This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-01-12
Ilmoituksen numero2023-117318
TED numero
OstajaorganisaatioUudenkaupungin kaupunki (0144036-6 )
Välskärintie 2 C
FI-23500 Uusikaupunki
http://www.uusikaupunki.fi
Hankinnan otsikkotiedotLeikkipaikkojen kilpailutus
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/80847/notice/117318/overview
Originaali JSON tietue117318.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSalmen leikkikenttä on metsäinen, luonnollinen puisto, johon rakennettavan leikkikentän tulee noudattaa luontoteemaa. Turva-alustana tulee käyttää haketta. Salmen alue sijaitsee noin 3,5 kilometrin päässä Uudenkaupungin keskustasta Käätyjärven itäpuolella. Puiston lähialueen rakennuskanta on pientalovaltaista. Salmella leikkikenttäalue on tällä hetkellä noin 500m2. Alueen leikkijät jakautuvat tasaisesti ikäryhmiin 0-3-vuotiaat, 4-6-vuotiaat ja alakouluikäiset. Leikkijöitä alueella on 60-70 hlö. Kyseessä on leikkipuiston kokonaisvaltainen hankinta, johon sisältyy vanhojen leikkivälineiden purkaminen (4 kpl + infotaulu), puiston pohjatyöt, puiston turva-alustan ja leikkivälineiden toimittaminen ja asennus käyttökuntoon sekä muut leikkikentän välineet ja tarvikkeet kuten pöydät, penkit, roskapöntöt. Hankintaan kuuluu myös leikkikentän tunnistetaulu. Tämän osa-alueen kiinteä kokonaishinta on asennettuna 90 000 euroa sisältäen kaikki tarjouspyynnön sisältämät vaatimukset. Leikkipuistoa koskeva suunnitelmassa tulee hyödyntää tarjouspyynnön liitteenä (Liite 7) olevaa DWG-kuvaa. Koska hankintamenettelynä on käänteinen kilpailutus, tarjoajat kilpailevat yksinomaan laatuperustein. Sopimuksen on tarkoitus alkaa keväällä 2023 ja siten, että leikkikentät ovat valmiita viimeistään 15.6.2023. Ilmoitettu sopimuksen aloituspäivämäärä on vain ja ainoastaan arvio.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeikkikenttävälineet (37535200)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausJanhuan leikkikenttä sijaitsee noin kilometrin päässä Uudenkaupungin keskustasta. Alueen rakennusympäristö koostuu pääosin kerros- ja rivitaloista. Meren rantaan on alueelta vain muutaman sadan metrin matka. Tämän leikkikentän teemana on merirosvoaihe. Tarjoajia pyydetään huomioimaan, että leikkikentän maasto, jolle leikkivälineet asennetaan, on kallioperäinen ja alue on muutoin puustoinen. Janhuan alueella kaavoitettu pinta-ala on n. 2500 m2, josta n. 400 m2 on tällä hetkellä käytössä. Alueen leikkijöistä noin puolet on alakouluikäisiä ja loput puolet jakautuvat tasaisesti taaperoiden ja leikki-ikäisten välillä. Leikkijöitä alueella on noin 50 hlö. Kyseessä on leikkipuiston kokonaisvaltainen hankinta, johon sisältyy vanhojen leikkivälineiden purkaminen (6 kpl + infotaulu), puiston pohjatyöt, puiston turva-alustan ja leikkivälineiden toimittaminen ja asennus käyttökuntoon sekä muut leikkikentän välineet ja tarvikkeet kuten pöydät, penkit, roskapöntöt. Hankintaan kuuluu myös leikkikentän tunnistetaulu. Tämän osa-alueen kiinteä kokonaishinta asennettuna on 40 000 euroa sisältäen kaikki tarjouspyynnön sisältämät vaatimukset. Leikkipuistoa koskeva suunnitelmassa tulee hyödyntää tarjouspyynnön liitteenä (Liite 8) olevaa DWG-kuvaa. Koska hankintamenettelynä on käänteinen kilpailutus, tarjoajat kilpailevat yksinomaan laatuperustein. Sopimuksen on tarkoitus alkaa keväällä 2023 ja siten, että leikkikentät ovat valmiita viimeistään 15.6.2023. Ilmoitettu sopimuksen aloituspäivämäärä on vain ja ainoastaan arvio.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeikkikenttävälineet (37535200)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausKalanti on maaseutumainen, pientalovaltainen taajama-alue jonne on Uudestakaupungista matkaa noin 8 kilometriä. Leikkikentän teemana on luonto ja maanviljelys. Leikkikenttäalue on tällä hetkellä n. 500 m2, mutta kaavoitettu pinta-ala on leikkikentälle 3890 m2. Alueella on tällä hetkellä pääosin alakouluikäisiä (7-12v) leikkijöitä. Lisäksi alueella on jonkin verran alle kouluikäisiä leikkijöitä. Leikkijöitä alueella on noin 20-30 henkilöä. Kyseessä on leikkipuiston kokonaisvaltainen hankinta, johon sisältyy vanhojen leikkivälineiden purkaminen (5kpl), puiston pohjatyöt, puiston turva-alustan ja leikkivälineiden toimittaminen ja asennus käyttökuntoon sekä muut leikkikentän välineet ja tarvikkeet kuten pöydät, penkit, roskapöntöt. Hankintaan kuuluu myös leikkikentän tunnistetaulu. Tämän osa-alueen kiinteä kokonaishinta on 40 000 euroa sisältäen kaikki tarjouspyynnön sisältämät vaatimukset. Leikkipuistoa koskeva suunnitelmassa tulee hyödyntää tarjouspyynnön liitteenä (Liite 9) olevaa DWG-kuvaa. Kalannin Pappilanpolun leikkikentän alueen dwg-kuva ei ole kadun osalta ajantasainen, mutta se ei vaikuta suunniteltavaan alueeseen. Koska hankintamenettelynä on käänteinen kilpailutus, tarjoajat kilpailevat yksinomaan laatuperustein. Sopimuksen on tarkoitus alkaa keväällä 2023 ja siten, että leikkikentät ovat valmiita viimeistään 15.6.2023. Ilmoitettu sopimuksen aloituspäivämäärä on vain ja ainoastaan arvio.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLeikkikenttävälineet (37535200)
AluekoodiFI1C1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset