This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-12-05
Ilmoituksen numero2022-114754
TED numero2022/S 238-683930
OstajaorganisaatioSansia Oy (2364760-8 )
PL 2000, Viestikatu 3
FI-70600 Kuopio
https://www.sansia.fi
Hankinnan otsikkotiedotHuoltamotankkaukset eräillä Pohjois-Savon paikkakunnilla
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio844 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/79246/notice/114754/overview
Originaali JSON tietue114754.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Joroisissa. Tarjottavat tuotteet: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) Vapaaehtoiset tuotteet: - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta paikkakunnalla on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaJoroinen

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Keiteleellä. Tarjottavat tuotteet: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) Vapaaehtoiset tuotteet: - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta paikkakunnalla on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaKeitele

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Leppävirralla. Tarjottavat tuotteet: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) Vapaaehtoiset tuotteet: - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta paikkakunnalla on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaLeppävirta

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Rautavaaralla. Tarjottavat tuotteet: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) Vapaaehtoiset tuotteet: - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta paikkakunnalla on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaRautavaara

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Riistavedellä. Tarjottavat tuotteet: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) Vapaaehtoiset tuotteet: - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta paikkakunnalla on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaRiistavesi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Sonkajärvellä. Tarjottavat tuotteet: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) Vapaaehtoiset tuotteet: - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta paikkakunnalla on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaSonkajärvi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Vehmersalmella. Tarjottavat tuotteet: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) Vapaaehtoiset tuotteet: - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta paikkakunnalla on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaVehmersalmi

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSansia Oy pyytää tarjousta mittarihinnasta annettavasta alennuksesta senttiä/litra (alv 0%) toimittajan verkostoon kuuluvilta palvelu- ja automaattiasemilta Vieremällä. Tarjottavat tuotteet: - Bensiini 95E10 ja 98E5 - Diesel (kaikki laadut) Vapaaehtoiset tuotteet: - Moottoripolttoöljy (kaikki laadut) Hankinnan kohteena olevien tuotteiden ja palvelujen maksu tapahtuu toimittajan tilaajan käyttöön myöntämällä maksukortilla tai muulla tunnistautumisella. Muita tunnistautumistapoja voivat olla esim. mobiilitunnistautuminen ja ns. kortiton tankkaus. Hankintaan liittyneet tilaajat tekevät tankkauksen tähän hankinnan osaan valituilta toimittajilta seuraavan toimintamallin mukaisesti: Tilaaja valitsee toimittajista sen, kenellä tankattavan polttoaineen hinta paikkakunnalla on kulloinkin edullisin ja tankkausaseman sijainti tilaajan toimipaikkaan (toimisto, varikko, paloasema tms.) tai työn suorittamispaikkaan nähden on tarkoituksenmukaisin.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutPolttoaineet (09100000)
AluekoodiFI1D2
Pääasiallinen suorituspaikkaVieremä

Sopimukset