This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-12-16
Ilmoituksen numero2022-115565
TED numero
OstajaorganisaatioTuomi Logistiikka Oy (2722581-6 )
Särkijärvenkatu 1
FI-33840 Tampere
http://www.tuomilogistiikka.fi
Hankinnan otsikkotiedotOrtoosit ja tuet
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio615 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/79765/notice/115565/overview
Originaali JSON tietue115565.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alueeseen 3 kuuluu tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti peukalotuki. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään ainoastaan halvinta hintaa, koska laatu on otettu huomioon vähimmäisvaatimuksissa. Vähimmäislaatuvaatimukset on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Mikäli tarjousvertailun voittaneiden tarjoajien tuotteet ovat merkiltään ja malliltaan samat, on tilaajalla oikeus valita tarjousvertailussa toiseksi tai kolmanneksi tulleen tarjoajan tilalle tarjousvertailussa sellainen seuraavaksi tullut tarjoaja, jonka tarjottu tuote on eri kuin tarjousvertailun voittaneen tai toiseksi tulleen tarjoajan tuote. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Arvioitu osa-aluekohtainen kokonaisarvo on 9000€, joka on laskettu neljälle (4) vuodelle. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on suuntaa antava ja se ei sido tilaajaa. Tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hinnat ovat kiinteitä sopimuskauden kaksi ensimmäistä vuotta. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alueeseen 1 kuuluu tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti peroneustuki. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään ainoastaan halvinta hintaa, koska laatu on otettu huomioon vähimmäisvaatimuksissa. Vähimmäislaatuvaatimukset on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Mikäli tarjousvertailun voittaneiden tarjoajien tuotteet ovat merkiltään ja malliltaan samat, on tilaajalla oikeus valita tarjousvertailussa toiseksi tai kolmanneksi tulleen tarjoajan tilalle tarjousvertailussa sellainen seuraavaksi tullut tarjoaja, jonka tarjottu tuote on eri kuin tarjousvertailun voittaneen tai toiseksi tulleen tarjoajan tuote. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Arvioitu osa-aluekohtainen kokonaisarvo on 590 000€, joka on laskettu neljälle (4) vuodelle. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on suuntaa antava ja se ei sido tilaajaa. Tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hinnat ovat kiinteitä sopimuskauden kaksi ensimmäistä vuotta. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan osa-alueeseen 2 kuuluu tämän tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti pujotettava rannetuki, kiinteällä peukaloaukolla. Osa-alueeseen valitaan kolme (3) kokonaistaloudellisesti edullisinta tarjoajaa toimitusvarmuuden ja valikoiman monipuolisuuden takaamiseksi. Kokonaistaloudellisen edullisuuden perusteena käytetään parasta hinta-laatusuhdetta. Vähimmäislaatuvaatimukset sekä pisteytettävät laatukriteerit on kerrottu kohdassa hankinnan kohteen kriteerit sekä liitteenä olevissa asiakirjoissa. Mikäli tarjousvertailun voittaneiden tarjoajien tuotteet ovat merkiltään ja malliltaan samat, on tilaajalla oikeus valita tarjousvertailussa toiseksi tai kolmanneksi tulleen tarjoajan tilalle tarjousvertailussa sellainen seuraavaksi tullut tarjoaja, jonka tarjottu tuote on eri kuin tarjousvertailun voittaneen tai toiseksi tulleen tarjoajan tuote. Sopimuskaudella tuotteiden tilaaminen käyttäjäasiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan. Tilauksissa ja valinnassa useamman valittujen sopimustoimittajien tuotteiden välillä huomioidaan mm. käyttäjän tarpeet sekä kokonaistaloudellinen edullisuus. Arvioitu osa-aluekohtainen kokonaisarvo on 16 000€, joka on laskettu neljälle (4) vuodelle. Hankinnan arvioitu kokonaisarvo on suuntaa antava ja se ei sido tilaajaa. Tilausmäärät voivat vaihdella vuosittain. Hinnat ovat kiinteitä sopimuskauden kaksi ensimmäistä vuotta. Hinta ei sisällä arvonlisäveroa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutLääketieteelliset laitteet, farmaseuttiset valmisteet ja henkilökohtaiseen hygieniaan liittyvät tuotteet (33000000)
AluekoodiFI19, FI1C
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset