This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-11-24
Ilmoituksen numero2022-113997
TED numero2022/S 230-662035
OstajaorganisaatioOulun kaupunki (0187690-1 )

FI-90140 Oulu
https://www.ouka.fi/oulu/tilapalvelut
Hankinnan otsikkotiedotOulun Tilapalvelut - Kunnossapidon suunnittelupalvelut
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/78809/notice/113997/overview
Originaali JSON tietue113997.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennussuunnittelutehtävä on tavanomainen, jos suunniteltava rakennus on yksi- tai kaksikerroksinen ja kooltaan pienehkö, arkkitehtonisilta, teknisiltä ja toiminnallisilta vaatimuksiltaan tavanomainen eikä rakennuksen ympäristöstä tai rakennuspaikasta aiheudu suunnittelulle erityisiä vaatimuksia. Rakennussuunnittelutehtävä korjaus- ja muutostyössä on tavanomainen, jos korjaus-ja muutostyön arkkitehtoniset, tekniset ja toiminnalliset vaatimukset ovat tavanomaiset eikä rakennuksen ympäristöstä, rakennuspaikasta tai rakennuksen käyttötarkoituksesta tai ominaisuudesta aiheudu suunnittelulle erityisiä vaatimuksia. Ilmanvaihdon suunnittelutehtävä on tavanomainen, jos suunniteltavan rakennuksen käyttötarkoituksesta tai koosta ei aiheudu ilmanvaihdolle tai sisäilman laadulle erityisiä teknisiä eikä toiminnallisia vaatimuksia ja suunnittelussa voidaan käyttää yleisiä suunnitteluohjeita ja vakiintuneita ratkaisuja. Kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston suunnittelutehtävä on tavanomainen, jos suunniteltavan rakennuksen käyttötarkoituksesta ja koosta ei aiheudu vesi- ja viemärilaitteistolle erityisiä teknisiä eikä toiminnallisia vaatimuksia ja suunnittelussa voidaan käyttää yleisiä suunnitteluohjeita ja vakiintuneita ratkaisuja. Rakennusfysikaalinen suunnittelutehtävä on tavanomainen, jos suunniteltava rakennus on teknisiltä ja toiminnallisilta vaatimuksiltaan tavanomainen ja suunnittelussa voidaan käyttää yleisiä suunnitteluohjeita ja vakiintuneita ratkaisuja eikä rakennuksen ympäristöstä tai rakennuspaikasta aiheudu suunnittelulle erityisiä vaatimuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennussuunnittelutehtävä on vaativa, jos: 1) suunniteltavassa rakennuksessa on enemmän kuin kaksi kerrosta tai rakennus on muuten kooltaan suuri; 2) rakennuksen on täytettävä korkeat arkkitehtoniset, tekniset tai toiminnalliset vaatimukset käyttötarkoituksensa tai ominaisuuksiensa vuoksi; 3) rakennuksen ympäristöstä aiheutuu erityisiä vaatimuksia rakennuksen arkkitehtuurin sovittamiselle kaupunkikuvaan tai maisemaan; taikka 4) rakennuspaikasta aiheutuu suunnittelulle erityisiä vaatimuksia Rakennussuunnittelutehtävä korjaus- ja muutostyössä on vaativa, jos korjaus- ja muutostyön arkkitehtoniset, tekniset tai toiminnalliset vaatimukset ovat korkeat tai rakennuksen ympäristöstä, rakennuspaikasta tai rakennuksen käyttötarkoituksesta tai ominaisuudesta aiheutuu suunnittelulle erityisiä vaatimuksia. Ilmanvaihdon korjaus- ja muutostyön suunnittelutehtävä on vaativa, jos korjaus- ja muutostyön tekniset tai toiminnalliset vaatimukset ovat korkeat tai rakennuksen käyttötarkoituksesta tai ominaisuudesta aiheutuu suunnittelulle erityisiä vaatimuksia. Kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston korjaus-ja muutostyön suunnittelutehtävä on vaativa, jos korjaus- ja muutostyön tekniset tai toiminnalliset vaatimukset ovat korkeat tai rakennuksen käyttötarkoituksesta tai ominaisuudesta aiheutuu suunnittelulle erityisiä vaatimuksia. Kosteusvaurion korjaustyön suunnittelutehtävä on vaativa, jos suunnittelun kohteessa on laajoja kosteus-tai homevaurioita tai vaurioiden korjaus edellyttää rakenteiden kosteusfysikaalisen toiminnan merkittävää muuttamista.