This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-11-30
Ilmoituksen numero2022-114413
TED numero2022/S 234-673725
OstajaorganisaatioHSY Helsingin seudun ympäristöpalvelut -kuntayhtymä (2274241-9 )
PL 300
FI-00066 HSY
http://www.hsy.fi
Hankinnan otsikkotiedotJätteiden keräys- ja kuljetustyöt Pohjois-Espoossa ja Kauniaisissa
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/79039/notice/114413/overview
Originaali JSON tietue114413.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSekajätteen keräys ja kuljetus takakuormaustyönä Pohjois-Espoossa urakka-alueella 6. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1a – 1d, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2a – 2d, sopimusmalli liitteenä 3a. Urakka-aika on 8.4.2024 - 8.4.2029. Urakka sisältää sekajätteiden keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen ja mahdollisen polttokelpoisen irtojätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen Vantaan jätevoimalaan. Urakoitsijan on varauduttava kuljettamaan jäte Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan voimalan mahdollisten ennakoimattomien häiriötilanteiden ja huoltoseisokkien aikana. Vuosittain tehtävä huoltoseisokki on pituudeltaan arviolta 4-6 viikkoa. Huoltoseisokki toteutetaan normaalisti kahdessa erillisessä jaksossa, joista ensimmäinen keväällä ja jälkimmäinen syksyllä. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle vuosittaiset huoltoseisokin ajankohdat. Huoltoseisokin aikana jäte ohjataan Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, mikäli Vantaan jätevoimala ei pysty ottamaan jätettä vastaan huoltoseisokin aikana. Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin liittyvää jätettä. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla autoon kiinnitetyn etätunnistimen avulla automaattisesti. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakassa käytetään tilaajan ja kiinteistön omistamia keräysvälineitä. Urakkaan ei kuulu astiakuljetuksia. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3a olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSekajätteen keräys ja kuljetus takakuormaustyönä Pohjois-Espoossa urakka-alueella 7. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1a – 1d, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2a – 2d, sopimusmalli liitteenä 3a. Urakka-aika on 8.4.2024 - 8.4.2029. Urakka sisältää sekajätteiden keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen ja mahdollisen polttokelpoisen irtojätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen Vantaan jätevoimalaan. Urakoitsijan on varauduttava kuljettamaan jäte Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan voimalan mahdollisten ennakoimattomien häiriötilanteiden ja huoltoseisokkien aikana. Vuosittain tehtävä huoltoseisokki on pituudeltaan arviolta 4-6 viikkoa. Huoltoseisokki toteutetaan normaalisti kahdessa erillisessä jaksossa, joista ensimmäinen keväällä ja jälkimmäinen syksyllä. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle vuosittaiset huoltoseisokin ajankohdat. Huoltoseisokin aikana jäte ohjataan Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, mikäli Vantaan jätevoimala ei pysty ottamaan jätettä vastaan huoltoseisokin aikana. Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin liittyvää jätettä. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla autoon kiinnitetyn etätunnistimen avulla automaattisesti. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakassa käytetään tilaajan ja kiinteistön omistamia keräysvälineitä. Urakkaan ei kuulu astiakuljetuksia. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3a olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSekajätteen keräys ja kuljetus takakuormaustyönä Pohjois-Espoossa urakka-alueella 8. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1a – 1d, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2a – 2d, sopimusmalli liitteenä 3a. Urakka-aika on 8.4.2024 - 8.4.2029. Urakka sisältää sekajätteiden keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen ja mahdollisen polttokelpoisen irtojätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen Vantaan jätevoimalaan. Urakoitsijan on varauduttava kuljettamaan jäte Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan voimalan mahdollisten ennakoimattomien häiriötilanteiden ja huoltoseisokkien aikana. Vuosittain tehtävä huoltoseisokki on pituudeltaan arviolta 4-6 viikkoa. Huoltoseisokki toteutetaan normaalisti kahdessa erillisessä jaksossa, joista ensimmäinen keväällä ja jälkimmäinen syksyllä. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle vuosittaiset huoltoseisokin ajankohdat. Huoltoseisokin aikana jäte ohjataan Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, mikäli Vantaan jätevoimala ei pysty ottamaan jätettä vastaan huoltoseisokin aikana. Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin liittyvää jätettä. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla autoon kiinnitetyn etätunnistimen avulla automaattisesti. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakassa käytetään tilaajan ja kiinteistön omistamia keräysvälineitä. Urakkaan ei kuulu astiakuljetuksia. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3a olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausSekajätteen keräys ja kuljetus takakuormaustyönä Kauniaisissa urakka-alueella 89. Kartat urakka-alueista ovat liitteinä 1a – 1d, tarjoustaulukot ovat liitteinä 2a – 2d, sopimusmalli liitteenä 3a. Urakka-aika on 8.4.2024 - 8.4.2029. Urakka sisältää sekajätteiden keräysvälineiden takakuormaustyhjennyksen ja mahdollisen polttokelpoisen irtojätteen kuormauksen jäteautoon kiinteistöillä ja jätteen kuljettamisen Vantaan jätevoimalaan. Urakoitsijan on varauduttava kuljettamaan jäte Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen samaan tarjoushintaan voimalan mahdollisten ennakoimattomien häiriötilanteiden ja huoltoseisokkien aikana. Vuosittain tehtävä huoltoseisokki on pituudeltaan arviolta 4-6 viikkoa. Huoltoseisokki toteutetaan normaalisti kahdessa erillisessä jaksossa, joista ensimmäinen keväällä ja jälkimmäinen syksyllä. Tilaaja ilmoittaa urakoitsijalle vuosittaiset huoltoseisokin ajankohdat. Huoltoseisokin aikana jäte ohjataan Ämmässuon jätteenkäsittelykeskukseen, mikäli Vantaan jätevoimala ei pysty ottamaan jätettä vastaan huoltoseisokin aikana. Urakoitsijalta ei peritä HSY:n jätteenkäsittelyyn tuodusta tähän urakkaan kuuluvasta jätteestä käsittelymaksua. Kuorma ei saa sisältää muuta kuin HSY:n urakoihin liittyvää jätettä. Urakoitsijan auto tunnistetaan käsittelypaikan vaa’alla autoon kiinnitetyn etätunnistimen avulla automaattisesti. Kuljettajan on lisäksi ilmoitettava vaa’alla kuorman alkuperä ja kuorman tunnistetiedot tilaajan edellyttämällä tavalla. Urakassa käytetään tilaajan ja kiinteistön omistamia keräysvälineitä. Urakkaan ei kuulu astiakuljetuksia. Urakoitsijalla ei ole oikeutta siirtokuormata jätettä. Kuormat on toimitettava kokonaisuudessaan HSY:n jätteenkäsittelyyn. Urakan tarkempi kuvaus on esitetty liitteenä 3a olevassa sopimusmallissa.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutJätteisiin liittyvät palvelut (90500000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset