This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-12-12
Ilmoituksen numero2022-115181
TED numero
OstajaorganisaatioAkaan kaupunki (2050864-5 )
Myllytie 3
FI-37800 Akaa
http://www.akaa.fi/
Hankinnan otsikkotiedotViialan yhtenäiskoulun kuvaamataidon luokan varustaminen
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/79538/notice/115181/overview
Originaali JSON tietue115181.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Akaalle valmistuvan Viialan yhtenäiskoulun kuvaamataidon opetustilojen tarvikkeista ja välineistä. Osa-alue 1 Keramiikkatyön tarvikkeet Hankittavat tarvikkeet ja välineet löytyvät tarjouslomakkeen sivulta 2-5. Dokumenteissa esiintyvät tuotemerkit ovat ainoastaan vähimmäisvaatimuk-set täyttäviä esimerkkejä, ja tarjoajan vähintään vastaavat ominaisuudet sisältävät tuotteet hyväksytään. Nämä tuotemerkit ovat esimerkkejä ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää vastaavat laatu- ja ominaisuusmääritteet kuin mainittu tuotemerkki.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKeramiikka (44111300)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaAkaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Akaalle valmistuvan Viialan yhtenäiskoulun kuvaamataidon opetustilojen tarvikkeista ja välineistä. Osa-alue 2 Kuvaamataito, yleistarvikkeet Hankittavat tarvikkeet ja välineet löytyvät tarjouslomakkeen sivulta 2-5. Dokumenteissa esiintyvät tuotemerkit ovat ainoastaan vähimmäisvaatimuk-set täyttäviä esimerkkejä, ja tarjoajan vähintään vastaavat ominaisuudet sisältävät tuotteet hyväksytään. Nämä tuotemerkit ovat esimerkkejä ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää vastaavat laatu- ja ominaisuusmääritteet kuin mainittu tuotemerkki.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKäsityö- ja taidetarvikkeet (37800000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaAkaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Akaalle valmistuvan Viialan yhtenäiskoulun kuvaamataidon opetustilojen tarvikkeista ja välineistä. Osa-alue 3 Grafiikan tarvikkeet Hankittavat tarvikkeet ja välineet löytyvät tarjouslomakkeen sivulta 2-5. Dokumenteissa esiintyvät tuotemerkit ovat ainoastaan vähimmäisvaatimuk-set täyttäviä esimerkkejä, ja tarjoajan vähintään vastaavat ominaisuudet sisältävät tuotteet hyväksytään. Nämä tuotemerkit ovat esimerkkejä ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää vastaavat laatu- ja ominaisuusmääritteet kuin mainittu tuotemerkki.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTaidetarvikkeet (37820000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaAkaa

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena ovat Akaalle valmistuvan Viialan yhtenäiskoulun kuvaamataidon opetustilojen tarvikkeista ja välineistä. Osa-alue 4 Kamera ja tarvikkeet Hankittavat tarvikkeet ja välineet löytyvät tarjouslomakkeen sivulta 2-5. Dokumenteissa esiintyvät tuotemerkit ovat ainoastaan vähimmäisvaatimuk-set täyttäviä esimerkkejä, ja tarjoajan vähintään vastaavat ominaisuudet sisältävät tuotteet hyväksytään. Nämä tuotemerkit ovat esimerkkejä ja tarjottujen tuotteiden tulee täyttää vastaavat laatu- ja ominaisuusmääritteet kuin mainittu tuotemerkki.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutKamerat (38651000)
AluekoodiFI197
Pääasiallinen suorituspaikkaAkaa

Sopimukset