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennussuunnittelutehtävä on poikkeuksellisen vaativa, jos: 1) suunniteltavan rakennuksen on täytettävä poikkeuksellisen korkeat arkkitehtoniset, tekniset tai toiminnalliset vaatimukset käyttötarkoituksensa tai ominaisuuksiensa vuoksi; 2) rakennus suunnitellaan suojeltuun tai muutoin kaupunkikuvallisesti, kulttuurihistoriallisesti tai maisemallisesti arvokkaaseen ympäristöön tai kaupunkirakenteellisesti erittäin merkittävään ympäristöön; taikka 3) suunnittelu edellyttää uusien tai muutoin erittäin vaativien suunnittelu-, laskenta- tai mitoitusmenetelmien käyttöä. Rakennussuunnittelutehtävä korjaus- ja muutostyössä on poikkeuksellisen vaativa, jos korjaus- ja muutostyön arkkitehtoniset, tekniset tai toiminnalliset vaatimukset ovat poikkeuksellisen korkeat tai rakennuksen arvokkaasta ympäristöstä tai rakennuksen käyttötarkoituksesta tai ominaisuudesta aiheutuu suunnittelulle poikkeuksellisia vaatimuksia. Ilmanvaihdon korjaus- ja muutostyön suunnittelutehtävä on poikkeuksellisen vaativa, jos korjaus- ja muutostyön tekniset tai toiminnalliset vaatimukset ovat poikkeuksellisen korkeat tai rakennuksen käyttötarkoituksesta tai ominaisuudesta aiheutuu suunnittelulle poikkeuksellisia vaatimuksia. Kiinteistön vesi- ja viemärilaitteiston korjaus-ja muutostyön suunnittelutehtävä on poikkeuksellisen vaativa, jos korjaus- ja muutostyön tekniset tai toiminnalliset vaatimukset ovat poikkeuksellisen korkeattai rakennuksen käyttötarkoituksesta tai ominaisuudesta aiheutuu suunnittelulle poikkeuksellisia vaatimuksia. Rakennusfysikaalinen korjaus- ja muutostyön suunnittelutehtävä on poikkeuksellisen vaativa, jos korjaus- ja muutostyön tekniset tai toiminnalliset vaatimukset ovat poikkeuksellisen korkeat tai rakennuksen ympäristöstä, rakennuspaikasta tai rakennuksen käyttötarkoituksesta tai ominaisuudesta aiheutuu suunnittelulle poikkeuksellisia vaatimuksia.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTätä osa koskee kokonaissuunnittelua. Kokonaissuunnittelua tilataan projekteihin, joissa on tarve useammalle eri suunnittelualalle. Kokonaissuunnittelussa tarjotaan neljää eri suunnittelualaa ja sopimuskumppaneiksi valitaan kolme (3) palveluntuottajaa. Suunnittelutöiden tilauksissa noudatetaan etusijajärjestystä tai työt erikseen minikilpailutetaan tämän osa-alueen palveluntuottajien kesken. Neljä eri tarjottavaa suunnittelualaa ovat ARK-, RAK-, SÄH- ja LVI-suunnittelu. Pätevyydet kyseisiltä suunnittelualoilta noudattavat tämän tarjouspyynnön kolmannen osa-alueen "Poikkeuksellisen vaativa suunnittelutehtävä" pätevyysvaatimuksia ARK-, RAK- ja LVI-suunnitteluiden osalta. Sähkösuunnittelussa noudatetaan osa-alueen "Muut suunnittelualat" vaatimuksia. Vaatimukset on eritelty tarkemmin tarjouspyynnön kriteereissä. Projekteja voidaan täydentää puuttuvien suunnittelualojen osalta muiden tarjottavien osa-alueiden kautta. Esimerkiksi projektiin voidaan liittää piha- ja vihersuunnittelua muista osa-alueista. Tällöin kokonaissuunnittelua toimittava palveluntuottaja toimii pääsuunnittelijana (lähtökohtaisesti arkkitehti). Kokonaissuunnittelupaketissa hinnat pyydetään ARK-, RAK, ja LVI-suunnittelun osalta kaikille kolmelle eri vaativuusluokalle (tavanomainen, vaativa ja poikkeuksellisen vaativa), mutta referenssit vaaditaan ainoastaan poikkeuksellisen vaativan suunnittelun vaatimusten mukaisesti. Tarjoajalla tulee kuitenkin olla valmiudet totetuttamaan myös muiden vaativuustasojen mukaisia tehtäviä niille annettujen hintatasojen mukaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausMuut suunnittelualat osio sisältää suunnittelualoja, joissa ei tarjota suunnittelutehtävien vaativuusluokkien (tavanomainen, vaativa, poikeuksellisen vaativa) mukaisesti. Tarjoukset annetaan suunnittelualakohtaisesti niille asetettujen vaatimusten mukaisesti.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutArkkitehti-, insinööri- ja suunnittelupalvelut (71240000)
AluekoodiFI1D9
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset