This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-11-11
Ilmoituksen numero2022-113067
TED numero
OstajaorganisaatioSipoon kunta (0203533-8 )
Iso Kylätie 18
FI-04130 Sipoo
http://www.sipoo.fi
Hankinnan otsikkotiedotSipoon kunnan koulukuljetuspalveluiden hankinta, väliaikainen järjestely
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/78217/notice/113067/overview
Originaali JSON tietue113067.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Sipoon kunnan oppilaiden koulukuljetukset alueella: Nikkilä - Savijärvi - Linnanpelto - Herrala. Oppilaat ovat iältään 6-16 -vuotiaita, pääasiallisesti 1-6. luokkien oppilaita. Kuljetettavia oppilaita on 52 kappaletta syyslukukaudella 2022. Kohteen arvioidut kilometrit ovat noin 1266 km/viikko. Hankinta on kuvattu tarkemmin tarjouspyyntön liitteissä. Kuljetettava matka tapahtuu pääsääntöisesti noutopysäkiltä kouluun ja koululta takaisin noutopysäkille. Yksittäisissä tapauksissa nouto tapahtuu oppilaan omasta kotipihasta ja palautus omaan kotipihaan. Kuljetuksen hoitamiseksi edellytetään: - kuljettaja varmistaa, että kaikki kuljetettavat ovat mukana - kuljettaja varmistaa, että turvavyöt ovat kiinnitettynä Tarjottava hinta perustuu hinnoitteluun euroa/km/ajoneuvo (alv 0%). Tarjottuun hintaan tulee sisältyä oppilaiden tavanomaisten liikuntavarusteiden kuljettaminen. Ilmoitetun hinnan lisäksi ei saa periä muita lisämaksuja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoon kunta

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Sipoon kunnan oppilaiden koulukuljetukset alueella: Nikkilä -Hindsby - Gesterby. Oppilaat ovat iältään 6-16 -vuotiaita, pääasiallisesti 1-6. luokkien oppilaita. Kuljetettavia oppilaita on 10 kappaletta syyslukukaudella 2022. Kohteen arvioidut kilometrit ovat noin 720 km/viikko. Hankinta on kuvattu tarkemmin tarjouspyyntön liitteissä. Kuljetettava matka tapahtuu pääsääntöisesti noutopysäkiltä kouluun ja koululta takaisin noutopysäkille. Yksittäisissä tapauksissa nouto tapahtuu oppilaan omasta kotipihasta ja palautus omaan kotipihaan. Kuljetuksen hoitamiseksi edellytetään: - kuljettaja varmistaa, että kaikki kuljetettavat ovat mukana - kuljettaja varmistaa, että turvavyöt ovat kiinnitettynä Tarjottava hinta perustuu hinnoitteluun euroa/km/ajoneuvo (alv 0%). Tarjottuun hintaan tulee sisältyä oppilaiden tavanomaisten liikuntavarusteiden kuljettaminen. Ilmoitetun hinnan lisäksi ei saa periä muita lisämaksuja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoon kunta

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Sipoon kunnan oppilaiden koulukuljetukset alueella: Nikkilä - Paippinen Oppilaat ovat iältään 6-16-vuotiaita, pääasiallisesti 1-6. luokkien oppilaita. Kuljetettavia oppilaita on 63 kappaletta syyslukukaudella 2022. Kohteen arvioidut kilometrit ovat noin 2695 km/viikko. Hankinta on kuvattu tarkemmin tarjouspyyntön liitteissä. Kuljetettava matka tapahtuu pääsääntöisesti noutopysäkiltä kouluun ja koululta takaisin noutopysäkille. Yksittäisissä tapauksissa nouto tapahtuu oppilaan omasta kotipihasta ja palautus omaan kotipihaan. Kuljetuksen hoitamiseksi edellytetään: - kuljettaja varmistaa, että kaikki kuljetettavat ovat mukana - kuljettaja varmistaa, että turvavyöt ovat kiinnitettynä Tarjottava hinta perustuu hinnoitteluun euroa/km/ajoneuvo (alv 0%). Tarjottuun hintaan tulee sisältyä oppilaiden tavanomaisten liikuntavarusteiden kuljettaminen. Ilmoitetun hinnan lisäksi ei saa periä muita lisämaksuja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoon kunta

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausHankinnan kohteena on Sipoon kunnan oppilaiden koulukuljetukset alueella: Pohj.Paippinen - Talma Oppilaat ovat iältään 6-16 -vuotiaita, pääasiallisesti 1-6. luokkien oppilaita. Kuljetettavia oppilaita on 12 kappaletta syyslukukaudella 2022. Kohteen arvioidut kilometrit ovat noin 825 km/viikko. Hankinta on kuvattu tarkemmin tarjouspyyntön liitteissä. Kuljetettava matka tapahtuu pääsääntöisesti noutopysäkiltä kouluun ja koululta takaisin noutopysäkille. Yksittäisissä tapauksissa nouto tapahtuu oppilaan omasta kotipihasta ja palautus omaan kotipihaan. Kuljetuksen hoitamiseksi edellytetään: - kuljettaja varmistaa, että kaikki kuljetettavat ovat mukana - kuljettaja varmistaa, että turvavyöt ovat kiinnitettynä Tarjottava hinta perustuu hinnoitteluun euroa/km/ajoneuvo (alv 0%). Tarjottuun hintaan tulee sisältyä oppilaiden tavanomaisten liikuntavarusteiden kuljettaminen. Ilmoitetun hinnan lisäksi ei saa periä muita lisämaksuja.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutTieliikennepalvelut (60100000)
AluekoodiFI1B1
Pääasiallinen suorituspaikkaSipoon kunta

Sopimukset