This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-01-27
Ilmoituksen numero2023-118580
TED numero2023/S 023-065165
OstajaorganisaatioHelen Oy (2630573-4 )

FI-00090 HELEN
http://www.helen.fi/
Hankinnan otsikkotiedotHelen Oy:n Hanasaaren ja Salmisaaren sähkökattilaprojekteihin liittyvät muuntajien huolto- ja muutostöiden hankinta
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/81643/notice/118580/overview
Originaali JSON tietue118580.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHanasaaren hankinnan kohteena on sähkökattilaprojektiin liittyvän generaattorimuuntajan huolto- ja muutostyö. Muuntaja on Strömbergin vanha muuntaja vuodelta 1976. Muutostyöt sisältävät muuntajien perushuollon, muuntajien jäähdytysjärjestelmien muutoksen ilmajähdytteisestä vesijäähdytteiseksi ja 110kV yläjännitepuolen vaiheläpivientien muutoksen koteloiduiksi öljy-öljy läpivienneiksi. Toimitukseen sisältyy myös tarvittavat muuntajien nostot, siirrot ja kuljetukset Hanasaaren voimalaitokselta Helsingistä toimittajan tiloihin ja takaisin Hanasaaren lämpökeskukselle. Muuntaja tullaan asentamaan nykyisen lämpökeskuksen yhteyteen rakennettavaan uuteen laajennusosaan. Muuntajien paikoilleen asennus, käyttöönotto ja koulutus kuuluvat toimituslaajuuteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMuuntajien korjaus ja huolto (50532200)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSalmisaaren hankinnan kohteena on sähkökattilaprojektiin liittyvängeneraattorimuuntajan huolto- ja muutostyö. Muuntaja on Strömbergin vanha muuntaja vuodelta 1973. Muutostyöt sisältävät muuntajien perushuollon, muuntajien jäähdytysjärjestelmien muutoksen ilmajähdytteisestä vesijäähdytteiseksi ja 110kV yläjännitepuolen vaiheläpivientien muutoksen koteloiduiksi öljy-öljy läpivienneiksi. Toimitukseen sisältyy myös tarvittavat muuntajien nostot, siirrot ja kuljetukset Hanasaaren voimalaitokselta Helsingistä toimittajan tiloihin ja takaisin Salmisaaren uudelle lämpökeskukselle. Muuntaja tullaan sijoittamaan uuden laitosrakennuksen muuntajatilaan. Muuntajien paikoilleen asennus, käyttöönotto ja koulutus kuuluvat toimituslaajuuteen.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutMuuntajien korjaus ja huolto (50532200)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset