This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2023-01-02
Ilmoituksen numero2023-116622
TED numero
OstajaorganisaatioMikkelin kaupunki (0165116-3 )
PL 33
FI-50101 Mikkeli
http://www.mikkeli.fi
Hankinnan otsikkotiedotKiinteistönvälitys- ja toimitilavuokrauspalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/80408/notice/116622/overview
Originaali JSON tietue116622.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyynnön mukainen kiinteistönvälityspalvelu: välityspalkkion hinta annetaan kokonaisuudessaan prosenttihintana (% / toteutunut velaton kauppahinta). Välityspalkkioprosentin tulee sisältää kaikki ilmoitus- ja asiakirjakulut. Erillisiä matkakorvauksia tai muita kustannuksia ei makseta. Mikkelin kaupunki tekee hankintasopimuksen voittaneen tarjoajan kanssa. Sopimuskauden aikana kaupunki tekee valitulta palveluntuottajalta tilauksia vahvistettujen ehtojen mukaisesti. Mikkelin kaupunki ei sitoudu määrä- tai vähimmäisostovelvoitteisiin. Myyntikohteiden listalla on esimerkiksi asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöiden osakkeita, liike- ja toimitiloja jne. VÄLITYSTOIMEKSIANNON EHDOT: Välitystoimeksiannossa noudatetaan lakia kiinteistöjen Ja vuokrahuoneistojen välittämisestä (15.1.2000/1074). Lisäksi välittäjä sitoutuu noudattamaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton (KVKL) Hyvä Välitystapa -ohjetta. Kaupunki asettaa myytäville kohteille oman hintatavoitteensa, mutta kohteiden markkinointi tehdään tarjousperusteisesti niin, että kaupungilla on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Kiinteistönvälittäjän tehtävät: - Kohteen arvostaminen - Kohdetietojen selvittäminen (tekniset tiedot, avaimet jne.) - Kohteen hinta-arvion tekeminen - Myyntistrategian suunnittelu - Tavoitteellinen markkinointisuunnitelma ja sen toteuttaminen monikanavaisesti - Aktiivinen myynti- ja markkinointiote - Tiedusteluihin vastaaminen ja esittelyiden järjestäminen. - Ostotarjouksien vastaanottaminen ja kauppaneuvotteluista huolehtiminen. - Ennakkojärjestelyt ja kaupantekotilaisuuden järjestäminen. - Kauppakirjan laatiminen - Jälkiasioiden hoitaminen (kaupan loppuun saattaminen)
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat erilaiset kiinteistönvälityspalvelut (70300000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaMikkeli

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTarjouspyynnön mukainen toimitilavuokrauspalvelu: välityspalkkion hinta annetaan kuukausimääränä. Välityspalkkio (= x kertaa kuukausivuokraa vastaava summa). Välityspalkkio maksetaan tarjotun kuukausimäärän mukaan. Palkkion tulee sisältää kaikki ilmoitus- ja asiakirjakulut. Erillisiä matkakorvauksia tai muita kustannuksia ei makseta. Mikkelin kaupunki tekee hankintasopimuksen voittaneen tarjoajan kanssa. Kaupunki vuokraa omistamiaan toimitiloja yrityksille ja yhteisöille. Kiinteistövälittäjät kartoittavat yritysten tarpeisiin sopivat tilat, esittelevät niitä ja toimivat yhteyshenkilönä vuokrauksen kaikissa vaiheissa. Mikkelin kaupunki ei sitoudu tämän tarjouspyynnön perusteella mihinkään minimiostoihin. Kaupunki pidättää oikeuden hoitaa erikseen määriteltyjen kohteiden toimitilavuokrauksen itse. VÄLITYSTOIMEKSIANNON EHDOT: Välitystoimeksiannossa noudatetaan lakia kiinteistöjen Ja vuokrahuoneistojen välittämisestä (15.1.2000/1074). Lisäksi välittäjä sitoutuu noudattamaan Kiinteistönvälitysalan Keskusliiton (KVKL) Hyvä Välitystapa -ohjetta. Kaupunki asettaa vuokrattaville kohteille oman hintatavoitteensa, mutta kohteiden markkinointi tehdään tarjousperusteisesti niin, että kaupungilla on oikeus hyväksyä tai hylätä tarjoukset. Kiinteistönvälittäjän tehtävät: - Kiinteistökohteiden arvostaminen - Aktiivinen uusasiakashankinta, selkeä segmentointi (yritys-, toimitilat-harrastetilat-, varastot) - reaaliaikaiset kohde kuvaukset, videot ym.. - laatia vuokraus-, myynti- ja markkinointimateriaali kaupungin antamien lähtötietojen pohjalta - järjestää esittelyt mahdollisesti tarpeen vaatiessa myös ilta- ja tai viikonloppunäytöt ja markkinoida kohteita esittämänsä markkinointiohjelman mukaisesti. Yleisesittelyjen minimimäärä per kohde on 2 per kuukausi ja lisäksi tarvittaessa toteutetaan yksityisesittelyt. - vuokrailmoituksen julkaisu vähintään välittäjän omilla nettisivuilla. Vuokrattavan kohteen ns. etusivun kohdenosto kerran viikossa ettei meidän kohteet ”huku” kiinteistövälityksen julkaisumassaan. - laatia tarjousasiakirjat - kaikkien tarvittavien asiakirjojen hankinta - toimittaa tarjousasiakirjat Mikkelin kaupungille - laatia yhteystieto- ja esisopimus kaupungin antaman ohjeistuksen mukaan (esitietolomake) - kiinteistövälittäjän neuvonta ja opastaminen toimitilavuokraukseen liittyvistä asioista sekä tiedonanto ehdokkaille - Kuukausittain tapaaminen ja tilanneraportti annetuista kohteista - Vuokratilan lopputarkastukset sovitusti toimeksiantajan kanssa - Noutaa vuokrattavien kohteiden avaimet kaupungin ilmoittamasta osoitteesta
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutSopimuksen perusteella tai palkkiota vastaan suoritettavat erilaiset kiinteistönvälityspalvelut (70300000)
AluekoodiFI1D1
Pääasiallinen suorituspaikkaMikkeli

Sopimukset