This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-01-03
Ilmoituksen numero2023-116670
TED numero2023/S 005-009020
OstajaorganisaatioVaasan kaupunki / Vaasan Talotoimi -liikelaitos (0209602-6 )
PL 2
FI-65100 Vaasa
http://www.teese.fi
Hankinnan otsikkotiedotRakennustekniset työt, maalaustyöt ja mattotyöt
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio6 000 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/80434/notice/116670/overview
Originaali JSON tietue116670.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennustekniset työt sisältävät rakennusteknisiä töitä, jotka voivat sisältää mm. rakennus-, muuraus-, laatoitus-, vedeneristys- ja tiivistystöitä sekä tavanomaisia purkutöitä. Osa kohteista voi olla työn aikana osittain käytössä. Työt ovat pääsääntöisesti korjaus- ja kunnossapitotyöluonteisia töitä. Osa-alueen tarjoaja toimii pääsääntöisesti rakennustyön Vna 205/2009 tarkoittamana päätoteuttajana ja työmaapalveluista vastaavana urakoitsijana. Tarjoajalla tulee olla osoittaa henkilö, joka toimii Vaasan talotoimen kohteissa vastaavana työnjohtajana. Henkilö voi olla palveluntarjoajan omasta organisaatiosta tai tarjoaja voi hankkia vastaavan työnjohtajan konsulttipalveluna (konsultti hyväksytettävä Vaasan talotoimella). Nimetty vastaava työnjohtaja tulee hyväksyttää Vaasan rakennusvalvonnalla vastaavana työnjohtajana toimimiseen. Mikäli Vaasan rakennusvalvonta ei laillisesta ja perustellusta syystä hyväksy esitettyä henkilöä kohteen vastaavaksi työnjohtajaksi, tulee palveluntarjoajan viipymättä osoittaa toinen rakennusvalvonnan vaatimukset täyttävä henkilö vastaavaksi työnjohtajaksi. Yksittäiset toimeksiannot ovat vaikeasti määriteltävissä, mahdollisesti nopealla aikataululla tilattavia rakentamistöitä, joiden laajuus vaihtelee muutamasta tunnista viikkoihin. Kohteiden vaativuus vaihtelee.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaTyöt tapahtuvat Vaasan alueella, mahdollisesti myös Vähässäkyrössä.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMaalaustyöt sisältävät mm. erilaisia maalaus ja pinnoitustöitä, alustan esikäsittely- sekä viimeistelytöitä. Osa kohteista voi olla työn aikana osittain käytössä. Työt ovat pääsääntöisesti korjaus- ja kunnossapitotyöluonteisia töitä. Osa-alueen tarjoaja toimii pääsääntöisesti rakennustyön Vna 205/2009 tarkoittamana päätoteuttajana ja työmaapalveluista vastaavana urakoitsijana. Yksittäiset toimeksiannot ovat vaikeasti määriteltävissä, mahdollisesti nopealla aikataululla tilattavia maalaustöitä, joiden laajuus vaihtelee muutamasta tunnista viikkoihin. Kohteiden vaativuus vaihtelee.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaTyöt tapahtuvat Vaasan alueella, mahdollisesti myös Vähäkyrössä.

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMattotyöt sisältävät erilaisten matto- ja vinyylilankku-/laattamateriaalien poisto- ja asennustöitä sisältäen alustan käsittelytöitä (mm. vanhojen mattoliimojen poisto). Osa kohteista voi olla työn aikana osittain käytössä. Työt ovat pääsääntöisesti korjaus- ja kunnossapitotyöluonteisia töitä. Osa-alueen tarjoaja toimii pääsääntöisesti rakennustyön Vna 205/2009 tarkoittamana päätoteuttajana ja työmaapalveluista vastaavana urakoitsijana. Yksittäiset toimeksiannot ovat vaikeasti määriteltävissä, mahdollisesti nopealla aikataululla tilattavia mattojen poisto- ja asennustöitä, joiden laajuus vaihtelee muutamasta tunnista viikkoihin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakennustyöt (45000000)
AluekoodiFI195
Pääasiallinen suorituspaikkaTyöt tapahtuvat Vaasan alueella, mahdollisesti myös Vähäkyrössä.

Sopimukset