This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-01-23
Ilmoituksen numero2023-118126
TED numero
OstajaorganisaatioMustasaaren Kunta (0181101-6 )
Centrumvägen 4, Smedsby
FI-65610 KORSHOLM
http://www.korsholm.fi
Hankinnan otsikkotiedotAnläggande av rondell på Korsholmsvägen, Vatten- och avlopps sanering och trafikarrangemang på anslutande vägar i Smedsby, Korsholm
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/81380/notice/118126/overview
Originaali JSON tietue118126.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausUpphandlingen omfattar byggande av rondell samt trafikarrangemang inklusive vägbelysning i enlighet med entreprenad handlingar som uppgjorts av Ramboll. Arbeten på Matildavägen samt stenläggning på Korsholmsvägen är option. Upphandling för sanering av befintligt vatten och avloppsnät sker med option möjlighet. Dagvattenröret från rondellen mot Andersvägen förnyas även. Upphandlingen är selektiv. Intresserade entreprenörer lämnar in intresseanmälan. Förfrågan handlingar sänds därefter till godkända entreprenörer. Valet av entreprenör sker med beaktande av anbudets totalpris samt jämförelsepris som uppkommer baserat på entreprenörens tilläggs- och enhetspriser enligt principen som finns på bilagan "Ansökningsinfordran 17.2.2023 DKCO ok.pdf" Tidpunkter och optioner meddelas i anbudsförfrågan. Avsnittet Agnesvägen till den nya rondellen ingår inte i denna upphandling.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muut
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaEntreprenad området är i centrum av Smedsby (Korsholm) på Korsholmsvägen samt Källängsvägen och Skolvägen i enlighet med entreprenad handlingarna., Optionerna finns i närområdet.

Sopimukset

Päätös päivämäärä
Sopimusnumero
Myyjät