This is early beta for now! Can't handle all templates properly

Hankkija

Vastaanotettu Hilmaan2022-11-04
Ilmoituksen numero2022-112472
TED numero2022/S 216-619496
OstajaorganisaatioFintraffic Tie Oy (2945247-3 )
Palkkatilanportti 1
FI-00240 Helsinki
https://www.fintraffic.fi
Hankinnan otsikkotiedotTieliikenteen teknisten järjestelmien rakennuttamis- ja asiantuntijatehtävät
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) arvio1 800 000 EUR
Hankinnan yhteenlaskettu kokonaisarvo koko ajalle (ilman alv:ta) lopullinen
Alkuperäinen ilmoitushttps://www.hankintailmoitukset.fi/en/public/procurement/77860/notice/112472/overview
Originaali JSON tietue112472.json

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausRakennuttamisen asiantuntijatehtäviin kuuluvat toimiminen mm. : - projektipäällikkönä tilaajan edustajana tai avustajana suunnittelu-, rakennus- ja kunnossapitohankkeissa - rakennus- ja kunnossapitohankkeiden työmaavalvojana - suunnittelu-, rakennus- ja kunnossapitohankkeiden turvallisuuskoordinaattorina. Rakennuttamisen asiantuntijatehtävien osa-alueeseen valitaan mukaan enintään 4 toimittajaa. Asiantuntijatyötä tilataan tarpeen mukaan eikä tilaajalla ole määräostovelvoitetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutRakentamiseen liittyvät palvelut (71500000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTieliikenteen teknisten järjestelmien pääsuunnittelija- ja asiantuntijatehtäviin kuuluvat toimiminen mm. : - konsultin projektipäällikkönä/pääsuunnittelijana tilaajan suunnittelu-, rakennus- ja kunnossapitohankkeissa - asiantuntijana tilaajan suunnittelu-, rakennus- ja kunnossapitohankkeissa Toimeksiannot voivat sisältää suunnittelukokonaisuuden laajuudesta riippuen mm.: - Erilaisten ohjeiden ja vaatimusten laadintaa - Laitteiden ja tuotteiden toiminnallisten ja teknisten laatuvaatimusten määrittämistä - Laitesijoittelun ja kaapelireittien suunnittelua - Erilaisten lupien ja sopimusten valmistelua - Pituus- ja poikkileikkauskuvien sekä suunnitelmakarttojen tekoa Tieliikenteen teknisten järjestelmien pääsuunnittelija- ja asiantuntijatehtävien osa-alueeseen valitaan mukaan enintään 4 toimittajaa. Asiantuntijatyötä tilataan tarpeen mukaan eikä tilaajalla ole määräostovelvoitetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinööripalvelut (71300000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset

Ostettava

Hankinnan lyhyt kuvausTieliikenteen liikenneteknisiin asiantuntijatehtäviin kuuluvat mm.: - Liikenteenhallintajärjestelmien ohjausautomatiikkaan liittyvät suunnittelu ja kehitystehtävät - Ohjauspolitiikan ja toimintaperiaatteen laadintaa ja kehittämistä - Ohjausautomatiikkaan liittyvät tehtävät kuten määrittely ja konfigurointi - Nykyisten järjestelmien ylläpitoa avustavat tehtävät ja pienkehitystyö Tieliikenteen liikenneteknisten asiantuntijatehtävien osa-alueeseen valitaan mukaan enintään 3 toimittajaa. Asiantuntijatyötä tilataan tarpeen mukaan eikä tilaajalla ole määräostovelvoitetta.
Hankintanimikkeistö (CPV) pää
Hankintanimikkeistö (CPV) muutInsinööripalvelut (71300000)
AluekoodiFI
Pääasiallinen suorituspaikka

Sopimukset