This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-01-27
Ilmoituksen numero2023-118670
TED numero2023/S 023-065617
OstajaorganisaatioLeijona Catering Oy (2449777-9 )
Viestikatu 7 b
FI-70600 Kuopio
https://leijonacatering.fi/
Hankinnan otsikkotiedotTyövaatteiden hankinta Leijona Cateringin toimipisteisiin toimitettuna sekä työvaatteiden kierrätyspalvelu ja työvaatteiden pesupalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/81701/notice/118670/overview
Originaali JSON tietue118670.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTUOTTEET Tuotteet on kuvattuna tarjouspyynnön liitteessä 1.1 ”Leijona Catering mallisto 2023” ja 1.1.1 "Tarrapohjainen kyltti". Tuotteilla tarkoitetaan myös hankintaan sisältyviä kohdassa II.1.4 tarkoitettuja Muita tuotteita. Tuotteissa käytettävät värit on kuvattu liitteessä 1.1.2 ”Tuotteiden värit”. Värien käyttämistä koskevat vaatimukset on kuvattu tarjouspyynnön kohdassa Hankinnan kriteerit. ARVIOT TUOTTEIDEN HANKINTAMÄÄRISTÄ Arvio tilattavasta määrästä alkuhankintana: SISÄVAATTEITA - Kokkitakkeja, 1600 kpl - Trikoopaitoja, 1000 kpl - Reisitaskuhousuja, 1700 kpl - Päähineitä, 1500 kpl - Essuja/Pitkiäessuja, 1400 kpl - Kauluspaitoja, 300 kpl - Suoria housuja, 300 kpl ULKOVAATTEITA: - Merinovillatakkeja, 250 kpl - Reisitaskulliset ulkohousut, 250 kpl - Kuoritakkeja, 250 kpl - Irtovuoria, 250 kpl - Talvihousuja, 250 kpl - Sadetakkeja, 250 kpl - Pipo kevät ja syksy, 250 kpl - Pipo talvi, 250 kpl - Talvirukkaset, 250 kpl Esimerkki hankittavasta tuotemäärästä per henkilö: Keittiöhenkilöstö (miehet ja naiset) - Yläosa 4 kpl (Koostuu sekä kokkitakeista että trikoopaidoista työtehtävän mukaan) - Alaosa 4 kpl (Reisutaskuhousut tai Suorat housut työntekijän valinnan mukaan) - Päähine 3 kpl (Työntekijä voi valita haluamansa päähineen päähinevalimoimasta) - Essu 3 kpl (Työntekijä voi valita haluamansa pituuden.) Salihenkilöstö (miehet ja naiset) - Yläosa 4 kpl (Trikoopaita tai kauluspaita) - Alaosa 4 kpl (Suorat housut) - Päähine 3 kpl (Työntekijä voi valita haluamansa päähineen päähinevalikoimasta) - Essu 3 kpl (Työntekijä voi valita haluamansa pituuden) Todelliset, sopimuskaudella hankittavat tuote- ja palvelumäärät voivat poiketa esitetyistä määristä. Leijona Catering ei voi tarkasti sitoutua esitettyihin hankintamääriin, vaan ne tulee ymmärtää tarjouksen vertailussa käytettävinä suureina, jotka helpottavat myös tarjouksen tekoa. Tarkemmat tuotteiden kokoa koskevat tiedot sekä tuotteita koskevat vaatimukset on kerrottu tarjouspyynnön kohdassa "Hankinnan kriteerit". TUOTTEIDEN KIERRÄTYSPALVELU Tarjoajan tulee tarjota osana tarjoustaan Tuotteiden kierrätyspalvelua. Tuotteiden kierrätyspalvelu koskee nykyisin käytössä olevien työvaatteiden sekä käytöstä poistettujen Tuotteiden kierrättämistä. Kierrättämisellä tarkoitetaan toimintaa, jossa käytöstä poistettu työvaate tai Tuote uusiokäytetään, valmistetaan uudeksi tuotteeksi, hyödynnetään materiaalina tai aineena joko alkuperäiseen tai muuhun tarkoitukseen. Kierrätyksenä ei pidetä työvaatteiden tai Tuotteiden hyödyntämistä energiana eikä työvaatteiden eikä Tuotteiden valmistamista polttoaineeksi tai maantäyttöön käytettäväksi aineeksi. Hankintayksikkö lähettää käytöstä poistetut työvaatteet ja Tuotteet toimittajalle kustannuksellaan. Tarjoajan tulee liittää tarjouksensa yhteyteen kuvaus, miten kierrätyspalvelu on toteutettu.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTyövaatteet, erikoistyövaatteet ja työasusteet (18100000)
Jätteenkierrätyspalvelut (90514000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaHankintayksikön toimipisteet ja osoitteet on lueteltu liitteessä 1.3.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausOsa-alue 2 kattaa Osa-alueelle 1 tarjottavien Tuotteiden Pesu- ja korjauspalvelut ("Pesulapalvelut") sisältäen palveluntuottajaksi valittavan tarjoajan vastuulle kuuluvan Tuotteiden keräilyn toimipisteistä, pesun ja pestyjen Tuotteiden korjaamisen sekä pestyjen ja korjauslähetteen mukaisesti korjattujen Tuotteiden toimituksen takaisin toimipisteeseen. Pesulapalveluiden tulee kattaa kaikki Hankintayksikön toimipisteet Suomessa. Pesuun toimitettavien Tuotteiden keräilyväli on sovittavissa toimipistekohtaisesti mutta kuitenkin vähintään yksi (1) kerta per viikko. Pestyt Tuotteet toimitetaan toimipisteeseen seuraavan keräilykerran yhteydessä mutta kuitenkin siten, että pestyyn kerätyt Tuotteet toimitetaan pestyinä ja korjauslähetteen mukaisesti korjattuina viimeistään seitsemän (7) päivän kuluessa keräyksestä. Toimipistekohtaiset keräilykerrat sovitaan tarkemmin sopimuksen tekemisen yhteydessä. Keräilykertoja voidaan tarvittaessa tihentää sopimuskauden aikana toimipistekohtaisesti. Pesulapalveluun sisältyvä korjauspalvelu sisältää Tuotteiden korjauspalvelun sisältäen: nappien, nepparien, tarranauhojen ja vetoketjujen vaihto tai korjaus, saumojen ja taskujen repeytymien korjaukset ja lahkeiden rispaantumisen korjaaminen. Myös isommat repeämäkorjaukset kuuluvat korjauspalveluun, mikäli korjaukset eivät ole näkyviä eivätkä muuta Tuotteen ominaisuuksia. Tilaaja arvioi korjaustarpeen ja ilmoittaa Tuotteen korjaustarpeesta palveluntuottajalle yhteisesti sovitulla tavalla. Palveluntuottaja veloittaa hankintayksiköltä toimipistekohtaisesti Palvelusta toteuman perusteella euroa per toimituskiertoon sisältyvä käyntikerta toimipisteessä + euroa per pestävien toimipistekohtaisten Tuotteiden painokilo. Palveluntuottaja veloittaa korjauspalvelusta hankintayksiköltä toimipistekohtaisesti yleisesti käytössä olevan hinnastonsa mukaisin hinnoin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPesu- ja kuivapesupalvelut (98310000)
Vaatteiden ja tekstiilien korjaus (50830000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikkaHankintayksikön toimipisteet ja osoitteet on lueteltu liitteessä 1.3 Toimipisteet ja tiedot.

Sopimukset