoaja jonka sovituspakettihinta on alin, saa täydet pisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: pienin annettu sovituspakettihinta -------------------------------------------------* maksimipisteet tarjottu sovituspakettihinta 2) MUUT POTILASKOHTAISET HOITOKULUT, HUOLTO JA KORJAUS, enintään 15 pistettä Vertailupisteet eri tarjoajien välillä lasketaan siten, että tarjoaja jonka muut potilaskohtaiset hoitokulut, huolto ja korjaus tarjottujen hintojen yhteenlaskettu hinta on alin, saa täydet pisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: pienin annettu yhteenlaskettu hinta --------------------------------------------------* maksimipisteet tarjottu yhteenlaskettu hinta Hinnan vertailupisteet saadaan laskemalla yhteen sovituspakettihinnan ja muiden potilaskohtaisten hoitokulujen, huollon ja korjauksen hintapisteet yhteen. LAATU, enintään 15 pistettä. Tarjoajan tulee ilmoittaa sopimuksen piiriin tulevat toimipaikat HUS-alueella. Vähimmäisvaatimuksena on yksi toimipiste (päätoimipiste), jonka tulee sijata HYKS-sairaanhoitoalueella. Jos sopimuksen piiriin tulevia toimipaikkoja on HUS-alueella useita, annetaan laatupisteitä seuraavasti: Toimipisteitä 4 tai enemmän HUS-alueella=15 pistettä Toimipisteitä 3 HUS-alueella=10 pistettä Toimipisteitä 2 HUS-alueella=5 pistettä Päätoimipiste HYKS-alueella(vähimmäisvaatimus)=0 pistettä Hinnan ja laadun vertailupisteet lasketaan yhteen ja tarjoajat asetetaan etusijajärjestykseen saatujen pisteiden mukaisesti. Kilpailutuksen perusteella tullaan valitsemaan neljä (4) toimittajaa. Jos kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia ja hyväksyttäviä tarjouksia on vähemmän, voidaan valita alle neljä (4) toimittajaa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyynnön osa-alue 5 koskee HUS-yhtymää. Tällä osa-alueella pyydetään tarjousta kuulon kuntoutuspalveluista ilman tarjoajan omaa kojeiden jälleenmyyntiä. Tarjousta pyydetään seuraavista palveluista: - Kojeiden tutkimus- ja sovitushinta - Muut potilaskohtaiset hoitokulut, huolto ja korjaus sisältäen • erillispalvelut • takuuajan jälkeinen tai ei takuun kuuluva huolto- ja korjaus • kahden vuoden takuuajan jälkeiset tai ei takuun kuuluvat potilaskohtaiset hoitokulut Hankinnan kokonaisuus on määritelty tarkemmin tarjouspyynnön liitteessä 3 Palvelukuvaus. TARJOUSTEN VERTAILUMENETELMÄ Vertailu tehdään kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteella. Kokonaistaloudellista edullisuutta vertaillaan alla määritellyn mukaisesti tarjoushinnan ja laatutekijöiden perusteella. Vertailupisteet lasketaan kolmen desimaalin tarkkuudella. Hinnan painoarvo on 85 % ja laadun painoarvo 15 %. HINTA, enintään 85 pistettä Hintavertailussa huomioidaan sovituspakettihinta ja muut potilaskohtaiset hoitokulut, huolto ja korjaus. 1) TUTKIMUS- JA SOVITUSHINTA, enintään 70 pistettä Pisteet jakautuvat eritasoisten sovitettavien kojeiden kesken seuraavasti: - Perustason kojeiden tutkimus- ja sovitushinta 40 pistettä - Vaativan käytön kojeiden tutkimus- ja sovitushinta 30 pistettä Kummassakin kojeryhmässä vertailupisteet lasketaan siten, että tarjoaja jonka ilmoitettu tutkimus- ja sovitushinta on alin, saa täydet pisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: pienin annettu arvo ------------------------------ * maksimipisteet tarjottu arvo 2) MUUT POTILASKOHTAISET HOITOKULUT, HUOLTO JA KORJAUS, enintään 15 pistettä Vertailupisteet eri tarjoajien välillä lasketaan siten, että tarjoaja jonka muut potilaskohtaiset hoitokulut, huolto ja korjaus tarjottujen hintojen yhteenlaskettu hinta on alin, saa täydet pisteet ja muut suhteessa tähän kaavalla: pienin annettu yhteenlaskettu hinta ----------------------------------------------------*maksimipisteet tarjottu yhteenlaskettu hinta Hinnan vertailupisteet saadaan laskemalla yhteen sovituspakettihinnan ja muiden potilaskohtaisten hoitokulujen, huollon ja korjauksen hintapisteet yhteen. LAATU, enintään 15 pistettä. Tarjoajan tulee ilmoittaa sopimuksen piiriin tulevat toimipaikat HUS-alueella. Vähimmäisvaatimuksena on yksi toimipiste (päätoimipiste), jonka tulee sijaita HYKS-sairaanhoitoalueella. Jos sopimuksen piiriin tulevia toimipaikkoja on HUS-alueella useita, annetaan laatupisteitä seuraavasti: Toimipisteitä 4 tai enemmän HUS alueella=15 pistettä Toimipisteitä 3 HUS-alueella=10 pistettä Toimipisteitä 2 HUS-alueella=5 pistettä Päätoimipiste HYKS-alueella(vähimmäisvaatimus)=0 pistettä Hinnan ja laadun vertailupisteet lasketaan yhteen ja tarjoajat asetetaan etusijajärjestykseen saatujen pisteiden mukaisesti. Kilpailutuksen perusteella tullaan valitsemaan neljä (4) toimittajaa. Jos kelpoisuusehdot täyttäviä tarjoajia ja hyväksyttäviä tarjouksia on vähemmän, voidaan valita alle neljä (4) toimittajaa. Kilpailutuksen perusteella tehtävät toimeksiannot koskevat HUS:n uutta palvelutarvetta eikä siten koske esimerkiksi maksusitoumuksia, jotka on annettu ennen uusia sopimuksia. Palveluita hankitaan etusijajärjestys huomioiden, kuitenkin niin, että tilaajalla on oikeus poiketa etusijajärjestyksestä, mikäli yksilöllinen tarve sitä vaatii.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset apuvälineet (33196000)
AluekoodiFI1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset